• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk előre közel egy héttel. Sikerült egy korai időpontot fixálni. Kérte, hogy előtte lévő esete erősítsem meg érkezésem. Ezt meg is tettem már délután Viber-en, de láttam, hogy nem látta. Volt bennem némi kérdés, hogy a korai érkezés miatt vajon minden klappolni fog-e, de szerencsére minden simán ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem. A Cím egyértelmű, nem hiszem hogy el lehet téveszteni. 10 perccel idő előtt érkeztem, majd megkapva a szükséges információkat már benn is voltam.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő. Van pár kutyus, de el voltak zárva, csak a nyomuk volt érzékelhető. Elvileg ketten élnek ott, de Misty egyedül fogadott. A szoba extra tágas, nagy franciaágy, tükör, klíma, minden amire szükség lehet. Óriási törölközőt kaptam. Nem vagyok alacsony, de még egy 2,5 méteres vendégnek sem lenne kicsi. :) A fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    A képeknek maximálisan megfelel. Még nemrég elérhetőek voltak az arcos képei is , így nem okozhat senkinek meglepetést. Nagyon szép és kedves arca van, a teste pedig még mindig eszméletlen szép. Vannak képei régről és mostanról is, így látható, hogy már nem ugyanaz a test, és a tetkók is szaporodtak az idő múlásával, de nem nagyon lehet kivetni valót találni. A cicik is nagyon esztétikusak mű mivoltuk ellenére is.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve, kicsomagoltam az ikreket és rövid ölelkezés és ráhangolódás után már az ágyon térdelve Misty kezelésbe is vette a szerszámot. Sokszor a szemembe nézett és rengeteg nyállal vegyítve ténykedett. Annyira jó volt, hogy 69-be kértem magam, mert így gyorsan véget ért volna az első kör. Punciját csak nyelvvel szabad izgatni, de rövid távon hangokkal adta a tudtomra, hogy élvezi a történteket. Olyannyira, hogy rövid idő múlva már el is sikerült röppennie, így visszatért az én kényeztetésemhez. Folytatta a francia nyelv gyakorlati használatát, többször próbálta torokra engedni, mely néha egész jól sikerült is, de érezhetően kissé vastag voltam neki. (nem voltak irreális elvárásaim, mert eddigi tapasztalataim alapján, csak egyetlen lánnyal találkoztam aki könnyedén megoldotta a teljes mély torkot. Érdekesség, hogy pont egy masszázs csaj volt. :)) De az igyekezete elismerésre méltó volt így is. Kis tanácskozás után végül a popsiban kezdtük és mint kiderült végeztük is az első kört. Oldalról helyezte be magának és én viszonylag óvatosan kezdtem, de Misty tolta magát rá a farkamra, így megjött a bátorságom. A helyzet és az első patron miatt sajnos nagyon nem tudtam elhúzni eme örömöket és a gumiba robbantottam. Misty letörölgetett és kicsit beszélgettünk mindenféléről. Kérdeztem, hogy popsiban nem voltam-e vastag, de azt mondta nála az nem a vastagságtól függ, úgyhogy megnyugtatott, hogy jó volt neki is. Nagyon értelmes csak nagyon közvetlenül lehetett vele társalogni. Kis idő múlva újra rámozdult a szerszámra. Újabb sok nyálat igénylő franciás felvezetés után beleült. Itt jegyezte meg, hogy punciban már érzi, hogy milyen vastag. Lovaglás közben nézte magát a tükörben és úgy vonaglott rajtam. Nagyon jó hanghatásokkal járt, így pluszban izgató volt. Cserét javasoltam, így Misty misszibe helyezkedett. Újra betettem neki és keféltem ahogy csak tudtam. Még volt bennem egy kósza gondolat, hogy visszarakom popsiba, de elragadott a helyzet és így maradtunk. A végéhez közeledve jeleztem, hogy a szájába szeretnék elmenni, így a gumit letéptem és őz ágyon elém térdelté és várta a beteljesülésemet, mely rövid idő alatt meg is érkezett és jó adagot beletöltöttem a szájába. Egy törlőbe szabadult meg az utódoktól és kicsit leheveredtünk. Közben a klímát is bekapcsolta, mert kicsit bemelegítettük a szobát. Mivel kifacsarva éreztem magam, így nem is kérdeztem rá még egy lehetőségre, pedig elvileg adott lett volna a lehetőség és még talán az időbe is belefért volna. Így inkább még beszélgettünk kicsit és elmentem zuhanyozni. Majd az ajtóban két puszival elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Az extra popsival növelt csokor is még barátinak tekinthető szerintem, ha figyelembe vesszük, hogy milyen csomagot kaptam cserébe.
  • Összkép:

    Misty egy nagyon kedves és odaadó lány. Aki meglátogatja biztosan nem fog csalódni benne. Irányító is, de kérhető bármi ő készségesen megteszi. Köszönöm az együtt eltöltött időt, nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage