• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila egy bevált módszert alkalmaz. Hetekkel előre ad meg időpontokat. Szabad a gazda. Mondhatnám: ipi -apacs! Így nem gond a bejelentkezés, majd a vtr-es "pecsét".. Természetesen levelet is irtam, s Ő mindig kedvesen válaszol. Egyszóval kiszámitható.
  • Megközelítés:

    A Kondorosi uszoda közelében parkolhatsz, ingyen, onnan max 5 perc a vágyott Hölgy :)
    Cím pontos, a GPS már ismeri. BKV is segíti az arra járókat. Pontosabban a villamos.
  • Helyszín:

    A jól ismert kis kuckó, mintha erre találták volna ki. Viszonylag új építésű lakótömb, ebben egy hangulatos kis egyterű lakás. Külön fürdőszoba tusolóval, benne makulátlan pedantéria,tökéletes felszereltséggel. A kék szín dominál, csempe, kilépők, törölköző, amúgy Shila kedvenc színe. A tethely egy kis beugró ficak, nagy franciaágy, makulátlan, kis hangulatvilágitós falióra, félhomály, de vendéglátónk kívánatos énje átragyog rajta, remek *tálalásban*... Na és az elmaradhatalan relaxáló zeneblok...
  • Lány külseje:

    Mindig meglep, most egy bordó /kék színű kis egybekombiné, mely áttetsző anyagból, s lenn nyitott (?) fazonú, zavarban vagyok, Shila érdekelt inkább. Nagy ölelés, mosoly, frissen, üdén várt. Tini testű, remek genetikával megáldott Hölgy korából sokat letagadhatna de minek, ettől finom, s vágykeltő, hogy tudod jó kezekbe kerültél.Ha egy szóban kellene jellemeznem a gazella lenne a megfelelő....Kecses, nyulánk, de nem magas arányos alkat, finom börű, üde, ápolt. Szép arcú, kezei kicsik de erősek, ivelt nyaka, kis keblei, lapos hasa, keskeny dereka, arányos feneke, finom bokája, egyszóval a valódi Shilával találkozol, élőben is. Kicsit előreszaladtam, természetesen előbb be kellett jutnom hozzá. Szóval pontos időben telefon, majd a kapott kóddal kinyilt kapút átlépve, két percen belül már a karjaiban is voltam...
  • Erotikus masszázs:

    Ez az utóbbi időben vagy elmaradt, vagy a végén lesz egy remek, szeretgető simogatás. Most is olyan jól kitöltöttük az órát,hogy elmaradt ismét.
    Vele, nála nem egy kitalált forgatókönyv szerint mennek a dolgok, inkább a pillanatnyi kívánságod találja el, s akkor már csak hagyod kell magad.
  • Levezetés:

    Hosszabb idő után hiányzik már az erotikája, így az idő nagy részét franciás kényeztetés tölti ki, amit a kölcsönösség jegyében magam is viszonzok,
    remélhetőleg némi sikerrel... Együttlétünk sava borsa a csókjai, finomak, és nem kevésbé vágykeltőek, kihagyhatatlan...
    Beszélgetve indul, majd egyre halkabb a randink, a vége felé már csak a nyögések hallhatók. Megunhatatlan a puncija, finom ízletes, igényli is a jót, igyekszem is. Egyik legnagyobb csúcspontja a Shilával való együttlétnek, mikor a számomra oly kedves fordított 69 - ben elröppen ! Mindezt miközben Ő is kényeztet engem. Azok a hangok... Azt hallani kell!
    Természetesen a kényeztetésem volt a legfontosabb neki (is), figyel minden rezdűlésemre,mindig kedvemre tesz, a végkifejlettben kívánságomra megtapasztalhattam a *Shila fogást* is. Ennek leírásától eltekintek, ki kell próbálni.... Talán csak annyit kedvcsinálónak,hogy az olajos lingam betetőzése amikor keze, szája tele, így sem az olajos phaloszom sem a tartozékok nem maradnak ki a jóból. Csodálatos mikor így élvezhet el az ember..
  • Elszámolás:

    Az ismert kerek rózsacsokor, kis bonbonnal kiegészítve. Mindez egy kis virágos tasakban ami passzolt a fogadó szetjéhez. Külön öröm. Természetesen a belépést követően. Alapban remek Nő, extrát nem tudok nála, Ő az.
  • Összkép:

    Megunhatalan, mindig kedves, mosolygós, jó humorú, a belső levelezésben is korrekt, pontos, kiszámítható hirdető Shila, örömmel megyek mindig hozzá. Remélem egy ideig ez kölcsönös is marad.
Happy Massage