• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy Petra a budai belvárosba költözött. Azonnal hívtam és leegyeztettem vele a találkozónk időpontját és helyszínét.
  • Megközelítés:

    Kanyargós, szűk, kétirányú utcába a Hattyú utca felől érkeztem. A parkolás könnyen megoldható félig a járdára kell tenni a verdát. A tömegközedést nem figyeltem, de lévén hogy központi helyen van az épület, feltételezem, hogy megoldható. Egy kis sétával, mert ebben az utcában, és az alatta lévőben sem megy egyetlen BKK jármű sem .
  • Helyszín:

    A helyszín sokkal szebb, mint gondoltam. Retró hangulatra számítottam belül, de nem is tudom, hogy miért, talán ez hibás sztereotípia volt a környék okán.

    A lakásba érve modern kialakításokkal, újszerű megoldásokkal találtam szembe magam. A fürdő a legpöpecebb. A tusoló a kor vívmányai közé tartozik. A nagy zuhanyzó tálcájával és a hozzáilleszkedő üveg ajtajával kényelmes és komfortos élményt biztosított számomra.A szoba is remekül nézett ki. Az a masszázs szempontokat szem elő tartva lett berendezve. Masszázspad középen. Ez teljesen körbe járható. Oldalfalakon derék magasságban tükrökkel díszített. A relaxációs hangulatot gyertyák fényei és valami jó kis zene támogatta meg. Minden igényt kielégítő, csendes, nyugodt, praktikus helyszín.
  • Lány külseje:

    Petra szépsége ámulatba ejtő. Fotói elég sok mindent sejtetnek.

    Arcát emelném ki elsőnek, mert az volt, ami engem nagyon megfogott. Ovális fejformát, hosszú, barna haja teszi latinossá. Arc vonásai lágyak, bájosak, kedvességről és gyengédségről árulkodnak. Barna szemei és fényes tekintete erotikusan csábítóilag hatottak rám. Szája élénkvörös színű, vastag alsó és felső részből áll. Mögötte szabályos fehér fogsora szinte világított a szoba félhomályában.

    Petra teste nőies, sportos. Alacsony, de mutatós formákkal megáldott fiatal nő. Pont ott kerekedik, ahol kell. De azt, hogy mennyire jó testtartása van, azt csak a helyszínen tapasztalhattam meg. Táncos lányokat idéző, eleganciával jelent meg előttem az ajtóban. Lábujjhegyen, mellet kitol, popsit kinyom és homorít. Full erotikus feeling. Ekkor még a kimagasló teljesítményéről, még nem is tett nekem tanúbizonyosságot.

    Bőre barnára szolizott, ápolt. Puncikája simára borotvált, jól nedvesedő, izgalmas portéka.
  • Erotikus masszázs:

    Szakszerű masszázsban volt részem. Svéd masszázs alapok és erőteljes gyúrások jellemezték. Legalábbis azt hiszem. Nem igazán tudtam a folyamatokra koncentrálni. Ugyanis vendéglátóm szépsége, testének bájai sokkal inkább foglalkoztattak, mint sem az alkalmazott masszáz tematikája. Egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla. Azt a nagyon szexi kis ruhát előbb ledobta magáról, amiben fogadott. Melleit, amelyek különlegesen szép cseppformában díszelegtek a testén, akkor pillanthattam meg. Minden lépésénél enyhe ruganyossággal remegtek meg. Popsija is hasonlóan izgató volt. Bámulatosan kerek forma. Ahogyan mozgott körülöttem, jobbra-balra követtem őt a tekintetemmel. Tükörben is sasoltom, hogy milyen kívánatos. Néha, ott össze is találkozott a tekintetünk, ilyenkor egy kedves mosollyal nyugtázta, hogy szinte elolvadok tőle. Megszokhatta már, hogy a férfiak hasonló módon reagálnak a meztelen testének látványára, mert teljes természetességgel kezelte. Cseppet sem jött zavarba, sőt engedte, hogy időnként megérintsem. Talán ez az, ami őt motiválja, ezek az őszinte reakciók inspirálhatják őt, hogy ilyen jó legyen.
  • Levezetés:

    Megfordultam a masszázspadon. A fejtámlát megdöntötte és még párnát is kaptam a fejem alá, hogy tényleg premier plánban nézhessem az eseményeket. A pad végéhez ment, a lábfejemet a pad széléhez tette és onnan vette támadásba az ezredesemet. Terpeszállásban hagytam, hogy magáévá tegyen. Szépen felépített technikája van. Olyan, mint egy stratégia, íve van, mint az emelkedő tőzsdei chartoknak. Periodikusan visszavesz időnként, stagnál. Majd újra neki lódul és egyre magasabbra tör. Ez nem szimpla szopás volt, hanem ez az igazi kényeztetés. Interakcióban szorosan követte a testi változásaimat. Nagy mestere a cumizásnak. Látványosan csinálta, szemkontaktust fent tartva tevékenykedett. Nyelvét intenzíven használta, vibrált, nyalogatott vele. Az ajkai is komoly szerepet kaptak. Szorosan tapadtak a dákóm oldalára, erősen szívott, ha úgy érezte, hogy az kell. Cuppogtatva a végén persze. A mogyikat is leápolta. Többször is. Folyamatosan dolgozott rajtuk. Vagy kézzel tapicskolta, vagy szájával kényeztette őket. Kicsit lejjebb is merészkedett a huncut nyelvével. Az is pompás érzés volt.

    Volt még egy különleges technikája, amit máshol nem igazán tapasztaltam. A répámat nem csak felfelé és a köldökök felé irányította, úgy kényeztetett, hanem a lefelé bokáim felé is szopizta. Ez egy új fajta érzés, egy szokatlan helyzet volt, ami meglehetősen tetszett nekem.

    Aztán a mellei közé is tett néha, ott is megjáratta a bohócot. A tükrök ilyenkor ismételten nagyon jó szolgálatot tettek. Petra a pucsítás nagy mestere. Nem csak érzésben volt frenetikus amit csinált, hanem látványban is.

    Az időérzékemet én teljesen elvesztettem, de ő szerencsére nem. Mértani pontossággal időzítve végeztem az ajkai között. Tudtam, hogy sokáig hagytam, hogy ápolgasson, de azt nem sejtettem, hogy ez a finish a randink utolsó perceiben köszöntött rám.

    Az utódok sorsáról és a takarítás módjáról nem tudok nyilatkozni, mert mindent Petra intézett. Nekem csak a boldogságban kellett csukott szemmel lebegnem.
  • Elszámolás:

    Átlagosnak mondható csokorral érkeztem, amelyet az elején adtam át. Nem kérte el előre.
  • Összkép:

    Petra a szakma csúcsát képviseli. Technikailag nagyon képzett. Szenvedélyben és pro-aktivitásban is a legjobbak közé sorolható. Az, hogy ehhez még nagyon szexi a kinézete és bájos az arcocskája az már csak édes hab a tortán. Igazi cukrász csemege. Csókolózást hiányát majdnem teljesen elfeledtette, a nyújtott emeletszintű szolgáltatása.
Happy Massage