• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első alkalommal felvette a telefont, nem sikerült elsőre megfelelő időpontot találni, majd kicsivel később megoldottam és 14 órára bejelentkeztem. telefontő kezeli, ha foglalt, akkor kolléganő. mindent korrektül elmond a telefonba.
  • Megközelítés:

    3. kerület fizetős övezet, kicsit kellett keresni helyet, de található.
  • Helyszín:

    Szépen igényesen ki van alakítva, tisztán rendben van tartva, ami nekem szemet szúrt, azt múltkor Mirusnak is már jeleztem, most Pálmának is!
  • Lány külseje:

    Képek tudom elcsépelt de tényleg közelében sincsenek Pálma gyönyörű mindenéhez! :) 1 órát terveztem, de amikor megláttam, tudtam, kevés lesz, így bátorkodtam is, kérdeztem, h van e lehetőség 1,5 órás programra, és volt! :) Nagyon szép, bájos arca, szép zöld szemei, vörös ajkak. A teste pedig mintha rajzolták volna. Számomra egyik legszebb szolgáltató lett most itt az oldalon.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhi, és rögtön egymásnak, azaz inkább én neki estem, kényeztettem, psziltam minden porcikáját. Kapott egy kis joni masszázst tőlem, aminek az eredménye egy nagy orgazmus volt a részéről. Elment tusolt egyet, majd nekem esett. Volt hogy barátnőmnek éreztem, volt mikor pórnófilmbe illő jelenetek voltak. vannak tükrök, azok nagyon hasznosak voltak. Minden mozdulata, minden technikája tökéletes, tapasztaltabb hölgyeket kenderbe veri...:) Célját mindenképpen elérte. Életem során átélt erotikus élményeim top 3-jába bekerült az ottlétünk, így meg is őrzöm a részleteket, remélem ezzel az olvasónak nem okozom csalódást.
  • Levezetés:

    Gondolom nem ok nélkül nem adta meg Pálma maga, hogy mit nyújt, úgy gondolom, az hogy ki mit kap, maximálisan a szimpátián és Pálmához való hozzáálláson múlik. Én elvárások nélkül mentem, és életre szóló élménnyel távoztam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ami teflonban az a helyszínen is, 1 és 1,5 órás program van, rózsaszálak az átlagtól picivel több, de teljesen érthető, hiszen átlagon felüli élményt kapsz.
  • Összkép:

    A hihetetlen, hogy ilyen van és létezik, és igen. Kész erotika cunami, borzasztóan tudja élvezni, nagyon jól reagál mindenféle érintésre. Példamutató hozzáállása van a vendéghez. Aki a pici, törékeny, tökéletes idomokkal, és ragyogóan szép arcú, mosolyú leánykára vágyna, annak ajánlott!
    Hálás vagyok azért, hogy ezzel foglalkozni, így tud adni a ffitársaimnak, vétek lenne, ha Pálma csak 1 valakié lenne. A jót meg kell osztani, és Ő nagyon jó!
Happy Massage