• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint előző beszámolómban írtam, nem kell sok idő hogy az addikció teljesen eluralkodjon rajtam. Ez van ha megtalálja az ember a gyógyírt a lelki sebekre. Alexa számomra egy kis lélekbalzsam, ami enyhít a lelki fájdalmamon és karjai között ha rövid időre is de megnyugvást lelek.
    Szóval vissza a valóságba, jöjjenek a tények: most VTR-en sikerült könnyen időpontot egyeztetni, igaz az előző randink végén szóban jeleztem, hogy mikorra essen a következő alkalom, mondta hogy elég akkor egy sms is. Mivel kaptam prémium napokat és a VTR-rel ismét könnyebb lett az életem így emellett maradtam.
    Szinte azonnal másnap reggel jött a jóváhagyás, zöld lámpa, szóval minden flottul gyorsan és precízen ment.
  • Megközelítés:

    Itt a szokásos BKV megoldás a részemről, M2 Stadionok, majd egy kellemes negyed órás séta a Hungária körúton.
    Autóval való parkolással nem nyilatkozok, mivel nem tudom hogy hol lehet parkoló, és félretájékoztatni sem akarok (előző beszámolómban próbáltam okos lenni, hiába ha nem tudsz valamit, akkor nem kell okoskodni).
  • Helyszín:

    A lakás tökéletesen megfelel a célnak, számomra a béke oázisa; belépve szobakonyha, jobbra található a fürdőszoba, minden céleszköz megtalálható, a felszereltség optimális. Szemben meg található a kisebbik szoba, ez a helyszín, előttünk a kényelmes francia ágy, balra meg szék a ruháknak. Az ágy mellett éjjeli szekrényke rajta a randi kellékeivel. Igen, egy hét alatt nem változott meg semmi, minden ugyanúgy maradt ahogy hagytuk. :)
  • Lány külseje:

    Novák Csanád és Gáspár András 1993-as Valhalla Páholy Kft. kiadásában lévő "M.A.G.U.S. avagy a kalandorok krónikái" RPG szerepjáték könyvből jutnak eszembe egyes fejezetek. Ott hosszasan van taglalva, hogy milyen istenségek lelhetők fenn Ynev-en.
    Nos... értitek nem, hogy miért hoztam fel ezt? Tényleg nem értitek? :)
    Alexa megjelenése, kisugárzása, lénye számomra ha mindezt definiálni kellene akkor a válasz rá, hogy egy istennő.

    Ahogy ajtót nyit és belépek a lakásba rátekintek és tényleg egy lélegzetvételnyi idő kimarad. Közelebb lép hozzám és egy finom gyengéd csókot kapok üdvözlésül, picit kiesik pár pillanat, mivel az ajkának íze megmámorosít.
    Fekete egybe ruha, fekete magassarkú cipő, mély dekoltázs, gyönyörű szilikon cicik, bájos arc, igéző szempár... a fotókon jól látszódik mennyire bitang jó teste van, de úgy összhangban mindennel csak élőben lehet ezt az élményt átélni.
  • Action:

    Siettem vissza a fürdőszobából, mert egész nap erre a pillanatra vártam, hogy megkaphassam Őt.
    Törülközővel a derekamon tértem vissza hozzá a szobába, Ő az ágyon ülve várt rám majd felállt és elém lépett, jobb kezével gyengéden végig simított az arcomon, majd az államon, majd végül a kezét a mellkasomra helyezte. Megpihentette tenyerét a bal oldalamon, érezhette hogy vadul zakatol a szívem. Mélyen egymás szemébe néztünk majd közel hajol hozzám és én kezdeményeztem a csókot, melynél ártatlanul lehunyta tekintetét. Közben karjaimba fontam, majd jobb kezemmel megmarkoltam a popsiját. Eszméletlen jó popója van. Gyengéden próbáltam alá férkőzni és igen... bugyi most sem volt rajta. Mikor megéreztem ujjbegyeimmel a nedvességet egyszerűen vérszemet kaptam, nem bírtam magammal, megszakítottam a csókolózást és kibukott belőlem, hogy most azonnal szeretném én Őt kényeztetni. Kis kaján mosollyal nyugtázta a dolgot majd kényelmesen elheveredett az ágyon és hagyott teret nekem a kibontakozásban.
    Ajkaim egyből rátapadtak szemérem ajkaira, és fejben valami másik univerzumba zuhanhattam, hol édes kábulat van. Bőrének finom illata, édes nektárjának íze egyszerűen valami édes sokkhatásba lökött engem. Szerintem egy bő negyed órát tuti hogy elidőztem, de irgalom a lelkemnek, nem tudtam abbahagyni.
    Mikor már kezdtem beleszédülni, de szó szerint mert levegőt is elfelejtettem olykor olykor venni, akkor gyengéden megsimította az alkaromat, jelezvén ha szeretném akkor most Ő kényeztetne engem.
    Szerepcsere gyorsan, most én feküdtem hanyatt az ágyon, Ő meg négykézláb oldalvást behajolt és abszolút kéz nélkül csak szájjal elkezdett kényeztetni.
    Gyengéden csak a makkomat kapta be, majd kisvártatva eltűnten félig is. Azt tudom hogy hirtelen elkaptam a tekintetemet és a plafont bámultam, majd lehunytam hozzá a szemem. Elég hülyén nézhettem ki kívülről csukott szemmel, kaján vigyorral az arcomon sóhajtozva, miközben egy gyönyörű nő orálisan kényeztet. :)

    Mielőtt teljesen megvilágosodtam volna kértem védőfelszerelést, mert a szeretkezés részét nem akartam elmulasztani. Most kértem, hogy kezdésképpen Ő legyen felül és lovagoljon meg (múltkor ez a póz kimaradt nagy bánatomra, de hát a kutyus pózból nincs menekvés... most se volt).
    Felkerekedett és gyengéden beleült. Két tenyerét a mellkasomra helyezte, majd halk sóhaj közepette elkezdett egy tempót diktálni. Hol gyengéden hol pedig olyan felnőtt filmes csattogó hanghatások közepette belelendült a szexbe. Éreztem ahogy vadul belemarkol a bal mellembe majd mélyen a szemembe néz.
    Ott éreztem, hogy mentálisan szerepcsere történt és ki is a vad és ki is a vadász. Itt nem én diktálok, hanem Ő irányít és éli ki rajtam magát és én csupán egy játékszer vagyok egy istennő birtokában. Éreztem hogy fejben kicsit vissza kell zökkennem, így kértem hogy váltsunk pozíciót.
    Mondanom sem kellett Neki, kitalálta a gondolatomat és négykézláb ereszkedett nekem, hátulról felkínálva bájait.
    Én mögé térdeltem és gyengéden belé hatoltam. Két kezemmel simogattam a popóját, majd feljebb csúsztatva megragadtam a csípőjét és elkezdődött az én részem. Mondjuk úgy hogy pár perc alatt kivégzett engem. Eszméletlen jó érzés szeretkezni Alexával.
    Röviden tömören ennyi történt.
  • Elszámolás:

    Ár érték arányban messze többet kapok azért cserébe amit az oldalon feltüntet. Nem játszom az álszentet, de én direkt nem jelölöm meg ebben az esetben, mert nekem érzetre ez több mint hogy most egy szolgáltatás igénybevételét beárazzam. De igen a bővebb infóban meg a kiírt rózsaszálak száma tükrözik a valóságot.
  • Összkép:

    Hogy őszinte legyek, én anno 2018-ban letettem a lantot, úgy voltam vele szakítok a múltammal és új életet kezdek.
    Jól alakultak a dolgok, de mégis valami miatt kisiklott az életem, nem értettem hogy miért, pedig én annyira akartam a békés életet. Sokat gondolkodtam, hogy nem érdemlem meg, esetleg nem ez lenne az én utam. Olyan mint mikor egy ragadozót próbálnak vegetáriánusságra kényszeríteni, évekig megy de aztán felfalja a gondozóját. Bár ebben a metafórában én vagyok a vadállat és a gondozó is. Bonyolult... végső soron nem számít, nem ez a lényeg.

    Régebben mikor születtek írásaim mindig egy számot is ajánlottam hozzá, ami az egész hangulatát kifejezi.
    Ana Johnsson - We Are ( https:/www.youtube.com/watch?v=RJw4sXXP1Jo )

    Hát... visszatértem.
    Szóval igen, ahelyett hogy eljárnék pszichológushoz hogy feldolgozzam a veszteségemet, találtam egy sokkal jobb megoldást.
    Egy ilyen gyönyörökkel teli lopott órácska Alexával egy ideig összerakja a lelkemet. Csak ezt a lélekápoló kúrát folytatni kell majd. No hiába a jóból sohasem árt meg a sok, ugyebár. :P
Happy Massage