• Nicol

  • Beküldte:
  • Nicol reagálása

    Szia Kedves úriember! Köszönöm szépen és várlak vissza szeretettel! Nagyon szimpatikus vagy! Puszi mindenhová :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. A részletek pontosítása után a megbeszélt időpontban, felajzva érkeztem meg a tetthelyre.
  • Megközelítés:

    A kerület egy forgalmas helyén van a rendelő. BKK busz, villamos megálló a közelben. Gk-val voltam és találtam a közelben parkolót, ráadásul ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy szépen berendezett, tiszta lakásban található Nicol búvóhelye. Minden szépen berendezve, a fürdő felszerelve minden jóval dióval, mogyoróval. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Az adatokban megadott szép, magas teremtés Nicol. Nem az a gida típus, aki azokat szereti az ne menjen, de csinos fiatal leányzó megáldva mindennel ami kell. Fiatal külső, amely tök jó személyiséggel párosul.
  • Action:

    Bekísért a fürdőszobába, ahol is ledobtam magamról a szennyet. Amikor visszajöttem, akkor állva kezdtünk bele a témába. Barátnő feelinges, hosszú csókolózás és simogatás után lekerültünk az ágyra, ahol a déli testtájékot kezdtem kényeztetni. Kimondottan élvezte a nyalást és ujjazást. Ezután Ő tért rá az igazmondásra és egy szép, kielégítő NF-el hozta működésbe a szerszámot és keményítette fel alaposan. Fel a gumi és már pattant is fel meglovagolni. Gyönyörködtem az arcában, ahogy élvezve mozgott rajtam, miközben a ciciket és a popót markolásztam. Roppant módon élveztem a dolgot. Váltottunk kutyusba. Így is megdöngöltem Nicolt, aki ezt a pózt is kedvelte. Váltottunk misszibe, ahol is különböző intenzitással és kicsi pózváltásokkal hatoltam be. Egyszer csak elindult a jóság és szép, nagy durranással ürültem a gumiba, ahogy kell.

    Megtisztogattuk egymást és kellemes dumcsiba kezdtünk, ahol is sok mindent megtudtunk egymásról. Élvezetes kis traccsparti kezdődött, de ismét megjött az ihlet.

    Csókkal, simogatással kezdtünk, ami után ismét működőképes lett a műszer. Gumi fel és egy lendületes gumis orállal aztán teljesen felkeményített és missziben be is toltam a velemegykorút. Eszembe jutott néhány ötlet, hogy mit kellene tenni, de olyan jól éreztem magam Nicolban, hogy nem firgéztem semmit, így el is mentem benne másodjára is. Nagyon jól esett.

    Ezután kis zuhi, búcsú és indulás a szép nyári valóságba.
  • Elszámolás:

    Az aktus elején történt a budai átlagnak megfelelő számú rózsát tartalmazó csokor átadása, amely mindenképpen megérte nekem mert kellemes órát töltöttünk el együtt.
  • Összkép:

    Minden igényt kielégítő, kellemes órát töltöttünk el együtt, ami mindent tartalmazott, amit beígér. Kellemes, odaadó partner, ajánlom a kedves MT figyelmébe!
Happy Massage