• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk előző nap. Mindent megbeszéltünk, kaptam címet, nem kellett megerősítés másnap. Örültem, hogy felnőtt emberként kezeltük egymást.
  • Megközelítés:

    Ismert lakótömb az uszoda mellett. Tudtam a lépcsőházat, így egyszerű volt megtalálni. BKV sok van, parkolni az uszodánál szoktam, ott mindig van hely. Épp jöttek ki, mikor odaértem, így telefonnal a fülemen csak besiklottam, és irány a megfelelő emelet.
  • Helyszín:

    Shila egyedül fogad, a lakás amúgy is kicsi, nem is férne el más :D. Amerikai konyhás nappali, oldalt a félszoba az ággyal. Az ágy melletti szekrényen tükör, épp jó magasságban. A zuhanyzó tipp-top, ráadásul Shila jött velem, így a fürdőről részleteket majd csak legközelebb tudok megosztani.
  • Lány külseje:

    A képek és az adatok pontosak. Shila egy vékony, kecses MILF, a képeken látható alakkal. Arcra (a képek és a hangja alapján) teljesen másra számítottam, de nem kellett csalódnom, nagyon csinos hölgy. A szemei meg kifejezetten gyönyörűek! A melle mint egy húszévesé, feneke is kelően feszes, jól karbantartott. Szép, na.
  • Erotikus masszázs:

    Ez nem nagyon volt, mert az időt elhasználtuk egyéb tevékenységekre. Talán majd legközelebb.
    Azért egy kis csúszkálás a hátamon befigyelt, de nem szigorú értelemben vett masszázs célzattal.
  • Levezetés:

    Együtt fürödtünk, és Shila már ott a zuhanykabinban bekapott. Álomszerű kezdés, méltó folytatással...
    Átkeveredtünk az ágyra, ahol Shila hanyatt dőlt (esküszöm, nem én voltam!) és végignéztem közelről majd minden porcikáját. Mivel a szemem a meghatottságtól bepárásodott, kénytelen voltam bőrlátással próbálkozni. Ez legjobban a nyelvemmel sikerült.
    Később Shila a hasamra parancsolt, és a hátamra pattant. Lihegett a fülembe, csókolgatott, közben folyamatosan csúszkált rajtam és simogatott. Közben én a tükörben követtem az eseményeket. Kifejezetten jól esett. (Nem elég) hamar - már kényelmetlen volt hason feküdni - fordulhattam, és Shila megmutatta, amit csak lehetett.
    Az aktus kivételével majdnem minden volt, elsősorban természetesen NF. Shila rendkívül odafigyel, széles technikai repertoárral rendelkezik, nyálat csorgat, torokra vesz, zacsit nyal, és mindezt teljesen magától. Mélytorok közben képes a nyelvével a zacsit nyalogatni. Ez nekem újdonság volt. (Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy átlag alatti mérettel rendelkezem, így biztos kisebb a nehézségi foka.)
    Mindamellett nem siet, tudja, hogy mikor kell lassítani, gyorsítani. Így lőttem a szeánsz végén a szájába. Miután eltakarítottuk a nyomokat, kicsit még beszélgettünk, majd fürdés és távozás.
  • Elszámolás:

    Shila időalapú elszámolást alkalmaz, a matek egyszerű. Borítékban tettem ki a végén.
  • Összkép:

    Én ritkábban járok a világosabb oldalra, teljesen más a műfaj, de Shilával nagyon jól éreztem magam. Szépen fel volt építve minden, Shila nagyon figyelt rám ,és mindent megtett, hogy jól érezzem magam.
    Azt gondolom, érdemes volt meglátogatnom!
Happy Massage