• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt 3/4 évben elég sokszor megfordultam nála, nekem ha be van kapcsolva könnyen megy az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven kocsival mentem. Közelben gyorsan könnyen ment a parkolás a fizetős övezetben.
  • Helyszín:

    Új építésű több emeletes társasház. Lakás szép állapotban célnak tökéletes akár rövid akár hosszú időre is. Nyugodt csendes lakás.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen megfelelnek a valóságnak, bár a képek java része régi, ennek ellenére azt kapod amin a képeken látsz, nem retusált.
  • Action:

    Megérkezésemkor szokott csókkal üdvözöltük egymást meg egy nagy ölelés. Kicsit beszélgettünk aztán elszaladtam fürdeni, de megkértem mire jövök ki addigra a játékok amiket vittem legyenek benne és játszon magával.
    Kilépve a fürdőből nagyon szép látvány volt, hogy a puncikájában a gésa golyó már bent volt és éppen a fenekébe rakta be a pink ékszeres tágítót. Ami végül nem került be mert túl gyorsan tértem vissza a fürdésből. Maga mellé invitált és kérte simizzem, közben a gésa golyókkal játszott. Kibujtattam kebleit a felsőből és elkezdtem játszani a bimbókkal amit kifejezetten imád, egyre jobban kezdte élvezni a dolgokat. Kéreckedett a szerszámhoz de nem engedtem húztam tovább az agyát, majd mikor már úgy voltam hogy engedek a csábításnak akkor kényeztetni kezdett, nagyon jól érzékien csinálja. Már megfelelő keménységem meg volt akkor kértem a védő felszerelést és síkosítóval behatoltam abba a finom popsiba. Eleinte szépen lassan de rövid időn belül jöttek a mondatok "Keményebben, mélyebben, dugjál meg, akarom hogy szét baszd a seggem", nem is kellett több. Az az arc bele égett az agyamba, ahogy nyújtja ki a nyelvét. Ráhajoltam kissé és az egyik kezemmel megfogtam pluszba a torkát kicsit szorítottam húztam, erre még jobban elkezdte élvezni és pluszba súgtam a fülébe dolgokat, rövid idővel ezután kielégülve rogyott össze alattam, de gyorsan fel is kelt, tépte le a védőfelszerelést és franciáz i kezdett, olyan jól csinálta, hogy jól teletöltöttem a szájacskáját. Elment kiüríteni a száját és aztán leheveredtünk és átbeszéltük kivel mi is történt mostanság. Idő leteltével öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Szokásos módon távozásnál a megszokott csokor.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha meg van a közös hullám hossz akkor még a minden is…..
Happy Massage