• Ingrid

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon boldog voltam, mikor láttam, hogy Ingrid szintén elérhető az oldalon. Gyorsan VTR-en keresztül üzentem, majd feltettem egy esetleges időpontot. Másnap reggel jött a pozitív visszajelzés, a Tőle megszokott pozitív mosolygós stílusban. Itt már szebbé tette a napom ezáltal és tudtam hogy a négy napra előre megbeszélt találka fenomenális lesz majd... így is lett. :)
  • Megközelítés:

    Szokás szerint BKV-vel közlekedtem, Újbuda-központ M4 metrómegálló, majd kellemes séta a Fehérvári úton. Kellemes idő volt, abszolút jól esett gyalogosan megtenni az utat. Szabad parkolót nem láttam, a közeli utcák dugig voltak kocsikkal.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű társasházon belül van a lakás, az épületbe bejutva előre, majd bal kéz felől található a lift. A megfelelő emeleten szintén balra majd egyenesen kell haladni és máris ott találjuk magunkat Ingrid ölelő karjai között. Lakásba belépve ötletesen ilyen paravánnal van kijelölve a haladási menetirány a szobába. Csak követni kell a kanyarodó sávot. :)
    Megint balra kell fordulni és a kis folyosón balkéz felől van a fürdőszoba, (ami modern és mindennel extrán felszerelt) majd elől található a kisszoba, ami maga a helyszín. Bent masszázspad és baloldalt egy kis fotel a vendégek számára, ide lehet lepakolni a ruhákat. A masszázspaddal átellenben szekrénysor, ami a masszázshoz szükségek olajok, krémek és kencék egzotikus tárházát biztosítja. A falon különféle masszázs oklevelek vannak, sikeresen elvégzett tanfolyamok tanúsítványai.
  • Lány külseje:

    Hat évvel ezelőtt volt szerencsém Ingridhez. Semmit sem változott, ugyanaz a gyönyörű energikus Nő akire emlékeztem, sőt talán az idő elteltével a szépsége is nőtt. Valahogy a kisugárzásán és a mosolyán látszik igazán. Igazi nehézbombázó, sportos alkat, gyönyörű szilikon cicik, derék, szexi combok és valami istentelenül vágykeltő lábikói vannak. Ezt már amikor a masszázspadon voltam meg is jegyezte, hogy látta hogy mikor megérkeztem akkor lecsekkoltam a szememmel lábait, ezt azzal az iszonyú szexi mosollyal fűszerezte meg. Na itt azért elpirultam mert voltak elképzeléseim a kényeztetés résszel kapcsolatban. De erre majd később térek ki.
  • Erotikus masszázs:

    Esetemben felcserélve mentek a dolgok, így előbb a Kényeztetés részhez térnék ki.

    ...

    És akkor vissza a Masszázshoz:
    Miután részem volt életem egyik legjobb láberotikás élményében jöhetett a test kényeztetése is, ha már a szellemi kényeztetés az orgazmus megvolt.
    Vádlitól lassan haladt felfelé, derék, hát, vállak, kar és tenyér. Alaposan szakértően mindent átgyúrt. A hátam valami katasztrofális volt, ebben kellett segédkeznie, hogy a letapadt izomzat fellazuljon. Kaptam lávaköveket, persze kicsit alacsonyabb hőfokon mint a szokásos kezelésnél, ezzel kicsit előkészítve a terepet az alapos átgyúráshoz. Professzionális kezelést kaptam, érződött a rutin és a szakértelem a dologhoz.
    Közben át tudtuk beszélni az élet nagy dolgait, hogy ebben a hat évben mi is történt.

    A masszázs végén még ami megkoronázta a találkozót egy közös zuhany volt. Amiben picit megint megilletődtem, mert ebben sem sokszor volt részem. Nagyon jólesett kicsit összebújni, kölcsönösen besamponozni egymást. Itt szabadon lehetett egy kicsit a cicikkel foglalkozni, hiszen én csak besamponoztam őket. :)

    Tökéletes volt minden, ez a program sikeresen kirántott a szürke hétköznapok monotonitásából.
  • Levezetés:

    Visszatérve a fürdőből a kisszobába lépve Ingrid a masszázspadnál állt, majd elém lépett. Egy finom kis szájra puszit kaptam tőle, majd elvette a törülközőmet és én tökre meglepődtem, valahogy nem számítottam erre. :) Úgy éreztem magam mint a szűz lány mikor nem tudja hogy most mi is fog történni.
    Abban a másodpercben olyan elveszettnek éreztem magam emiatt, nem is értettem mi az isten van velem. Szerintem lámpaláz lehetett mert előttem állt egy szuper szexi nő és fogalmam se volt hogy hogyan tovább.
    Kedvesen végigsimította a mellkasom, majd megfordult és megkért hogy a szexi fürdőruha felsőjének a zsinórját oldjam ki.
    Kisvártatva a gyönyörű fedetlen kebleit csodálhattam, majd megkért hogy feküdjek fel a masszázspadra addig magáról levette a bugyit is.
    Itt jött a kérdés, hogy hogy szeretném és mit szeretnék. Előbb legyen egy felvezetés majd masszázs, vagy masszázs és levezetés, illetve előtte és utána is egy kis huncutkodás ami közben megmasszírozna.
    Én a legelső opciót választottam, mivel úgy voltam vele jobb előbb megélni a csodát és utána a maradék időben átadni magam a masszázsnak.
    Utasításokat követve hátamra feküdtem a masszázspadon és jött a kérdés, hogy hogy szeretnéd? Na igen ez a hátránya ha VTR-en beszéljük meg a randit csak én kis okoska módjára pont azt hagytam ki a kérdéssel hogy mit remélhetek, mi az amit szívesen ad ajándékul nekem.
    - Rád bízom magam. - mondtam.
    - Ezt nagyon jól teszed. - közölte velem mosoly közepette, majd fölém hajolt és megcsókolt. Igazi mámorító nyelves csók, közben kacsójával rámarkolt a férfiasságomra és ráhajolt, majd először csak az ajkaival játszott vele, mint mikor rúzst használna, majd kisvártatva bekapta. Isteni finom natúr franciás előjáték volt. Egyre hevesebben is csinálta igazi pornós cuppogó hangok kísérték és közben éreztem a forró nyelvét a férfiasságomon.
    Kisvártatva felmászott hozzám a masszázspadra felállt és úgy hajolt előre, hogy végig a szájában voltam, de teljes panorámás betekintést kaptam alulnézetből.
    Atyaúristen!!! Ezaz élmény beleégett az agyamba. Kész KO ott elvesztettem a realitásom, mert különféle szexi akrobata pózokban folytatta az orális kényeztetést, néhol felváltva kézzel. Majd kisvártatva teljesen bepucsított ameddig fizikailag lehetséges majd ráült a mellkasomra és csúszkált rajta. A bőrömön éreztem a finom nedves puncijának az érintését, olyan kínban voltam mert ugye ez tabu tiltott terület. Olyan hasonlattal tudnám leírni mint mikor a cukorbeteg elmegy egy sütis pult mellett. Micsoda Zen mesteri önmegtartóztatás kellett. :)
    Közben alig pár centire voltak tőlem a lábikói, egyszerűen nem tudtam ellenállni a gondolatnak és megkérdeztem, hogy láberotikával kényeztetne-e?
    Huncutul elmosolyodott majd szemöldök felemelve megkérdezte: Szeretnéd!?
    Elhelyezkedett velem szemben a masszázspadon majd az ölembe helyezte lábait. Ahogy éreztem finom puha talpának az érintését éreztem hogy egyre szaporább a pulzusom. Imádtam, ahogy kihasználta ezt a helyzetet és ilyen kis apróságokkal az egekbe fokozta a "kínzásomat". Mikor betonkeménységre duzzadtam csak úgy finoman megjegyezte, hogy látom tetszik. Komolyan az egyik kedvenc pornó színésznőm Madison Ivy jutott az eszembe, mert neki volt egy két ilyen jellegű szkriptje.
    Néhol csak néztem magam elé, nem tudtam betelni a látvánnyal, ahogy Ingrid a lábaival kényeztet, majd hanyatt dőltem a plafont bámultam és csak a puha talpainak a fel-le mozgására koncentráltam ahogy a lágy selymes talpa stimulálja a péniszem. Picit abbahagyta, majd előrehajolt és így kezdett tovább szopni egy kicsit, hogy legyen egy kis kenőanyag a folytatáshoz. Bal lábával kitámasztotta a farkamat, majd a nagylábujja közé fogta a végét és közben tenyerével ráfogott, így egy talp tenyért kombinációt is kipróbált. Szaporodtak a sóhajaim ebből következtetett, hogy már nagyon közel járok a végéhez, így ismét a klasszikus footjob pozíciót vette fel, pénisz a talpak közé és kezdődhet a végjáték. Hatalmas spriccelésben ért végét a kényeztetés.
    Életem során volt jó pár ilyen szituációban részem, de ez felkerült dobogós helyre ez az élmény. Ez vitt mindent ahogy mondani szokás.
    Lassan lenyugodtam, addig Ő megtisztogatott mindkettőnket.

    Ezután lehetett hasra fordulni és kezdetét vette a masszázs.
  • Elszámolás:

    Utólag lett a rózsacsokor átadva, diszkréten le a székre. Ár érték arányban maximálisan megérte, a boldogság felbecsülhetetlen.
  • Összkép:

    Az biztos, hogy nem fogok éveket várni a következő találkozóig. :)
    Jóleső nosztalgia járja át a lelkem, mert a régi emlékek is előjöttek és klassz érzés, hogy szabadon megint járhatok kicsit ezen az úton. Gyűjtöm a szép emlékeket és egyszerűen most boldog vagyok.
    Nagyon köszönöm Neked ezt a csodás élményt! ❤
Happy Massage