• BARBI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Barbit már régóta ismerem és hűségesen követem az aktuális rendelőjébe, ez igazából a harmadik, ami manapság nem mondható soknak pár év alatt. A kommunikációnk is stabil, általában itt az oldalon írok rá és hamar sikerül egyeztetnünk. Most is így történt, már nagyon kíváncsi voltam az új helyre és sikerült is egy reggeli időpontban megegyeznünk.
 • Megközelítés:

  Az új rendelő a Fehérvári út uszodához közel eső részénél van, de nem az a bizonyos lakópark, amit én nem igazán kedvelek, ugyanakkor gps használata esetén ez is lehet egy támpont. Az autót az uszoda előtt sikerült letennem, a házak között mindig akad hely, kivételesen még nem fizetős.Villamos majdnem a ház előtt áll meg, nem tudom hányas, de szép sárga. Szerintem minden irányból jól elérhető.
 • Helyszín:

  Nos ez itt a lényeg, nem szalonban, hanem egy kellemes hangulatú másfél szobás lakásban fogad Barbi, ami a felső emelet sarkában van. 100%-os a diszkréció, pontos az útba igazítás. Maga a lakás makulátlanul tiszta, otthonos. A fürdő is kifogástalan, káddal, szájvizekkel, kellő tusfürdő választékkal, puha és nagy törölközőből természetesen egy előtte, egy utána. A ruhákat a nappaliban számos helyen le lehet tenni, van szobainas is, nekem fontos, hogy a frissen vasalt ingem kifelé is ilyen maradjon. A maszobát szinte kitölti a méretes és nekem ideális keménységű franciaágy, rajta ropogós cserélhető lepedővel. A régi hely sem volt rossz, de itt Barbi egyedül fújja a passzátszelet, egészen más az atmoszféra, mintha a barátnőmhöz ugranék fel.
 • Lány külseje:

  No retus, vagy csak éppenhogy, bizony így is lehet ezt csinálni, ahol a fotó az valóban fotó és nem festmény, ahogy Boticelli látta volna a múzsáját. Barbii hajszálra ugyanolyan élőben is, mint a képeken, de van egy finom, elegáns aurája, amit átleng a rafináltan adagolt erotika. Mint egy jó kis olasz szuflé, a végén derül ki, hogy belül milyen forró. Barbi egy kifejezetten sportos alkatú hölgy, szép arányokkal, kecses nyak és tartás, saszlaszemeket idéző közepes méretű mellek, lapos poci, szép, telt popsi és ívelt combok természetes keménységgel, intelligens, de incselkedő tekintet, fénylő hosszú hajtincsek. Szóval egy természetes szépség, amolyan ágyból akár operába is lány, aki nem veszíti el könnyen a fejét, de ha igen, akkor rendesen. És kiemelném a bőrét, szép kávébarna, rendkívül selymes, de feszesen ruganyos.
 • Erotikus masszázs:

  Egy piros tanga, melltartó kombóban fogadott, piros magas sarkúban, hozzá illő combfixben. Erre bikásan kellett reagálnom, már az ajtóban egymásnak estünk, igazi nyelves csókkal, szűnni nem akaró öleléssel üdvözölt. Gyors vetkőzés, fürdés után a nappaliban várt, a tükör felé fordult, kacéran pucsítva a tisztelgő barátomnak. Mögé simultam, farkam a combjai közé vette, fejét állam alá hajtotta, kezeit nyakamon átfonva szinte kiprovokálta, hogy melleit kényeztessem, nyakát csókoljam. Lassan lecsúsztattam a felsőt és a tangát, útközben a farpofák közé nyalintva. Ahogy felegyenesedtem Barbi megfordult és leguggolva a legnagyobb természetességgel a szájába szippantott, miközben két kezével fenekemet és a golyszikat vette felváltva kezelésbe. Rendesen beindított és a következő pillanatban már az ágyon találtam magam terpeszben, hason fekve. Egy lágyabb, simogatóbb masszázst kértem, amit nagyon finom, elnyújtott érintésekkel kivitelezett. Próbáltam a tarkómmal érzékelni, hogyan feszül, csavarodik, hullámzik ez a szép meztelenség, miközben kezei hátamon, vádlimon, fenekemen csusszannak. A talpamtól indulva szisztematikusan haladt felfelé, nem akartam a tempójába beavatkozni, de azért a szenzoraimat teljes készültségbe helyeztem, hogy egyetlen kósza jelet se engedjek elkóborolni, ha elindulnának felém. Összességében kellemesen ellazított a kezeivel, simogató érintéseivel, melyek indirekt módon kezdtek ingerelni és már alig vártam a fordulást, hogy újra érinthessem.
 • Levezetés:

  Megfordulásom felborította az addigi, némi szarkazmussal nyugalminak nevezhető állapotokat. Karomat fejem alá helyezve szemléltem, ahogy Barbi a bokámtól az ágyékomig egy-egy hosszú, egyenletes mozdulattal felkeni a krémet, majd dinamikusan bőrömbe dolgozza, miközben a hason fekvésből újraéledő farkamra és környékére némi olajat csorgat, amit lassú mozdulatokkal a zacsimon, ágyékomon és a szerszámon finoman szétoszlat, cinkos félmosollyal rám-rám nézve. Ez így együtt azonnali eredményt hozott, mint riadókor az újonc, úgy pattant fel a farkam is a tenyerébe. Cuki volt a mímelt meglepetése, mintha köze sem lenne e drámai változáshoz, ami persze a tenyeremet rögvest a kemény popsijára navigálta. Kis pucsítás, terpeszke és máris komfortosabban siklottak ujjaim nedvesedő kelyhe irányába. Itt már nem lehetett fekve maradni, szinte egyszerre éreztük, hogy újra eljött a pillanat az ölelkezésre. Felültem az ágyon és határozott mozdulattal magamhoz rántottam, combjaimra ültetve, félig lesütött szempillákkal adta át magát vágyamnak. Vállát, nyakát csókolgattam, gyorsan keményedő bimbóin, popsiján cirkuláltam ujjbegyeimmel miközben heves csókokba forrasztott bennünket a szenvedély. Öleltük, csókoltuk egymást ahol értük. Barbi a combomon végig simítva kelyhét egyszer csak leereszkedett, hátamra döntött majd a szájába vett mélyen és szívósan, mennyei érzést okozva. Majd átfordult, lábait széttárva és felemelve kínálta fel nedvesedő kelyhét. Fejemet ölébe fúrva szüreteltem rögtön duzzadó szirmai nedvét. Nyelvemmel, ajkaimmal, ujjaimmal hamar célba értem, tekintete, gesztusai jelezték, hogy megérkezett....fölé pattantam és hol csúszkáltam olajos testén, hol egymásba fonódva, dörzsölődve élveztük a gyönyört, míg végül 69-be fordulva egészen mélyről jövően robbantam ajkai közé nyelvemen érezve kelyhe pulzálását...nem is érzékeltem meddig tartott az ernyedt kábulat, míg felszedtem magam az ágyról...
 • Elszámolás:

  Nem tudok extrákról, igazából minden normális dologra nyitott a masszázs kategórián belül kölcsönös szimpátia esetén. Itt nem kell a fejedben pörgetni a pénztárgépet folyamatosan összevetve a zsebedben lévő címleteket az igénybe venni kívánt élvezetek besorolásával. Barbinál előre lehet tudni, milyen csokorral kell készülni és rajtad múlik, hogy belakod-e a lehetőségeidet és mit kóstolsz meg a svédasztalról.
 • Összkép:

  Barbi kellemes, kiegyensúlyozott és folyamatosan inspiráló atmoszférát tud teremteni, de szerintem erősen partner és szituáció függő, hogy mi fog történni. Ő nem az a benyomom a gombot és tudom, hogy mindig ugyanaz jön ki típus. Figyelni érdemes a reakcióit és finoman kell közeledni hozzá, ő az a lány, akit nem lehet csak úgy rutinból rávenni neki nem tetsző dolgokra, hanem meg kell találni a megfelelő kapcsolódást az erotikus énjéhez. Azt hiszem nálunk nem volt probléma a kapcsolódással, végig kapcsolódtunk rendesen. Olyan atmoszférát tud teremteni, ami a legjobbat hozza ki egy pasiból. Nem azt éreztem, hogy egy magas színvonalú szolgáltatást kapok, hanem, hogy a barátnőmhöz ugrottam fel, akivel egy csodás élményben volt részem. Felejthetetlen találkozás volt és semmiképp nem az utolsó:)
Happy Massage