• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével egyeztettünk időben. Megbízható, gyors üzenetváltási és időpontfoglaló rendszer! Aki biztosra akar menni és a hölgyél elérhető, mindenképpen használja. Pénteken ráértem és biztosra akartam menni, ezért is használtam a VTR-t. Nagyon szeretem a VTR-t másnak is csak ajánlani tudom.!
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű hová kell menni. A Batthyány Lajos téri metrómegálló közelében található a megadott cím én a Széna térről gyalog mentem a megadott címre. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, mert nem járok autóval.
  • Helyszín:

    Lakás a sokadik emeleten található az épület csendes volt és rendezett. Lift volt így azzal mentem a megadott emeletre. Fürdő tiszta volt és rendezett mosógép éppen mosott. Minden adott volt a tisztálkodáshoz több tusfürdő és többféle szájvíz is rendelkezésre állt a kellemes felfrissüléshez és tisztálkodáshoz. A törülköző nagy és jó nedvszívó képességű volt. A lakás szépen berendezett a szobában klíma is volt. Egy nagy ágy található a szobában, amely a kelleténél kicsit magasabb, de ennek előnyei hamar megmutatkoztak. Ruhákat egy sarok kanapéra lehetett letenni. A szobában egy kis asztal is helyet kapott.
  • Lány külseje:

    Enikő természetes értett nő a rájuk jellemző erotikus kisugárzással jól nézett ki. Aki szereti az érett és tapasztalt nőket, annak biztos bejön Enikő. Akinek a képeken bejön, annak élőben is fog tetszeni Enikő. A képek lehetnének frissebbek is, de élőben is irtó szexi volt. Puncija pedig gyönyörű!
  • Action:

    Tisztálkodás után szobába siettem. A nagy ágyon először szembe helyezkedtünk és fölé hajoltam és a ciciket kezdtem el izgatni. Majd pár csókváltás után visszatértem a cicikhez majd lejjebb indultam. Ágyon szépen elhelyezkedtem finoman belenyaltam a puncijába. Lávait a hátamra tette és megfogtam az egyik kezét és neki láttam nyalni finoman. Mivel szeretek kényeztetni nem okozott gondot hosszasan kényeztetni. Az arcát figyeltem az mindent elárult nagyon élvezte, amit teszek vele legalább is szerintem. Gumit húztunk, de a kezdeti lelkesedés alább hagyott így kölcsönös franciába helyezkedtünk itt elég sokat időt eltöltöttünk ős is nagyon izgatóan szopott. Ez után is váltás következett mivel az ágy eléggé magas volt így ennek előnyei hamar megmutatkoztak. Megkértem, hogy jöjjön az ágy szélére és letérdeltem és újra szemből nyaltam azt a finom puncit. Itt aztán igazán felgyorsultak az események. Egyre jobban kezdtem begerjedni gumit felhúztam és azzal a lendülettel a kemény farkamat tövig nyomtam Enikő puncijába. A behatolás pillanatában éreztem, hogy hamar belefogok robbanni a farkammal ezért kivettem egy tíz másodpercre majd mikor visszadugtam mágnesként zárt rá a farkamra és vadul elkezdtem baszni őt. Az ágy magassága kiváló volt a szemből valló behatoláshoz és a vad baszáshoz adtam, ahogy a csövön kifér, annyira elragadott a hév. Imádok szemből behatolni egy nőbe, de a legjobban azt imádom, amikor láttam a farkamat eltűnni egy szép punciba. A látvány és Enikő kelleténél izgatóbb puncija, a sejtésemet beigazolta és perceken belül belerobbantam a puncijába. Közben figyeltem az arcát, nagyon élvezhette a velem töltött időt, legalább is azt vettem le a reakciói alapján. Rom eltakarítás következett majd felfrissülés mindketten felfrissültünk. Ezt követően kicsit beszélgettünk majd körülbelül egy tíz percet órát kényeztettem még őt. Időnk sajnos lejárt ezért neki láttam felöltözni közben ittam pár pohár vizet. Kicsit még beszélgettünk minden féléről Az ajtóban szájra puszival váltunk el egymástól. Köszönök mindent drága Enikő!
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, mert nekem ez egyszerűbb volt. A végén úgy is le kell tenni, akkor jobb előbb, hogy a végén ne kelljen ezzel rosszalkodni. Az adatlapon miden információ megtalálható ezzel kapcsolatban.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Enikővel. Mindenben partner volt és elégedetten kiélvezve távoztam nagyon megérte őt felkeresni és az egyik legjobb döntésem volt, hogy meglátogattam. Régóta ismertem őt és láttam az oldalon, de hosszú évek alatt sem jutottam el hozzá. Most ezt az adósságomat is rendeztem! Minden szuperül sikerült pontosan ezt akartam, amiért mentem Enikő mindenben partner volt nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage