• Reni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A korábbi alkalom után olyan űr keletkezett bennem amit be kellett töltenem. Így elösször sikertelenül próbáltam hívni, majd írtam neki Viberen. Sajnos Reni lebetegedett, ezért nem tudott azonnal fogadni. Szvsz. ez teljesen korrekt, biztos sok lány ennek ellenére bevállalta volna, de Reni nem ilyen. Miután meggyógyult hívtam telefonon és leegyeztettünk egy időpontot amit VTR-en is megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem vidéki városból. A GPS 1 órásnak írta az utat, fél órát erre az időre azért rászámoltam. Sajnos ennek ellenére is Budapest egy pontján dugóba keverednem. Sikerült fél órát késnem.😡
    Ez abszolút az én hibám, és csak azért írom le, hogy időpontól függően érdemes több időt rászámolni az útra.

    Ettől függetlenül a környék nyugodt, egyszerű megközelíteni, nem túl forgalmas és könnyen találni parkolót.
  • Helyszín:

    Szép tágas Budai kispolgári lakás! 😶

    Törölközőt rögtön kaptam Renitől. A fürdő jó állapotú, a polcon több túlfürdőből is választhat az ember kedve szerint, míg a mosdóhoz üvegpohár és szájvíz volt kikészítve.

    A nappaliban a megszokott helyen található egy kisebb asztal, mellette egy szék ahová a ruháimat kényelmesen le tudtam tenni. Tőle nem messze helyezkedik el az ágy amin Reni várakozott hason fekve fedetlen gyönyörű kecses lábakkal, amiket felváltva az égbe emelt, miközben fejét támasztotta kezeivel.
  • Lány külseje:

    Reni rendszeresen frissíti képeit. Ennek ellenére ő az a típus aki élőben sokkal elragadóbb.

    Reninek gyönyörű arca van, igéző kék szemei szikráznak, ajkai csókok után kívánkoznak.
    Szép selymes kecses lábai, feszes feneke, rózsabimbó vaginája, mellé tökéletes csípője és kisebb méretű, de gyönyörű mellei tökéletes harmóniában vannak Renivel.
    Egy igazi atom bomba csaj.

    Ehhez társul Reni fantasztikus személyisége.
    Nagyon könnyű vele társalogni, gondolkodása csapongó, szökdécselő, már ezért is érdemes lehet plusz időt igénybe venni.
    Legszívesebben a találkozásunkon kívül is tartanám vele a kapcsolatot a társasága miatt.
  • Action:

    Előhang:
    "Reni lábai közt kétrét, kezemmel tartva csípőjét, még egyszer végig néztem gyönyörű formás testén, majd szépen lassan elkezdtem becsúsztatni, amire Reni finom sóhajjal reagált. A végére löktem egyet, a farkam teljesen eltűnt az atom bomba lány bimbózó vaginájába. Reni arca elpirult és nyögött egy nagyot.
    Ez a látvány tüzesebb volt mint egy fúziós reaktor. Reni egy igazi atom bomba leányzó"

    Rettentően vártam, hogy ismét találkozzak Renivel, de nagyon feszültem érkeztem hozzá a késés miatt. Megkérdeztem maradhatok e a fennakadás ellenére. Finoman felnevetett és közölte, hogy persze.
    A csapongó lobbanékony személyisége ismét magával ragadott és azonnal eloszlatta aggodalmam.
    Egy fekete body fehérneműben és bugyiban fogadott. Olyan tüzes volt, hogy majdnem szétolvadtam a látványtól.
    Megkínált itallal, majd váltottunk pár szót, de csakhamar bedobtam magam a fürdőbe, mert Reni látványára gatyámban megindult a láncreakció és finoman jelezte, hogy ideje lenne mihamarabb kezdeni valamit a helyzettel, mielőtt a fél várost magammal viszem.😬

    Végezve a fürdéssel Reni hason fekve az ágyon várakozott.
    Mezítelen selymes lábait felváltva hajlítgatva a levegőbe dobálta, miközben kezeivel támasztotta a fejét és cuki arcot vágva éppen belemerülve nézegetett valamit a telefonján. (amint meglátott bocsánatot kért és azonnal eltette)
    Maga mellé invitált, kérte, hogy simogassam, amit szíves örömest teljesítettem is. Elkezdtünk mélyen beszélgetni. Itt nehéz dolgom volt, gyakran veszítettem a fókuszt, mert Reni atom bomba lány, a gatyámban már szikrázott a robbanó anyag, olyan meleg volt a helyzet. Ennek ellenére nagyon szeretek Renivel beszélgetni, minden témában jó meglátásai vannak, ezért is nem siettem el a dolgot.

    Egy idő után kezem eltévedt kecses lába közé. Reni felém fordult és gyönyörű szemeivel vágyakozóan szikrákat szórva rám nézett, ezzel fúziós reakciót indítva szívembe. Finoman elkezdtem csókolgatni, közben keze eltévedt a gatyám felé. Elkezdtem puszilgatni a nyakát majd megindultam lefelé, végül megszabadítottam feszes bugyijától.
    Hátára fordult én pedig habozás nélkül nekikezdtem rettentő finoman és lassan kényeztetni, amire Reni halk sóhajokkal reagált.
    Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.
    Szerettem volna befejezni, de egy idő után maga felé húzott. Miközben gyönyörködtem atom szép testében, megragadta a kanócot és pillanatok alatt beélesítette.
    Megkérdeztem húzzunk e gumit amire bódultan rám nézett és bólintott egyet.
    Odahajoltam még egyszer, adtam egy forró csókot, amit Reni vágyakozóan viszonzott. Feltérdeltem, felhúztam a gumit és szemből finoman igen lassan becsúsztattam, amire Reni felsóhajtott, végül löktem egy nagyot amire Reni hangos nyögéssel reagált.
    Ebből a szögből a finom behatolás látványa lekapcsolta az agyam, teljesen beindultam. Elkezdtem gyorsítani, miközben kezemmel simogattam káprázatos testét, Reni teljesen elpirult és hangos nyögésekkel válaszolt. Váltottam misszionárius pózra, hogy közelebb hajolhassak.
    Vad és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Kezével ráfogott a derekamra és maga felé húzott. Ránéztem gyönyörű kívánkozó arcára, szemei szenvedélyesen továbbra is szikrákat szórtak.
    Reni egy igazi atom bomba lány, aki elérte hatását. Az orgazmus nukleáris futótűzként rázott végig testemen.

    Szexet követően még kicsit beszélgettünk, de nem vittük túlzásba, mert az 1 órás idő keretemet ismét túl léptem. Adott még egy vad csókot, majd fájdalmas búcsút vettünk.
    Hatalmas kráter keletkezett bennem ez követően, mert tudom, hogy legközelebb legjobb esetben is másfél hónap után láthatom, ha még fogad persze.😵
  • Elszámolás:

    Reni rettentő korrekt volt ismét. Másfél órásra terveztük, de késtem így csak 1 óra lett volna. Mivel ez alkalommal is túlléptem az 1 órás időkeretet, ezért ragaszkodtam, hogy elszámoljuk a különbözetet.
  • Összkép:

    Reni tipikusan egy olyan lány akibe nagyon könnyen bele lehetne szeretni más körülmények között. Egy igazi atom bomba lány. Szexnél szenvedélyes és ügyes, ráadásul intelligens és értelmes is. Nukleáris kombó.
    Remélem nem vonul vissza és még meglátogathatom a jövőben.
Happy Massage