• Vivien az Igazi!

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Én ha ilyesmi helyre megyek mindig elkerülöm a csúcsidőt. Szóval vagy hétköznap, napközben megyek, vagy nem megyek. Ez a két opció van.

    Aznap pont szabadnapom volt, szóval körülnéztem. Még anno régen hívtam emlékszem, de nem értem el, szóval akkor lecsúszott rólam, de most ismét rácsörögtem, felvette, és egy nagyon közeli időpontot sikerült is egyeztetni, zökkenőmentesen.
  • Megközelítés:

    11. kerület vonzó választás ebből a szempontból, egyszerűen megközelíthető, nincs bedugulva, Fehérvári út vonzáskörzetében a parkolás ingyenes, általában nem kell sokat keresgélni, de azért érdemes előbb érkezni. Szerintem ez a legideálisabb kerület.
  • Helyszín:

    Kondorosi uszoda közelében. Tipikus újszerű épület, egyértelmű számozással. A lakás is tipikus, szerintem mindenki könnyedén el tudja képzelni, aki járt már hasonló helyen, zuhanyzóban tusfürdők armadája, dezodor hegyek, és szájvíz cunami. Minden van, olyan mint egy drogéria. A lakás pedig otthonos.
  • Lány külseje:

    Pont, mint a képeken. Helyes csajszi nagyon.
    Minden eredeti rajta, van egy kis tetkó is, de nem tudom elképzelni, hogy az bárkit zavarhatott valaha is. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, mert az összhatás megkérdőjelezhetetlen. 😀
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára mentem, de a masszázsból abból pont keveset kaptam, mert más jobban érdekelt, történetesen az, hogy belefér e két kényeztetés egy órába. Belefért.
    Ami masszázs volt, az viszont nagyon kellemes, amilyen kis teremtés, annyira erős a fogása.
    Kérdeztem is tőle, hogy vannak ilyen favágó kezei 😀, aki szereti az erős határozott masszázst - nem ezt a simogatós tingli tanglit - , az szeretni fogja. Nekem bejött.
    Ja és közben, kellemesen lehet vele tereferélni.
  • Levezetés:

    Mikor visszajöttem a fürdőből, még törölköző volt a derekamon, de mondta, hogy az nem fog most kelleni, szóval el is vette. Rajta ekkora már semmiféle ruhát nem lehetett találni 😳, bevallom ez tetszett. Megkért, hogy feküdjek a padra, mondom hassal, vagy háttal? 😀 Szóval ott állt a dolog, hogy feküdtem, és kaptam az olajat, kis simogatást a testemre, aztán átesett a fókusz a brokeszra. 😳Mit volt mit tenni, teljesen átadtam magam az élménynek, megállás nélkül inger alatt tartva a dákeszt, ilyenek, hogy lankadni??? Esélyem se lett volna rá, nagyon technikás, maradjunk annyiban, hogy érzi a fineszt.

    Miután elérkeztek a katarzis pillanatai (cicire) utána jött a masszázs rész. Bevallom, tudtam volna vele még rengeteget diskurálni, csomó mindenről, de kérte, hogy most már picit lazuljak le, mert, még dolog van. 😀

    Szóval ugyanaz történt, mint az első körben.

    Viszont hallottam, hogy közben jött valaki, mondta, hogy a barátnője az, én viszont ott álltam egy szál semmiben a gatyám meg a fürdőben maradt, nem akartam ijesztgetni a kolleginát az óriáspitonnal, így kiment megnézni szabad e a levegő. Ekkor értünk a program végére. Zuhany, majd elköszöntünk puszi puszi. 1 órát töltöttem itt.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem, és elmentem fürdeni a masszázságyra tettem, de amikor visszajöttem a fürdésből még mindig ott volt a boríték meg a csoki. Észre se vette. A végén szóltam neki, hogy letettem a polcra, mondta, hogy ő ezt nem figyelte, mintha ott se lett volna 😳😀. Mindegy a lényeg, hogy eljutott a címzetthez végül.
  • Összkép:

    Közvetlen, jól masszíroz, kellemesen el lehet vele beszélgetni az időt. Mindig bajban, vagyok hogy másfél, vagy 1 óra.
    Volt olyan, hogy sok volt a másfél, itt most kevés volt az 1.

    Elfelejtettem kérni vtr ajánlást 🤦‍♂️😀
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage