• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel lokálpatrióta vagyok és baromira nem szeretném az életem hátralévő részét dugókban tölteni, előszeretettel böngészek a környékbeli masszázslányok között. Elég sok szalon van a budai oldalon, de nálam ezek a lehetőségek már nem jönnek szóba, pedig nagyon sok csinos csajszi található eme intézményekben is. Éppen ezért felderült az arcom, mikor Petra hirdetése megjelent az oldalon. Képei alapján egy kis bombázó, s mint később megtudtam nem most kezdte jelenlegi munkáját. Ráadásul szintén I. kerület a foglalkozás helyszine, ha gyalog megyek is csak negyed óra. Petra ráadásul már egyedül rendel, tehát számomra minden ideális.
    Rácsörögtem, szerncsém volt pont elértem, kicsit beszélgettünk. Mondtam neki, majd keresem és valóban néhány nap múlva sms-ben egyeztettünk egy héttel későbbi randit, ami ma volt. Petra rugalmas volt, mert elvileg a szabadnapján fogadott, szóval nagy respect.
  • Megközelítés:

    Mint már az előzményekből kiderülhetett, Petra kecója az I. kerületben, kicsit pontosabban, annak is inkább a Széll K. Térhez van inkább közelebb. Ez azoknak lehet fontos információ, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben. Autóval sem gond a megközelítés, akár a ház előtt is találhatsz helyet, természetesen nem ingyé. Az oldal útvonalinformációja is igen pontos. Én akár egy nagyobb sétával is eljuthattam volna Petrához, de mivel szakadt az eső a 16-os buszt választottam, majd egy könnyű séta a házig.
  • Helyszín:

    A bejutás a lakásig nem nagy kihívás, egyenesen mész a kaputól kb. néhány métert és már a félig nyitott ajtónál is vagy. Ahogy ez lenni szokott, az előszobába lépsz be, tágas, ebből nyílnak a többi helységek. Ez egy nagyobb lakás, Petrának nem csak munkahelyéül szolgál. Balra az első helység a kezelő, kifejezetten a masszázstevékenységnek alárendelve, eszerint berendezve. Középen termetes masszpad, állítható fejtámlával, ruhainas, kisebb asztalka és fotel. A szobában körben végig tükör, ilyennel talán még nem is találkoztam. Szóval lehet sasolni rendesen, bármilyen szögből és hát Petra minden szögből pazar látvány. A szobában a szükséges kellékek, a törölközők egy elhúzható tükrös szekrény mögött, polcokon szépen odakészítve. A dolgozó szobával átellenben a fürdő, tágas zuhanykabinnal, igényes többféle tisztálkodószerrel, mosdónál szájöblítő poharakkal, nagyméretű száraz kilépő, rend tisztaság mindenhol. A többi helységet nem láttam, az már Petra privátszférája. Ottlétem alatt csend és nyugalom volt, mint ahogy a lakásba jutás is maximálisan diszkrét.
  • Lány külseje:

    Amikor Petrával még az időpontot egyeztettem, még nem volt beszámolója, most amikor ezt írom, már három is van. Ezt csak azért jegyzem meg, mert a ,,kollegák", nagyon szépen bemutatták vendéglátóm, úgyhogy én csak bólogatni tudok. Nyilván több szem többet lát alapon ezért lássuk a tényeket. Petra fotói valóban nagyon hasonlítanak a valósághoz, de a valóság kenterbe vágja azokat. A lakásba belépve ott állt egy kis fehér ruhás tündérke, mosolyogva, érdeklődve nézett rám. Kaptam puszit, majd lányos zavaromban megkérdeztem, hogy maradhatok-e, mert nem tartottam magam méltónak Petra alkalmi partnerének sem. Talán a gyengébb világítás miatt, de bebocsájtást nyertem. Nem tudom olyan szépen leírni Petra külsejét, mint az előttem írok, de azt tanúsítom, hogy minden szavuk igaz, Petra egy nagyon formás filigrán csoda. Ezt később megerősítette az a folyamatos látvány, ami a tükrökből lejött. Nem volt olyan szöge a tükörnek, ami egy kicsit is előnytelenül mutatta volna. Sötét haj, mélybarna igéző szemek, érzéki csókra termett ajkak(sajnos csak puszi volt), helyes kis szélesebb bimbójú cickók, finom bársonyos bőr. A punci egy kis ékszer, szépen zárt, belül hamvas rózsaszín. Bocs, hogy végére maradt az arc, no para a kitakarástól, Petrának szép arca van.
  • Erotikus masszázs:

    A tusolásból visszatérve, egyeztettük elképzeléseinket, Petra masszázzsal kezdet, de még mielőtt a padra feküdtem volna, levette azt a kis fehér ruhácskát amiben fogadott. Gondolom az összes bugyija a szárítón lehetett, mert nem volt rajta. Egy pillanatra a földbe gyökerezett a lábam a látványtól, egyszerűen nem tudtam nem megölelni Petrát. Leguggoltam és egy puszit nyomtam szeméremdombjára, mielőtt a padra helyezkedtem. Vendéglátóm megkérdezte, van-e olyan krónikus pont, amivel egy kicsit többet törődjön. Mivel momentán nem volt, Petra egy teljes testes regeneráló masszázsban részesített, amit úgy tudnék csak leírni, hogy baromira jól esett. Néha felemeltem a fejem, hogy kellőképp legeltessem szemeim masszőznőm fedettlen testén. A látvány igazolta, jó gyerekkori döntésemet, amikor a gőzfürdőből kimenekülve heteró maradtam. A nagyon kellemes fél óra után, Petra fordulásra bíztatott, én meg hallgattam rá.
    Volt még egy kis masszázs az erotikus rész után is, hasonlóan kellemes érzésekkel.
  • Levezetés:

    Most szokták írni, hogy már dúlt a kémia, én viszont nem hallottam semmi lombik vagy kémcső csörömpölését, viszont k@rvára jól esett ahogy Petra szép lassan felkúszott és össze-vissza szeretgette gyarló testemet. Cickók is beszálltak, testem már nem maradt fedetlen. Finom kis sóhajokkal jelezte, hogy mennyire a sors kegyeltje, hogy Közép-Európa egyik legszebb férfiteste van alatta. Miután érezte, hogy nem vagyok iránta közömbös, a zacsit is betámadta, majd a még hezitáló lompost is a szájára vette. Valljuk be őszintén, Petra nagyon jó ebben, farkam már kezdett hasonlítani valamikori önmagára. Kicsit felültem, úgy néztem Petra nagyon egyedi és érzéki franciáját, a tükörben meg a hátsóját. Nem szerettem volna még elmenni, ezért megkértem Petrát, hogy most Ő feküdjön a helyemre. Nekem kedvencem az ilyen felállásban a közös petting, ezt most sem szerettem volna kihagyni. Ott feküdt előttem egy gyönyörű kívánatos lány, lazán, lábai enyhén nyitva. Kezeimmel finoman érintve az erogén zónákat, jutottam el nőiességéhez és az akkorra már nedves puncihoz. Petra ekkorra már kicsit oldalra fordult és rácuppant a makkosra. Mindketten benne voltunk a buliban, de Petra ügyesebb volt. Ujjacskákkal sajnos csak számolgatni lehet, Petra hüvelye nem fogad látogatókat.
    A csikló izgatása azért meghozta vendéglátóm örömét, de az én örömöm nyilvánvalóbb lett mikor annak cseppjeit Petra ajka fogadta be ideiglenesen. A szájában hagyott egy kicsit megpihenni, majd rendbe hozott. Kortyolgattunk némi ücsit, majd egy kicsit még bebújhattam Petra lábai közé.....

    Ha esetleg a besorolásom nem tűnik egálban a leírtakkal, az nem a véletlen műve (nem kell semmi illegálisra gondolni).
  • Elszámolás:

    Voltam olyan paraszt, hogy meg sem kérdeztem az elején, talán kellett volna. A randi végén helyeztem el az előszobában, szerintem már nincs ott. Egy extráról tudok, az a popsikényeztetés, Petra felajánlotta, de nem éltem vele.
  • Összkép:

    Petra különleges lány, nem most kezdte az kiderült, mindent profin kezelt. Nagyon jó társaság, szívesen beszélget, de nem tolakodó. Jól tette, hogy az önállóságot választotta. Csinos lány, de nincs elszállva magától.
    Biztos vagyok benne, hogy még kérek tőle randit.
Happy Massage