• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves johnnymoore 😊
    Köszönöm hogy csak fel találtál az adott emeletre és végig kedves ,oda adó voltál..
    Várlak máskor is sok szeretettel 😉
    Csók Zsuzska😙😙

  • Egyeztetés:

    Viberen vettem fel vele a kapcsolatot – amire mondta is, hogy annyira nem szereti, mert túl személytelen — ettől függetlenül készségesen válaszolt és tudott is aznapra időpontot adni. Könnyű volt vele egyeztetni a dolgokat, ráadásul rugalmas is volt Zsuzska, ugyanis a délelőtt folyamán egy órával közelebb szerettem volna hozni az eredetileg már időre lebeszélt randevút, amelyhez kitűnően alkalmazkodott.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Blahához közel van, a Rákóczi tér felé kell kicsit sétálni. Parkolás valószínűleg pokol lehet ezen a környéken, de szerencsére én tömegközlekedéssel jöttem, amely viszont kiváló itt. A házat nagyon könnyű megtalálni, viszont a folyosón nagyon cselesen kint van a földszinten egy I. emelet tábla, ami teljesen megzavarja az embert a számolásban, így majdnem nem is találtam meg a megfelelő lakást. :)
  • Helyszín:

    A lakás állapota egész jó, mondhatni kielégítő. A fürdő tiszta, jól felszerelt, a szoba pedig ahol a dolgok történnek, egy fotellel rendelkezik és egy-két szivaccsal, amelyek ágyként szolgálnak. Talán jobb lett volna egy ágy – én ágypárti vagyok —, bár a szivacs melletti tükrök kárpótoltak.
  • Lány külseje:

    Zsuzska külsejét tekintve pont azt adja, amit a képei ígérnek; talán csak annyi, hogy nekem kicsit húsosabbnak/vaskosabbnak tűnt a képeken, ám a valóságban szerintem kicsit vékonyabb. Egy ilyen korban lévő hölgynek pont így kell kinéznie, szerintem semmi szégyenkezni valója nincsen, csinos volt. Öltözködés tekintetében egy fishnet harisnya volt rajta és egy testhez álló ruha.
  • Action:

    Érkezésemkor történt egy kis malőr, ugyanis kicsit el voltam tévedve az emeletek között (az okait fentebb is írtam), de megbeszéltük és onnantól nem volt belőle probléma. Ezt követően levettem a ruháimat és miután kaptam tőle egy törölközőt, elmentem tussolni. Közben kedélyesen elbeszélgettünk, ott már kicsit éreztem, hogy működik közöttünk a kémia, mert már nevettünk egymás viccein és mondatain. A zuhany után beléptem a "baszobába", ahol egymás mellett álltunk, én meztelenül, ő pedig még abban a ruhában, amiben fogadott. Óvatosan közel léptem hozzá, megfogtam a derekát és magamhoz húztam, majd elkezdtem a nyakát csókolni. Ő pedig elkezdte finom megfogni a farkamat, ami néhány másodperc alatt elkezdett merevedni, közben pedig csokolóztunk. A csókok cuppanása közben megbeszéltük, hogy mindketten bikák vagyunk, így nem is csoda, hogy érzékien szeretünk csókolni. Mondanom sem kell, hogy engem már egy 15-20 másodperces csókcsatával olyan keményre fel lehet húzni, hogy a világnak is vége lesz utána, ez most is így történt. Néhány perc múlva megszabadult a ruháitól és kérte, hogy heveredjünk le a matracra. Kaptam egy jó kis franciát, amely nem cuppogós, nem pornós, de nem is lassú és nem is unalmas, inkább a kettő között félúton van. Egy tisztességes szopás volt, amely néhány percig tartott. Ekkor mondtam, hogy én is szeretnék kicsit nyalakodni, így átdobtuk magunkat 69-be, ahol Zsuzska a farkamat tovább szopta én pedig rácuppantam a puncijára és nyaltam. Ez is eltartott pár percig, minekután gumit kértem és miután a hátára fektettem, klasszikus misszionárius pózban megdugtam és beleélveztem a gumiba. Természetesen közben végig csókoltam a száját, amely nyálas volt a farkam szopásától és igazából ez izgatott fel legjobban, végsősoron ettől durrantam el.

    A szex után még beszélgettünk kicsit swinger klubról, párkapcsolatokról és eddigi tapasztalatainkról. Zsuzska egy jó szexpartner és jó beszélgetőpartner is.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrákat, nincsenek nagy igényeim, vagy amik meg vannak, azokat nem szokták extrának venni a szolgáltató hölgyek. (Igyekszem olyan nőkhöz menni, akiknél benne van az árban minden, amit szeretnék.
  • Összkép:

    Teljesen meg vagyok elégedve, azt kaptam amit vártam és amire befizettem. Napjainkban ezért az árért már nagyon kevés olyan nőhöz lehet eljutni, mint Zsuzska, szóval egy szavam sem lehet és őszintén szólva nincs is.
Happy Massage