• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm, hogy írtál és Nagyon boldoggá lett a lila címke! Várlak szeretettel bármikor! Sok puszi!

  • Egyeztetés:

    VTR-en indítottam egy időpontfoglalás, amit kis korrekció után le is fixáltunk. Kora reggel kértem időpontot, amire viszonylag gyorsan is reagált.
  • Megközelítés:

    Nagyjából behatároltam a helyszínt a VTR-en megadott cím alapján. Szombat lévén nem volt nagy forgalom és a ház előtt találtam parkoló helyet is.
  • Helyszín:

    Nem az első dolgom, hogy szétnézzek .Egy alap pozitív benyomást keltett, szerintem minden tökéletesen rendben van a helyszínnel, az igényeimet maximálisan kielégítette.
  • Lány külseje:

    Ezen a fronton már jobban megfigyelek. A képei alapján már a hirdetése is nagyon tetszett és a sok pozitív beszámoló szintén sokat nyomott a latba, hogy őt választottam. Egyből felismerhető és nekem jobban tetszett , mint a képeken. Főleg az első beszélgetős körnél, ahol jobban tudtam figyelni a részletekre. Szemüveg volt rajta, ami nagyon jól áll neki, ez végig rajta is maradt. A cickók fantasztikusak :)
  • Action:

    Megérkezésem után a szobába mentünk és az ágyon ülve egy ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk. Szegényt biztos lefárasztottam az aktuális problémámmal, de sajnos ez most folyamatosan foglalkoztat. Próbálta ezt a feszültséget bennem oldani, ami véleményem szerint nagyban sikerült is neki. A beszélgetős kör után megmutatta a fürdőt és elvonultam.
    gyors tusolás után már az ágyon várt , ahol elkezdtünk egymással foglalkozni. A csók tényleg jó vele, nem húzódik el és a nyelvét is használja.Nekem ez a rész is elég barátnősre sikerült. Kis idő eltelte után a cicikkel foglalkoztam, majd lejjebb haladva én kezdtem a franciát. Halk sóhajokkal és remegésekkel sikerült is eljuttatnom a csúcsra. Kis pihegés után ismét csók és lejjebb haladt ő is. Egy isteni és lágy franciát kaptam tőle, amit meg is jegyeztem, hogy tényleg egyedi. Gumihúzás után meglovagolt, majd kis idő után kérte, hogy most már dugjam is meg. Felajánlotta a kutyát vagy a misszionáriust, én az utóbbit választottam. Nagyon jó volt a választás, a teljes aktus alatt csókolóztunk. Nem volt kedvem a pózcseréhez, így is vittem végig.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden benne van.Extrákat nem vettem igénybe, mivel az alap program is teljesen megfelelt az aznapi elképzelésemnek. Utólag helyeztem el a szobában lévő szekrény polcára.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam minden téren. Jó volt vele beszélgetni, jó volt a francia és a szex is. Régen sikerült ennyire ellazulnom. Biztosan meglátogatom még :)
Happy Massage