• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos módon ment az egyeztetés, telefonon. Előző nap hívtam, szinte azonnal felvette a telefonos kolegina, aki rögtön képben is volt, hogy törzsvendég vagyok Aminánál. Elmondta az új csokorméreteket (növekedett, de ezt gondolom mindenki sejti…), és találtunk másnapra egy alkalmas időpontot is, egy 3 órás randira. Aminával mindig minimum 2 órát töltök együtt, de gyakran 3-at, egyszerűen kell ennyi egy ilyen érzéki és gyönyörű Nővel (nagybetűsen!). Aznap reggel még kellett egy megerősítés, ez náluk a protokoll része, megbízható régi vendégek számára is.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne új, 1-2 hónapja költözött ide az egész szalon, lányokkal, berendezéssel, mindennel együtt. Számomra egy kicsit jobb az elhelyezkedés, ide gyorsabban ki tudok lógni melóból. Az 1-es villamos nem messze rak le, és úgy néztem hogy a parkolás se lehet probléma, a ház előtt sincs sok autó, de egy kicsit arrébb van egy nagyobb parkoló is a ház lakóinak, de bárki behajthat.
  • Helyszín:

    A kecó hasonlóan igényes mint az előző hely, minden szépen tisztán és rendben van tartva, a fürdő még igényesebb is. Amint azt már mondtam, a berendezés pontosan ugyan az, szép logisztikai feladat lehetett kb egy fél nap alatt mindent átköltöztetni… A lényeg hogy bár új a lokáció, de minden régi vendégnek ismerős lesz a hely, kb ugyan az minden. Mondjuk itt nincs végig szőnyeg a fürdőn kívül, amit én tökre bírtam, de cserébe a környék meg kellemesebb. A lényeg, hogy itt is minden adott a kellemes időtöltéshez.
  • Lány külseje:

    Édes drága Aminámról azt hiszem már ódákat zengtem az előző beszikben, belátom, hogy talán már túl hosszasan is. Ezért most megpróbálok az aktuális változásokra koncentrálni, aki bővebbre kíváncsi, és nem fél a bő lére eresztett szövegektől, az olvassa el korábbi beszámolóimat is.
    Néhány közelmúltbeli élménybeszámoló szerint volt egy időszak, amikor kicsit felszedett magára, de újabban sikerült azt leadnia. Ezt maximálisan meg tudom erősíteni, annyi kiegészítéssel, hogy volt amikor meg - szerintem - már egy kicsit túl is fogyott, most viszont ismét tökéletes az alakja, pontosan olyan mint a képeken, szinte megszólalásig! Ízlés dolga, de szerintem ez az alkat neki az ideális, így a legcsodálatosabb és legkívánatosabb. Egyszerűen szavakat nem lehet találni gyönyörűségére, el tudok tőle olvadni… Főleg angyalian csodás arca és mély, érzelemmel teli szemei tudnak teljesen kikészíteni, jó értelemben persze. Hajával gyakran csinál apróbb változtatásokat, most épp ha jól emlékszek lila tincsek vannak benne, ami nagyon jól áll neki. Plusz úgy tűnt, hogy sokkal hosszabb és hangsúlyosabb szempillái vannak, mint korábban, de sajna régen voltam nála utoljára, lehet hogy csak megkoptak az emlékek. Mindenesetre a lényeg, hogy úgy ahogy van, egy tündéri, érzéki, egzotikus szexistennő, aki a hozzáállása, személyisége miatt ráadásul egy igazi főnyeremény!
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy eddig is, ezen a randin se a masszázs programra koncentráltunk, de a végén volt azért egy kis ellazító kezelés, kölcsönösen oda-vissza. Amina kezdett, és mivel volt már alkalmam megtapasztalni milyen keményen, erősen tud masszírozni, ezúttal megkértem hogy legyen egy kicsit finomabb, lágyabb, inkább amolyan nyugtató, relaxáló kezelés legyen. Tökéletes érzékkel találta el mire is gondoltam, mire van szükségem, egy nagyon finom simogatós, kacérkodós, lazító kezelést kaptam. Ha nem lett volna meg már előtte az erotikus rész, vagy ha nem facsar ki teljesen, akkor igencsak vágyakat felkorbácsoló lett volna. De szerencsémre eddigre már minden szuszt kipréselt belőlem, csontra üres volt a tár. Szerencsémre, mert nagyon a végén voltunk már az amúgy nem rövid randinak, nem lett volna idő levezetni az újra felkorbácsolt vágyakat…
  • Levezetés:

    Érkezésem után már régi barátként fogadott Amina, ajtóban finom érzéki csók, igazi barátnős, ajkakkal és nyelvvel játszadozós. Közben és utána kellemes ölelkezés, popsi simizés a tükör előtt, felhúzott selyem köntössel, hogy mindent jól lássak. Amina rá is kérdezett kacagós hangon, hogy te most közben mozizol, hé? :) Édes volt nagyon, hát persze hogy mozizok!

    Aztán lefutottuk a kötelező köröket, fürdés, majd vissza a tetthelyre. Amina is újra megmosakodott egy kicsit, bár előtte természetesen elkészült teljesen, de a ventillátor ellenére melege volt, úgy érezte megizzadt egy kicsit altájon, inkább elment újra egy frissítő zuhanyra. Ezt annyira becsülöm benne, annyira igényes, annyira odaadó, mindent a vendégért mentalitású, hogy még egy ilyen apróság is őt magát jobban zavarja, mint adott esetben engem, és inkább újra mosakszik, csakhogy nekem mindenben tökéleteset nyújtson.

    Aztán mikor ő is visszatért a szobába, nem volt lacafaca, egymásnak estünk mint két kiéhezett szerető, akik már nem bírták volna tovább egymás nélkül egy percig se. Vadul ölelkeztünk és csókolóztunk, szinte felfaltuk egymást, miközben lehámoztam üde testéről a fürdés után visszavett vékony köntöst. Utána már rendesen hozzáfértem minden porcikájához, előbb jól megcsöcsörésztem, aztán gyurmáztam egy kicsit tökéletes popsijával, majd benyúltam a puncihoz. Először még összecsukva tartotta combjait, hogy egy kicsit felhúzzon, küzdenem kelljen a jutalomért, de aztán egyik lábát feltette a mellettünk lévő kis dizájnheverőre, így tökéletesen feltárulkozott kezem előtt nedves puncija, sőt, ekkor már inkább lucskos volt, mint simán csak nedves. Éreztem, ahogy csorog a puncinedv az ujjaim között, miközben izgattam kis- és nagyajkait, csiklóját. Egy vadabb csókcsata után Amina érzékien puszilgatni és nyalogatni kezdte a nyakam, végighaladt a fülemig, azt is finoman, sóhajok közepette megszopogatta, majd kéjesen a fülembe súgta, hogy ujjazzam meg. Mi mást tehettem volna, minthogy engedelmeskedek. :D Óvatosan behatoltam, majd előbb finoman, lassan, de aztán egyre gyorsabban, hevesebben ujjaztam a szűk puncit. Mikor éreztem hogy már sok a tempó, kicsit visszavettem, és szépen hullámozva az optimális tempó környékén, majdnem sikerült orgazmusig vinnem kéjenc szerelmemet.

    De csak majdnem, ugyanis pár pillanattal a robbanás előtt (legalábbis én így éreztem), Amina ellentmondást nem tűrően hanyatt lökött a matracra, majd még mielőtt bármit tehetem volna ellenkezés gyanánt, egy pillanat alatt rámmászott, és édes illatozó punciját könyörtelenül a számra szorítva lefegyverzett. Annak a bódító illatnak lehetetlen ellenállni! Nem mintha akartam volna akár csak egy percig is ellenkezni… Vadul mozgatta rajtam csípőjét fel-alá, jól összepuncizva az egész arcomat, miközben elkandikálva a szeméremdomb felett, iszonyúan dögös látványt nyújtottak ütemesen ringó tökéletes formájú cickói. De nem sokáig élvezhettem ezt a látványt, Amina ugyanis tapogatózással megkeresve kezeimet (végig csukott szemmel nyögdécselt és sóhajtozott), egyesével ráhelyezte őket a cicikre, és a kéjtől elhalkult hangon kérlelt, hogy simizzem őket, markolásszam, izgassam a bimbókat, egyszerre, miközben persze a nyelvemmel és ajkaimmal se lustálkodhattam. Egyszerűen frenetikus élmény volt, ahogy szó szerint orgazmusig keféli a számat szorosan rányomott puncijával, kikövetelve magának az élvezetet, ami jár. Annyira vadító volt az egész, hogy a farkam végig kőkeményen meredezett, pedig senki nem nyúlt hozzá, nem izgatta a “szeánsz” alatt. Gondoltam is rá, milyen jó lenne most még egy csaj… De hát így jártam. Persze ott volt azért a tudat, hogy úristen mit fogok én kapni viszonzásul ettől a kiéhezett, vad csajszitól, ha sikerül csúcsra jutnia. Mert hát jó lenne bár az illúzió, hogy én juttatom csúcsra, de lássuk be: itt szó nem volt erről, Amina magát juttatta a mennybe, én csak a kihasznált szexuális segédeszköz voltam ehhez, de egy cseppet se bántam. Sőt, igazán megtisztelő volt ez a szerep, egy ilyen istennőt az ő kénye-kedve szerint izgatni, orgazmusig kényeztetni… Szerintem már mindenki kitalálta, de végül Amina hatalmasat élvezett, egész teste remegve feszült bele a kéjbe, én meg majd belefulladtam az arcomra szorított punci csorgó nedveibe… Nemes halál lenne, de azért még nem kéne! :D

    Szerencsére megúsztam, még idejében levegőhöz jutottam. Vagyis inkább fülledt punciszaftól párás pinaszag-gőzölgéshez, de a lényeg hogy volt benne egy kis oxigén is. Amit viszont nem úsztam meg, az Amina hálától fűtött “bosszúja”, amit viszonzásként kaptam tőle. Befészkelte magát a lábaim közé, popsival ez egyik tükör felé, majd olyan hihetetlen, buja erotikától túlfűtött, érzéki, vad franciázásba kezdett, hogy egy hangot se bírtam kipréselni a torkomon, hiába akartam volna mondani hogy hogy csinálja. Nem is kellett, fantasztikus érzékkel váltogatta a technikákat, a tempót, tudta hogyan tudja nekem a legnagyobb örömöt okozni, és minden porcikájával, minden idegszálával azon volt, hogy életem legnagyobb orgazmusával ajándékozzon meg. Nyalogatta, szopogatta a golyókat, a zacsit, végignyalta kéjesen tövétől a hegyéig a dákót, szépen minden oldalról egymás után, majd lefetyelt a makkomon, csókolgatta, szopogatta, kinyújtott nyelvéhez csapdosta, újra a zacsit cuppogtatta mielőtt tövig nyelve az egész rudat, lent tartva, közben nyelvével izgatva odabent, majd az alsó ajka és a farkam töve közti résen nyelvét kitolva a golyókat, te jó isten! Irdatlan nagy élvezetben volt részem, már szinte ziháltam a kéjtől, olyan kőkemény és merev voltam, mint még szerintem soha, esküszöm, mintha még nagyobb is lett volna, mint amekkora… Gejzírként kitörve, gigantikusat élveztem, annyi cucc jött ki, mintha valami tenyészbika lennék. Amina pedig rajta tartva ajkait, rendületlenül gyűjtötte össze szájában a cuccot, de bármennyire is becsülettel ki akart tartani, túlcsordult, visszafolyt, de nem rántotta el magát, engedelmesen tűrte még azt is hogy a végén már az arcára sprickolt az utolsó pár lövet. Uram isten mit művelt velem, te jó ég…

    Amint magamhoz tértem, Amina nekiállt a romeltakarításnak. Egész addig ott volt velem, hozzám simult, nem rohant a mosdóba, ahogy máskor sem, ám őszintén szólva most bizony elnéztem volna neki. Előbb engem takarított le, csak aztán ment ki magával foglalkozni. Miután visszaállt a rend, és én is megmosakodtam, eldumálgattunk, inni- és ennivalóval kínált, ahogy szokott. Vele ez a rész is nagyon jó szokott lenni, fantasztikus lélek lakozik a csodálatos testben.

    Még bő egy óránk hátra volt, de én azt hittem részemről ennyi, nem bírok semmi többet. De Amina annyira édes volt, mondta hogy ő nem hagyhat engem elmenni anélkül, hogy a(z egyik) kedvenc pózomat kihagytuk. Pedig ő maga nem is szereti, de annyira korrekt, annyira vendég központú, hogy ragaszkodott a 69-hez. Egye fene, bár úgy gondoltam hogy úgysem sikerül, de való igaz hogy imádom, ha más nem, levezetésnek jó lesz. Hát óriásit tévedtem! Amina rekordidő alatt újra harcra késszé varázsolt, és kitartó kényeztetésével, zamatos puncijával, mámorító illatával újra a csúcsra juttatott, ami hatalmas szó, ez nálam ritka mint a fehér holló. Eddig Aminán kívül csak egyetlen csajnak sikerült...
  • Elszámolás:

    Továbbra is összesen két extrát vállal Amina, a csókot és a szájba élvezést. Én ezeket mindig igénybe is veszem, szuperül teljesíti mind a kettőt. A csokorméret nem átlagos, lévén ez egy hosszú randi volt, de lenormálva 1 órás időtartamra is talán kicsivel az átlag felettinek számít. Viszont az élmény messze átlag feletti, amit Amina nyújt, egyszerűen egy főnyeremény! Legalábbis azoknak mindenképp, akik tudnak tisztelettel és kellő gyengédséggel bánni egy nővel, mert ezt Amina hatványozottan hálálja meg kedvességével, odaadásával, egész lényével.
    Normál esetben a randi elején szokta elkérni, ez szintén valami szalonos előírás itt, tőlem viszont már nem kérte el, szóba se került, csak a végén letettem egy polcra.
  • Összkép:

    Ismét egy fantasztikus élménnyel ajándékozott meg édes Aminám, néhány pillanat azt hiszem örökre beégett a retinámba… Vagy legalábbis remélem hogy örökre, de hogy életre szóló élmény volt, az tuti. Olyan, amit lehetne majd mesélni az unokáknak, ha beszélne ilyenekről az ember bárkivel is. :D Hihetetlen amit művelni tud velem, egyszerűen egy húron pendülünk, szinte egy lénnyé olvadunk össze, ahogy belefelejtkezünk egymásba. Ha nem lenne senkim, meg lennék őrülve, hogy valahogy megszerezzem ezt a csajt… Persze nem hiszem, hogy lenne esélyem, úgyhogy talán jobb is így. Lényeg, hogy szerencsére még nagyon sokszor lesz alkalmam élvezni Amina bájait. :) Köszönöm Drága ezt az újabb kihagyhatatlan élményt!
Happy Massage