• Kingus

  • Beküldte:
  • Kingus reagálása

    Kedves gruber!
    Imádtam az együtt töltött időt.
    Még mindig nagyon egy hullámhosszon vagyunk, pár év kimaradás ide vagy oda..
    Sok puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem hétköznap. Kedvesen tájékoztatott és két nappal későbbre egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Ezen álmos kis Békés megyei településről már utcát és uszodát is elneveztek. Én tovább mennék, és a formálódó dél-budai vigalmi negyednek is ezt a nevet adnám.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. A házszámhoz kettő darab b (béla) kiterjesztés tartozik, a második b már a lépcsőházra utal, amire érdemes figyelni. A bejutás után polgári idők hangulatát idéző belső kerten vágok át, hogy valamivel később a megadott címhez érjek. Itt barátságos kis garzonlakás tárul elém, ahol minden a helyén van. Már röviddel beléptem után hűtött üdítővel kínálnak. A fürdőszoba csodás, a tusfürdőválaszték első rangú, a törölköző nedvszívó. Irigylésre méltóak azok a szakmai szervezetek, melyeknek ilyen helyen kell ellenőrizniük a munkahelyi feltételeket.
  • Lány külseje:

    Mivel pár évvel ezelőtt már jártam Kingánál, ezért nem voltunk ismeretlenek egymásnak. Ő továbbra is egy nagyon kellemes és vonzó jelenség. Az eltelt időben keblei arányos kivitelben kaptak plasztikai rásegítést. Csodás szemeit és barátságos mosolyát fekete hajkorona foglalja keretbe. Kicsit elégedetlenkedik ugyan a testsúlyával, ami szerintem teljesen rendben van. Tény viszont, hogy izmosabb lett.
  • Action:

    Jó részidővel futom a tisztálkodási köröket. Visszatérve állva öleljük át egymást. Heves és hosszadalmas csókolózásba kezdünk, Kingával aztán lehet csókolózni, bírja a tempót. Közben jó erősen átgyúrom a kellemes fenekét, kifejezetten szereti, ha avval is foglalkoznak. Ezek után az ágyra heveredünk és indításként egymást átölelve megbeszéljük kivel mi történt az utóbbi időben. Mikor kifogyunk a történetekből a nyakától indulva szépen és módszeresen csókolgatni kezdem a testét. Kis idő elteltével combjai között találom magam. Úgy érzem, hogy a hölgy kifejezetten szereti, ha ezen a ponton kicsit mi tesszük oda magunkat. Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban. Ez itt látványnak sem volt utolsó, ahogy ütemesen döngetem, miközben ő elől a csiklóját dörzsölte. Egy idő után egészen frenetikus orgazmussal hálálta meg ténykedésemet és közel hasonló időben mentem el én is. Majd a fennmaradó időben rövid beszélgetés következett.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, nekem Kinga volt az extra. A csokor az adatlapján fel van tüntetve. A Vtr bejelentkezés alapján járó kedvezményt minden kérés nélkül megkaptam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes szolgáltató. Ráadásul olyan, aki nemcsak mindenben partner, hanem komoly beleéléssel is megajándékozza a vendéget.
Happy Massage