• Hollyh

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, első hívassal elértem a kisasszonyt, akivdl rögton aznap délutanra sikerült mindkettőnknek alkalmas időpongot találnunk.
  • Megközelítés:

    Ahhoz képest, hogy a Váci úthoz közeli eléggé forgalmas kis utca, elég könnyen találtam parkolóhelyet. BKV- val isjól mrgközelíthető.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház sokadik emelete, ahová lifttel juthatsz fel, semmi komolyabb furfang. A lakás egész nagy, bár csak egy részét láttam. A fürdő tágas és jól felszerelelt. A szoba kicsi, de bőven elég.
  • Lány külseje:

    Mivel Hollyh képekkel hírdet, így a kisugárzását emelném ki, ami egyfelől fiatalos, kicsit huncunt, komoly szexuális energiákat érezni a közelében.
  • Erotikus masszázs:

    Vannak azok a filmek, amikor drukkolsz az éppen a bárból a hotelszobába botladozó párnak, hogy na tálálják már meg azt a kibaszott kulcsot. No, valami ilyesmi hangulattal kezdtünk, leszámítva, hogy mi már a szobában voltunk és rajtam csak egy törölköző volt, illetve rajta sem túl sok ruha. Szóval, egymásnak estünk kellő lekesedéssel és nagyon hamar mindketten meztelenül feküdtunk az ágyon, pontosabban én rajta. Csak Hollyh műfaji besorolásának köszönhető, hogy újra 16 évesnek érezhettem magam, és így "csak" egy parádés pettinget abszolváltunk. És ez nyilván így is van rendjén, de Hollyh lehengerlő stílusának megértéséhez elengethetetlen tudni, hogy nem a masszazslányoktól megszokott illedelmes módon fejezi ki a benne tajtékzó vágyat.
    Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben. Lenyúgvás és hidratálás után beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt több mint egy évben, majd kezdetét vette a masszázs. Hollyh nagyon jól massziroz, látszik hogy tanulta és jól használja az erejét is, nem csak simogat. Nagyon ellazultam és a sok üléstől becsomósodott részeket is felszabaďldította. Csak a vége felé jöttek finomabb mozdulatok, mintegy átvezetésül egy-egy eltévedt odanyúlás formájában. Elég könnyen sikerült ezt úgy értelmeznem, hogy forduljak meg
  • Levezetés:

    Mikor már a hátamon voltam, én is aktív szereplővé tudtam válni, simogattam. Váltottunk néhány először finomabb, majd intenzívebb csókot. Ezután elindult lefelé és elég hamar a szájában találtam magam a már-már szokványos szenvedély társaságában. Kértem, bogy forduljunk 69-be, így végre én is kényeztethettem, ami jól kivehetően tetszett is neki. Mimdketten egyre intenzívebben franciáztunk, makd néhány perc múlva így is lett végem. A takarítás után még kicsit beszélgettünk, aztán letusoltam és elköszöntünk egymástól. Valószínűlrg csak egy rövid időre.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélteket az asztalra tettem a végén, de egy szót nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Még biztos visszamegyek. Csak ajánlani tudom. Műfaji korlatait szétfeszítő díva.
Happy Massage