• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amináról jobbnál is jobb írások születnek. Itt és a másik oldalon egyaránt. Előkelő értékeléseket, kiváló minősítéseket kap sorra. 167 lányból bent van a TOP 3-ban. Szárnyal és fürdőzik a dicsőségben, ez nem lehet a véletlen. Ezeket a műveket olvasgatva kaptam kedvet hozzá.

    Egyeztetést a kolléganőjén keresztül folytattam le. Szokásos módon, zökkenőmentesen zajlott.
  • Megközelítés:

    Pár hete, vagy hónapja új helyre költöztek. Jelenleg a Hungária úthoz vannak közelebb. Ezt az útszakaszt mostanában messze elkerültem, mert útburkolati felújítások miatt folyamatosak voltak a torlódások mindkét irányban. Amina miatt viszont, ezt a kényelmetlenséget is simán bevállaltam. Ennél többet is megér ő nekem. Utólag azt gondolom, hogy talán tömegközlekedéssel egyszerűbb lett volna, mert a villamos és troli megállótól csak 2 perc séta lett volna az intézmény, de most már mindegy.
  • Helyszín:

    Egy hatalmas, belső parkos, épület tömbben, az egyik emeleten van a rekreációs fészek. Bejutásban készséges segítséget kaptam a telefonon.

    Remekül berendezett, modern kialakítású, kellemes hangulatú lakás.

    Fürdőszoba, káddal felszerelt, komplex és tiszta hely. Dizájnos mosdópulttal és ízléses falburkolattal kialakítva.

    Az első, bal oldali szobában hancúrozgattunk. Az a szoba egy tágas helyiség, minimális bútorzattal. Viszont sok tükörrel és sejtelmes fényekkel. A szivacs mellé egy ventilátor volt telepítve, ami később, nagyon is hasznosnak tűnt. Ugyanis a normál hőmérséklet valahogyan az óra végére fülledt, trópusi érzetűvé vált. Nyilván az erotikus túlfűtöttség okozta a váratlan, front-szerű felmelegedést.

    Összefoglalva remek helyszín. Tiszta és rendben tartott helyiségekkel.
  • Lány külseje:

    Külső, ez az egyik erőssége szerintem. Hozzá hasonló szépségű, kínai lányt nem ismerek ebben a szakmában. Ha, volna még is, akkor az a nő, biztosan nem ilyen szép arcú és ápolt hölgy mit Amina. Arca bámulatosan szépséges, keleties vonásokat hordoz. Hatalmas műszempillákkal tette a szemét hangsúlyosabbá. Szája az egyik kedvencem, mert annyira szép formájú és húsos, hogy szebbet szerkeszteni sem lehetne. Természetesen hófehér fogakkal. Haja fekete színű, derékig érő.

    Bőre szolizott, barna, selymes és illatos.

    Alakja, most pont olyan, mint a képeken. Valaki azt írta az egyik beszijében, hogy talán egy kicsit elengedte magát, felszedhetett egy-két kilót. Ennek mára már nyoma sincs. Jelentem, hogy visszafogyott, karcsúsodott. Nem kérdezgettem, hogy ez most fogyókúra és/ vagy rendszeres sport következménye. A lényeg az eredmény - a mostani csúcs formája, az tökéletes.

    Mellei kis tenyérbe illő méretűek, és nagyon rugalmasak. Kényeztetésre (amit nagyon szeret) a bimbik jól kihegyesednek, bekeményednek. Látványosan előre állnak olyankor, kicsúcsosodnak.

    Puncikája ápolt, simára borotvált. Popója feszes és izmos.

    Fogadó öltözete egy bronz színű, selyemből készített köntös volt. Alatta semmi. Ez nekem nagyon bejött. Ahogyan mozgott előttem, az olyan izgató volt, ahogy megvillant a dekoltázsa, és a szexi combja. Takart, de nem sokat. Elfedte a lényeget, de sejtette a dolgokat. Észbontó volt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a kényeztetés utáni időszakban valósult meg. Én még kicsit bódult is voltam, mert a korábbi boldog események hatásai csak nehezen hagyták el az agyamat. Mámoros érzések -amit Aminának köszönhetek - sokáig örömtáncot jártak a fejemben.

    Hasra fordultam. Amina megkérdezte, hogy mit szeretnék, hogyan és hol masszírozzon. Csak a felsőtestemre fókuszáljon - erre kértem őt. Ehhez egy száraz törölközőt tett a derekamra és a hátam intenzív gyúrásába kezdett. Szakmai a tudása nem kérdőjelezhető meg. Bizonyára tanulta, vagy talán vizsgázott is belőle, ezt nem tudom, de hogy jól megmasszírozott az biztos. Erejét is megmutatta. Divatos kifejezéssel élve: volt benne bőven power. Aztán a vállaim következtek. Megkérdezte, hogy a fenekemre ülhet-e közben, mert úgy hatékonyabban tudna dolgozni a vállamon. Hát persze. Nyakam is kapott a jóságos ápolgatásból. Ebben is annyi erotikus érintés volt, hogy ha bírtam volna, akkor benne lettünk volna egy újabb levezetésben. De, sajnos nem vagyok már hatlövetű, mint fiatal titán koromban. Ma inkább a minőségre megyek. Amina pedig jó partnerem volt ebben, mert a felső-kategóriás szolgáltatók legjobbika.

    Teljesen felfrissített a masszázs, szinte megújultan, üdén keltem fel a végén a szivacsról.

    Együtt fürdéssel zártuk a randit. Ami szépen keretezte és egy újabb színes folttal gazdagította a találkozónkat. Az egy órás randiból gyakorlatilag nettó 59 perc telt el test közelben. Ez azért követendő példa.
  • Levezetés:

    Ezzel indítottunk, mert már az ajtó nyitáskor olyan erős erotikus impulzusok értek, hogy arra egyértelmű testi reakcióim lettek, amivel kezdeni kellett valamit.

    Bejárati ajtóban egy érzéki csókkal szédítette el a fejemet. Aztán átölelt és szenvedélyesen magához húzott. Benyúlt az ingem alá, műkörmeivel a hátamat karmolászta. A sliccemet is letapogatta. Rámarkolt párszor a csomagomra és számon kért, hogy eddig ezt, miért nem hoztam el neki. Merthogy, ő ezt nagyon szereti. Máskor ne fossza meg őt ettől. Ilyen és ehhez hasonló pajzán mondatokkal húzott fel. Verbális ösztönzés nálam működött, tud bánni a férfi aggyal. Beindítja ez a duma a libidót rendesen. Sietve kezdtem el megszabadulni a cipőmtől és a ruháimtól, mert éreztem, hogy mindjárt teljes harckészültségben vagyok. Együtt mentünk el fürödni, ami csak további olaj volt a tüzemre. Pucér testén csordogáló víz látványa, arra késztetett, hogy kezdeményező szerepet öltsek. Tusfürdőt csorgattam a tenyerembe és az egész testét bekentem vele. Ez jó ürügynek bizonyult arra, hogy jól letapogassam őt. Amina, pedig nem csak hogy hagyta, hogy élvezkedjek, hanem izgatóan, tette-vette magát. Simult hozzám, puszilgatott, markolászott. Viszonozta a közeledésemet. Gyakran nyelves smárolással szakítottuk meg a tisztálkodási folyamatot. Fantasztikus érzés volt együtt fürödni egy ilyen szexi, fiatal lánnyal. Máshol ez nincs is benne a programban, vagy csak extraként választható. Én meg már az elején egy ilyen nagyszerű ajándékkal lettem gazdagabb. Hihetetlenül elégedett voltam ezzel a kezdéssel. A tükrös mosdó pult előtt törölköztünk meg, amit ott műveltünk az is szintén felért egy elnyújtott előjátékkal.

    Aztán gyorsan átszaladtunk a szobába, ahol az én kényeztetésem vette gyakorlati kezdetét.

    Olyan kiművelt francia tudásról adott számot, aminek nagyon megörültem. Imádom, ha valakinek ilyen jó az orálja. Professzionális. Folyamatos szemkontaktussal, és kéjes hangokkal megtámasztva kényeztetett. A műfaj minden jeles elemét felvonultatta. Makkomat nyalta, mintha fagyizna. Mélyen benyelte, perzsa kardnyelő fakír módjára. Utána vastag nyálhidat hozott létre, amit még mielőtt szétszakadt volna, hangosan visszaszürcsölt. Kiöltött nyelvéhez csapkodta, ami után jókat cuppogott rajta. Volt, hogy laza eleganciával az ajkához illesztette a rudamat, mint valami énekes a mikrofonját. Így beszélt hozzám, búgó hangon. Minden féléről, buján, például arról mesélt, hogy milyen volt az, amikor a kolleginája kinyalta őt. Vagy őt nyalták ki, lényegtelen. Mocskos fantáziámban szerepelt már ilyen, most meg még kérnem sem kellett, és magától csinálta. Ez is az erőssége Aminának, hogy alapból széles repertoárral és kényeztető eszközkészlettel rendelkezik. Azok közül jó érzékkel, testre szabottan választja ki a helyzethez és a férfi attitűdjéhez illőt. Ez a képessége is egyedül álló. Legalábbis nálam sikeres volt.

    Amikor a biszex kalandjáról mesélt, azonnal helycserét kértem és édes puncusának nyalásába kezdtem. Ha jól emlékszem kétszer biztosan elröppentettem. Nem figyeltem, csak azon vettem észre, hogy gyakran a fejemre fog és hangosan élvezi a játékomat.

    Ezek után ismét én következtem. Fentebb részletezett kiadós furulya szóló után, hirtelen nagy dinamikára váltott és a mennyekbe küldött. Percekig csak elaléltan pihegtem. Csak hosszú idő után engedte ki a répámat az ajkai közül. Az odakészített papírtörlőbe továbbította a maradékot. Majd engem is letisztogatott.

    Miután magamhoz tértem, egy percre kiszaladt a mosdóba, hogy felfrissítse magát. Visszafelé jövet hozott nekem egy üdítőt.
  • Elszámolás:

    A telefonban ismertetett csokor nem átlagos méretű. A vállalt extrák pedig további rózsaszálakat igényeltek. A végén került a vázába. Korrekt és
  • Összkép:

    Amina egzotikus kuriózum. Fiatal kora ellenére egy igazi, szenvedélyes NŐ. A masszázsa erős és hatékony. Száj és kézi munkája pedig egyszerűen verhetetlen. Okos, tájékozott, korrekt, megbízható, lojális, adaptív személyisége pedig olyan hozzáadott értéket képvisel, amivel Istennői magaslatokra emeli őt.
Happy Massage