• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap egyeztettünk telefonon reggel . Nem vele beszéltem hanem , egy másik leányzóval . Korrektül elmondott mindent, mennyi időre lehet menni , milyen opciók vannak és , hogy mi mennyibe kerül . Korrekt volt .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem . Hungárián haladva az MTK pálya környékén van az objektum . Cím egyértelmű és könnyen megközelíthető . Csöndes utca , parkolás gondolom fizetős ..kaputelefonhoz kódot kétszer kell majd használni ( kapu +épület ).
  • Helyszín:

    Maga az épület klasszik 10-15 éve épülhetett , rendben van minden téren . Felsőbb emelet liftel érdemes menni . Az ajtót könnyű megtalálni kis táblával fel van számozva a folyosó nem kell kóborolni . Lakás erre van kitalálva . Belépsz , konyha előtt függöny , lányok ott pihíznek. A szobába semmi nem hallatszik be . Szoba igényes kényelmes matrac a földön , fények ahogy kell . Fürdő semmi extra , tiszta . Tusfurdő , öblögető van . Nincs kupi feeling .
  • Lány külseje:

    Egy nagyon gyönyörű arcú sötét hajú szépség aki kedves mosolyával és kellemes kisugárzásával azonnal megfog és ott tart . Nekem nagyon fontos az arc és elég válogatós vagyok , de én itt 10/10 adok .Szép vastag ajkak , arca nem karakteres , hanem finom lágy , művészi . Szerencsére beszéde , hang lejtése csak tetőzi mind ezt, nagyon kellemes engem nagyon megnyugtatott az amúgy is szar ,depis napomon. Fekete hálóing volt rajta . Apró , Sexy tünemény .Nagyon rendben van , képeknek bőven megfelel , sőt.
  • Erotikus masszázs:

    En most kivételesen nem kertem masszázst . Ennek oka az volt, hogy annyira nyugtató és kellemes volt Zoe jelenléte , hogy arra vágytam , lefeküdjön mellém dumáljunk , kicsit simogassam a hajat vagy a feneket és ennyi . ( Szar droid hetem volt , tudjatok milyen az ). Nagyon jól esett , hogy figyelt ram és közben nézhetem szép mosolygós arcát . Meg volt köztünk az összhang és talán a kémia is .Beszéltünk mindenről és mindenkiről 😀Nagyon kellemes volt , elég sokat tudok pofázni , ő meg hallgatni . Mivel ez volt 2 . alkalmam nála azt elárulhatom , hogy első alkalommal nagyon jól masszírozott és tisztességgel végig csinálja a programot , nincs kamu .Kellemes csókokkal hangolódtunk egymásra . Finom puha ajkak , maga az élmény csókolni őket .
  • Levezetés:

    Mivel a kémia és a szimpátia meg volt így számomra nem volt kérdés egy percig sem , hogy jó dolgom lesz . Natúr franciával kezdett én feküdtem ott és élveztem a látványt , nagyon jól húzta az agyam felnézett és megtartotta a szemkontaktus , nem volt semmi zavarba jövős lenezek kislányos zavar , szerintem ez sexy . Eleinte kis kezet is igénybe vette de változatosan csinálta , néha kicsit mélyebbre is engedte . De semmi erőszakos melytorkozos dolog , hanem egy nagyon kellemes agyat eldobós francia . Kellemes nyelv teknikával .Kertem kb 7-8 perc után , hogy állva folytassuk mert fekve nehezen megyek el . Így hozzá fértem formás gyönyörű melleihez , hogy fokozzam az élvezetet és közben simogattam gyönyörű arcát .
    Itt néha át vettem az irányítást míg ő herekkel foglakozott , én kimondottan szeretem ha ott is kényeztetnek és így is lett végem a szájába . Annak ellenére hogy jó nagy fos napom volt elég nagyot mentem .Nem finnyáskodott, utódok a papír törlőben landoltak .
  • Elszámolás:

    Én a szájba élvezést választottam +csók . Nyilván megérte mindkettő de egy percig nem éreztem a kötelező jelleget részéről .
  • Összkép:

    Nekem nagyon megérte . Nyilván mindenki azért a bizonyos befejezésért megy és nyilván én is , de olyan plusz dolgok minta kedvessége , az hogy vendég centrikus és iszonyat sexy pici lány nagyon sokat dob az összképen . Nem erőszakos vadparasztoknak való. Aki jól akarja érezni magát egy szép lánnyal , kulturáltan annak ajánlom tuti , hogy megyek 3. Alkalomra is . Ár értek arányban extra .Ha ilyen lányok fogadnának több beszámolót írnék :)
Happy Massage