• Kingus

  • Beküldte:
  • Kingus reagálása

    Isteni volt az első randi,köszönöm!
    Örülök,hogy megismerkedtünk!
    😘

  • Egyeztetés:

    Régóta szerettem volna megismerni Kingust, igaz most rendhagyó módon nem szólóban, hanem rögtön párosban sikerült találkoznunk. Annak idején Bunnyval is így kezdődött. az ismeretség: egy párosban. A sors ajándéka hogy Kingus visszatért, már féltem hogy lecsúszok róla. Annak idején 3 Kingát néztem ki az oldalról és terveztem hogy elmegyek hozzájuk és majd egymás után következnek róluk a beszijeim. Bár nem közvetlenül egymás után, de végül az utolsó Kingához is eljutottam, Kingushoz. 2022.06.06, lassan minden régi álmom valóra válik.
    Korábban egy részletes levelet küldtem érdeklődve több minden iránt.(Nem most volt) Az atomrészletes levélből idejét nem kímélve mindent megválaszolt. Már ekkor tudtam hogy lelkiismeretes, korrekt hirdető.
    VTR-t alkalmaztam az egyeztetésre, van vtr kedvezmény is Kingusnál, szerintem ez sokaknak lehet fontos infó én örültem neki nagyon.
  • Megközelítés:

    VTR-ben láttam a pontos címet, Bunny vtr-je házszám és betű pontossággal jelezte, Kingus vtr-jében a betűk nincsennek (még) csak a házszám.
    Maga az épület egy ismert lakópark, még mindig új építésűnek számít. Megítélésén sokat fog javítani Kingus és Bunny odaköltözése, két megbízható hirdetővel bővült az épületmonstrum. A hely számozása érdekes, fordított logikájúnak tűnik, de csak azért mert mindenki a végéből közelíti meg az épületsort, ezért azt hihetnénk az az eleje, de nem. Először járókat megtréfálhatja.
  • Helyszín:

    Modern, ez a jó szó. Fürdőszobában volt több tusfürdő, szájvíz, műanyag poharak és kuka. A tetthely előtti térben, amit nappalinak vagy előszobának neveznék van hely bőven letenni a ruhát, én egy kanapéra tettem le. A tetthely szobájából kb az ágyra emlékszem, meg hogy van egy szekrény és azon az óra. Ez most nem lesz részletes, a két lány welcome csókja teljesen KO-ra küldte a biowinchesterem.
  • Lány külseje:

    Kingus: volt itt régen egy videója, ha azt vissza tudná tölteni, szuperül mozog ott, csak azért írom le mert nagyon kedvcsináló volt és hozzájárult hogy akarjam Kingust látni. A nyitóképben érzek némi retust, így azt jelöltem meg, amúgy ki is van írva "vegyesen retusált és retusálatlan képek". Egyébként számomra nagyon is bejövős, jó a magasság, a formák és hát nem lehet elmenni a szilikon mellek mellett szó nélkül, azt nagyon szuperül megalkották, egyszerre feszes, nőies és nagy és még sincs túltolva, nagyon eltalálta a mértéket. Remélem mindig így hagyja. Ébenfekete hosszú haj, csókos száj vagy csak én látom bele? és szép punci. Popójával közelebbi ismeretséget nem kötöttem, távolabbi ismeretség alapján kutya pózban nagyon szépen gömbölyödik. Nekem Kingus arca is bejött, van valami a vonásaiban ami feltüzeli az embert.

    Bunny: Bunnyról a saját beszijében emlékeztem meg.
  • Action:

    Épp a frissen kikerült sztbali-s beszit olvastam idejövet és a csókos kezdést. Á ez biztos csak ilyen jól megbecsült törzseknek van ez az egyből, gondoltam, én meg még keveset voltam. Na már most, nem érkeztem a két lányhoz top formában, de ha én azt mondom megyek akkor megyek, szóval ahogy belépek legvadabb álmomat felülmúló a kezdés: Először Bunny csókolózik velem, majd ugyanilyen igazi nyelves üdvözlő csókolózást kapok Kingustól is, egyből begerjesztenek és formába hoznak. Nem is tudok már másra gondolni csak a folytatásra a fürdőszoba után. Szóval itt Wellcome csók van!
    Még megkérdezik mit kérek inni, merthogy welcome drink is van a lányok nagyon profik. Ezt most még nem kérek, max a végén. Fürdőszoba majd vissza. Hárman bemegyünk a tetthelyre ágyra fel és azonnal indult a banzáj.

    Óriási szövege van a két lánynak, remélem sikerül néhol idéznem tőlük. Ahogy fekszem mind a két lánytól kapom a natúr franciát, először Bunny kapja be, utána Kingus, feljebb kérem Kingust, csókolózunk, addig Bunny kisajátítja a répát. Közben beszélgetjük hogy Kingus a romantikusabb. Bunny beszól, addig romantikusan leszoplak. Kingusnak mondom mi meg addig megismerjük egymást. Erre ő: akkor ahhoz ki kell nyalnod. Még tisztázzuk popó csak Bunnyval. Kingusnál méretfüggő. A régi levél alapján erre készültem, nem baj mert szuperül csókolózik. Kingus kinyalásával folytatom, Kingus meglovagolja a számat, nyalom a punciját, vagy nyalatja ő, ez csak nézőpont kérdése és Bunny közben mohón eltünteti a répát. Még látom gumiért nyúl, felgumiz picit igazít a lábaimon, összébb rakja és háttal meglovagol, míg nyalom Kingust. Elég jó tempót diktál, ki is végezne de sikerül lassítani, így jelzem majd Kingussal is szexelnék, Bunny gumit cserél és mivel Kingus háttal van szól neki hogy cserélt, jöhet. Hátulról kezdjük Kingussal, addig Bunny tolja a gyönyörű melleit a számba vagy pedig csókolózunk felváltva. Ezután Bunny lefekszik az ágyon, lelógatja a fejét, nekem gumisan is megfelelt volna szopás, de szerencsére neki nem ezért gumit lehúzza a farkamról és így megdugom a száját, Kingussal csókolózunk vagy a szilikon melleit kényeztetem. Emlékeim szerint itt volt az hogy míg Bunny fejlelógatva volt farkammal a szájában addig Kingus kényeztette a punciját. Utána újabb gumihúzás és szemből dugom Kingust vele is tudok így csókolózni néha meg Bunnyval is. Úgy helyezkedik hogy fenekét tudom markolászni vagy a haját húzni. Ezután még Bunnyval is akarok dugni és még a popó is hátra van, szóval újabb gumicsere után átkérem magam Bunny puncijába.Ő hátulról van kutya pózban az ágyon, kezeivel támaszkodik míg dugom a punciját. Kingus nekem szemben felül-ráguggol Bunnyra, lábai az ágyon támasztva és míg Bunnyt dugom addig vele szemből csókolózom.

    Aztán a popóra is rátérünk, Bunny sikosít és beteszem illetve ő beteszi magának. Úgy dugom a popóját hogy az ágy mögött állok, mostanra Kingus az oldalamon és vele csókolózok, közben a mellét simogatom. Mikor nem, akkor azzal a kezemmel Bunny fenekét markolom meg. Rákérdezek Kingusnál hol látja az órát, a hátad mögött a válasz. És tényleg ott van, közeleg a vég időben és még Bunny popójában vagyok. Befejezésnek megkérdezem a lányoktól mehet-e egy élvezés Bunnynak szájba és utána egy élvezés Kingusnak szájba? Simán. Akkor gumi le két lány egyszerre nyalja két oldalt a farkam, majd egyre jobban eltüntetik, szinte csókolóznak egymással, majd Kingát csókolózásra kérem, Bunny marad és teljesül az elején emlegetett jól leszopás, jelzem mindjárt megvagyok, csak annyit mond tele kérem. Úgyhogy megy minden szájba. Sokáig ott is tart, addig Kingussal tovább csókolózom. Mindent kiszív, és tisztára szívja a farkam nem is kell elmenni letusolni, azonnal Kingus szájába adható, aki remekül franciázza, Bunny odajön csókolózni,majd csinál olyat hogy Kingus háta mögött megnyalja Kingus hátát, amit én is simizek, nyelvével jön az ujjamig és bekapja, nyalja ezzel megadja az utolsó pszichés löketet, amivel berobbant, jelzem Kingusnak is hogy mindjárt meg lesz, a tele kérem tőle is elhangzik és ő is megkapja a szájba élvezést. Minden teljesült. Időn belül vagyok, odakint az előtérben még villany fel és rózsákat oda. Ahogy villanyt felkapcsolta Bunny, Kingus "elkezdett" aggódni jajj, jó ez meglátod a testem. :) De csak szerette volna hallani milyen jó teste van, mert amúgy jó teste van meg eddig se sötétben voltunk szóval nekem bejött Kingus nagyon. A végén kért fantáról megfeledkeztem, remélem még nem töltötték ki a lányok.
  • Elszámolás:

    Ráért utólag. Az adatlapon látható egyébként, lentebb is megadom. Kijönni meg úgy jött ki hogy igénybe vettem Bunny popó extráját, Kingusnál meg vtr kedvezmény volt amit korrektül betartott. Igénybe vehettem volna még extrákat de így is teljesen szuper volt a tali, semmilyen hiányérzetem nem maradt és előzetesen se terveztem a popón kívűl más extrát. Kingus popója méretfüggő így azt nem vettem igénybe.
    Megvalósult Kingus punci, Kingus puncinyalás/nyalatás, Kingus csók, Kingus NFVSZ és Bunny popó, Bunny punci, Bunny ujjazás, Bunny csók, Bunny mellszex, Bunny NFVSZ. Láthattam tőlük olyat is hogy egymással is foglalkoztak.
  • Összkép:

    Rendkívűl jól felépített programjuk van, több elem is begyakorolva már külön-külön és együtt is, magasfokú az összeszokottságuk, nagyon könnyen és óriási rutinnal párosoznak. Nagyon érzik egymást ki mit csináljon ha az egyik ezt akkor mit a másik, mondani semmit se kell, sőt még ők mondják az ötleteket, Bunny irányított rá is bíztam az irányítást mert így megteremtődött teljesen az a feeling mintha ők is nagyon akarnák. Nehéz is lett volna nemet mondani bármire. :)
    Egyébként annyira jó volt a párosuk hogy úgy jöttem el tőlük hogy az oldal többi párosát is akarom, pl. a Bunny-Bébii párost. Magamnak gondolatban kiosztottam egy ejnyét hogy miért nem mentem hamarabb. Nekem most ők a legjobb páros, valaha volt már olyan hogy párosban elhalt a két lány legnagyobb erőssége ami külön-külön megvolt, de itt minden csodásan működött, gondolok például az egyik szájból a másikba tett farokra a végén.
    Bunnynál voltam már szólóban, Kingus olyan jól csókolózik meg olyan jó hátulról kutyában szexelni vele hogy jó lenne Kingust szólóban is viszont látni. Szinte kikövetelte hogy nyaljam ki. :)
Happy Massage