• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvencek közé volt mentve, de elég kiszámíthatatlan, hogy melyik napokon fogad vendégeket. Tegnap reggel gondoltam szerencsét próbálok és VTR-en bejelentkeztem egy délutáni időpontra. Hamarosan jött a visszaigazolás, JACKPOT!
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés parádés-remek, parkolni viszont elég nehéz. Elég messze tudtam letenni a kocsit, erre szánjatok időt.
  • Helyszín:

    Egy régebbi 4emeletes ház, normális állapotban. Nem kell magasra mászni, de a lustábbaknak lift is van. A lakás rendben van, kellően tágas és jól felszerelt. Alexa egyedül rendel, nálam nagy pluszpont. Baszobában a melegre való tekintettel ment a ventillátor, a tetthely egy masszív franciaágy.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel. Egészséges, arányos testalkat, a sok sportnak köszönhetően feszes-izmos test. A feneke elképesztő, betonkemény, imádtam. A cickók szilikonosak, de a lehető legjobb fajtából. Tapintásra kellően természetes hatásúak, érzékeny bimbikkel. Az arca kedves, tekintete értelmes és nyílt. Egy nagyon normális csajszi. Hálós szexi cucc volt rajta, melltartó és bugyi nélkül.
  • Action:

    Bejutást követően szájrapuszi üdvözlésnek, vetkőzés-zuhanyzást követően a baszobában állva kezdtünk ismerkedni. Egymással szemben, igazi nyelves csókokat váltottunk, miközben gyengéden simogattuk egymást. Nagyon érzéki lány. Néhány perc hangolódás után hanyattfeküdtem és elkezdett a szájával kényeztetni. Semmi durvulás, finoman, sok nyelvhasználattal szeretgette a kukacom, és rendkívül sokat nyalta, puszilta, szívogatta a golyóim. Közben szinte folyamatos a szemkontakt, erre külön megkértem. Ujjaimmal közben finoman simogattam és túrtam mesébeillően szép és igen szűk pináját. Csodálatos látvány és érzés volt.

    A gumi felpattintása után szemből meglovagolt, itt folyamatosan a melleivel játszottam, nem tudtam betelni velük. Utána misszibe fordultunk, közben csókolóztunk, aztán hátulról is megszeretgettem, végül ismét misszi, és lágy csókolózás közben, a melleit markolva élveztem tele a gumit. Nem kapkodott, hagyta, hogy az utolsó összerándulásig kiélvezzem a dolgot. Az akciózás közben a szemkontakt folyamatos. Imádtam. Tisztálkodás, kellemes beszélgetés, zuhi-öltözés-búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag rendezve, a legnagyobb természetességgel.
  • Összkép:

    Fantasztikus csaj. Nagyon készséges, nagyon kedves. Azoknak ajánlom akik normál keretek (nem pornó) között szeretnének egy kiadósat szexelni, de leginkább szeretkezni.
Happy Massage