• NOÉMIII

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  NOÉMIII (becenevén Nonoka, ami sokkal jobban illik hozzá és nekem is kedvesebb) beszámolói alapján láthatóan már sok éve jelen van a honlapon. Én is már régen kinéztem magamnak bemutatkozása, fényképei és beszámolói alapján, de elbizonytalanított, hogy már több mint két éve nincs beszámolója. Miután hiába vártam, hogy valaki ír, a honlapon küldtem neki egy üzenetet főbb paramétereim megadásával, hogy fogadna-e. Rákérdeztem arra is, hogy mi történt ebben a két évben. Megnyugtatott, hogy fogadna és elmondta, hogy Ő kérte a vendégeit, hogy ne írjanak.
  Ezek után telefonon is megkerestem és megállapodtunk az időpontban amit VTR-en is megerősítettünk.
  Adódik a kérdés, hogy akkor miért írok. A találka után abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy tőlem elfogadna egy beszámolót.
 • Megközelítés:

  A Kodály körönd környéke, BKV-vel is jól megközelíthető. Én autóval mentem, a GPS jó segítség az egyirányú utcák közt. Mivel fizetős a parkolás, lehet helyet találni. A régi építésű házak közt ez egy újabb, a házszám egyértelmű.
 • Helyszín:

  A lakást egy barátnőjével közösen használják, amit csak elmondásból tudok, mert senkivel sem találkoztam. A fürdőszoba kádas, de kiváló paravánnal, tiszta kilépővel, puha törülközővel, tusfürdő választékkal és kis pohárkás szájöblítővel, aminek használatára Nonoka külön is felhívta a figyelmemet.
  A szobában nagy, kényelmes tatami, egy ággyá is alakítható kanapé (amit legközelebbre már kinéztem), kellemes tört nappali fény, ami mindent láttatni enged, de mégis meghitt. A szobát egyik oldalán paraván határolja. Mögötte Nonoka konyhája és irodája.
 • Lány külseje:

  Elöször is le kell szögezni, hogy képei bár régiek, de ma is pontosan úgy néz ki. Karcsú, szinte tini lányos alkat, csodálatos „tenyérbemászó” cicikkel (akik nagyon kedvelik is a kényeztetést) karcsú derék, csodás markolni való popsi. Arca olyan szép és kedves, mosolygós, mint amilyennek elképzeltem az árnyékolt fényképek alapján. Nagy, kékeszöld szemek, kedves, tiszta tekintet.
  Izgalmas, egyrészes valamiben fogadott, (amit meg nem tudnék megnevezni), de nagyon gyorsan lekerült róla.
 • Erotikus masszázs:

  A kapu elől telefonálva azonnal megkaptam a bejutáshoz és betaláláshoz szükséges információkat. Miután átadtam kis ajándékomat –első látogatáshoz illően – kölcsönösen biztosítottuk egymást, hogy szabad a pálya.
  Nonóka elvezetett a fürdőbe, ahonnan visszatérve már minden ruhától megszabadulva simulhattunk egymáshoz. Csodálatos ezt a kislányt megölelni, összesimulni, csodás testét felderíteni.
  Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.
 • Levezetés:

  Még a telefonunk során emlékeztettem Öt a „csókkedvelő” nevemre és elmondtam, hogy a csók adja meg számomra azt a töltést, ami igazán személyessé teszi az együtt töltött időt. Félve kérdeztem, hogy és Ö? Akkor bíztató választ kaptam. Most rá kellett ébredjek, hogy még én tanulhatok tőle. Teljes bizalommal, szinte szűzlányos ártatlansággal, csukott szemekkel adja bele magát, de közben nyelve (és nem csak a nyelvhegye) úgy ficánkol, hogy a férfiember már ettől is a mennyben érezheti magát. Ez a csodálatos csókolózás végig kísérte a találkozónkat.
  Miután már így kellően megismerkedtünk, Nonóka feküdt a hátára, átadva nekem a csodálatos testét, aminek már a látványa is élmény. Persze csókkal indítva indultam a cicik kényeztetésének, majd a pocival és combokkal is nyelves ismeretséget kötve eljutottam a kis, fazonos pamacson át a kölcsönös örömök földjére. Azt már tudtam, hogy Nonoka nem szereti az ujjak játékát, így a szétnyíló combok közül kibukkanó kehelyből kandikáló csikló nyelves simogatásába kezdtem. Ez hamarosan szapora légzést és mormogó hangokat eredményezett, majd remegésbe fordult. Miután ez további kényeztetést igényelt, folytattuk pettingünket. Az időérzékemet ugyan elvesztettem, de hosszú időn keresztül hullámzó élvezetek érték egymást, legnagyobb gyönyörűségemre. A végére a comb remegése már olyan erős volt, hogy idő kellett a lenyugváshoz, amit összebújásban (természetesen csókok közt) töltöttünk.
  Ezután Nonoka vett kezelésbe. Mondtam, hogy miután a tenyészbika koromból már kinőttem, nem vagyok egyszerű eset. Mire Ő: „nem baj én nem sietek sehová” és lőn. Száját ugyan elvonta az enyémtől, de viszont vándorútra indult végig a testemen. Mikor elért a célterületre, mindent felderített kézzel, nyelvvel, ajakkal. Megmutatta, hogy milyen az igazi francia, hogy lehet agyagformázóhoz hasonló mozdulatokkal szobrot állítani és csodálatos élvezetet okozni. A csúcs az volt, amikor a már marokba illő játékszerét el nem engedve feljött csókolni, miközben én elérhettem a már kellően nedves puncust. Érezve növekvő vágyam, visszatért és szájába engedte örömöm termékét, ami aztán törlőbe távozott.
  Ezután újabb összebújós, beszélgetős pihegés következett.
  Miután maradt még fél óránk, rákérdeztem, mit szólna egy újabb kényeztetéses hullámzáshoz. Elég lelkes fogadtatást találtam, így lemásoltuk a korábbiakban már megismert kölcsönös élvezkedést.
 • Elszámolás:

  Nonokánál nincs extra, csak Ö maga.
  A kiírt és megbeszélt rózsaszálakat az elején letettem. Ő felajánlotta, hogy fenntartja ugyan a megbeszélt időtartamot, de ha hamarabb menni akarnék, akkor a szerint számoljunk. Biztosra vettem, hogy fog kelleni a teljes idő.
 • Összkép:

  Nagyon ritka eset, amikor első találkozáskor ilyen kellemes harmónia tud kialakulni. Igaz, hogy ahogy megállapítottuk, mind a ketten „régi motorosok vagyunk”
  Úgy éreztem magam, mintha már legalább 10 randink lett volna. Ennek fő oka Nonoka mentalitása, őszinte nyíltsága, kedvessége. A szünetekben is kellemes beszélgetéseket tudtunk folytatni. Egy lány, aki emberként és nőként is egyaránt vonzó. Az nem kérdés, hogy visszamegyek hozzá és Ő is biztosított, hogy visszavár.
  Remélem, hogy a hosszú beszámoló hiányt megtörve másokat is felbátorítok.
Happy Massage