• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy korábbi egyeztetési kísérlet kudarcát követően - szokásommal ellentétben - napokkal előre megterveztem és leegyeztettem a találkozót.
    A hirdetést itt láttam, és a beszámolók szórása is fokozta a kíváncsiságomat.
  • Megközelítés:

    GPS simán odavisz, parkolás sem problémás. A mellékutca tele van árnyékos hellyel.
    Fontos: nem a térképnek megfelelő Fiumei úton van a szalon, hanem a VIII.és X. kerületek határán.
    Nincs szó szándékos félrevezetésről, csak nem lett a lokáció frissítve.
  • Helyszín:

    Csak egy töredékét láttam a lakásnak, de az kifogástalan. Az előszoba diszkréten el van függönyözve - gondolom, hogy a makktársak ne futhassanak össze egymással.
    A fürdőszoba tip-top, nagy tükörrel, törölközőszárítóval. Van pár tusfürdő, szájvíz, fogkrém is, teljesen rendben van.
    A szoba már nem ennyire elegáns, inkább minimálfunkciósnak mondanám. Van matrac a földön, tükrök három (!) oldalt, fotel és szobainas. Ami fő, van egy ventilátor, ha nem csupán az erotikus ingerektől melegednének ki a kollégák, de ma nem volt szükség rá.
    A zenét mobiltelefonról mixeli Amina. Sokféle zsánerhez volt már szerencsém (többnyire meditációs, instrumentális), ezúttal a gengszer R&B is felkerült a listára.
  • Lány külseje:

    Elérkeztünk az izgalmas részekhez - és az első blokkhoz, amibe bele fogsz olvasni. A női szépség nyilván nem abszolút kategória, és természetes, hogy vannak egyéni ízlések, de az meglepő, hogy miközben egyesek hihetetlen szépségről áradoznak, mások 3 és 2 csillaggal értékelték Amina arcát, alakját.
    Persze nem azért látogattam ide, hogy igazságot tegyek, de ha ez egy hasznos hozadéka a látogatásomnak, ám legyen: egyáltalán nem nehéz igazságot tenni a vonzerő kérdésében. Amina arca ugyanis nem csupán egzotikus, valóban páratlan. Meg merném kockáztatni, hogy a Hegedűs Gyula utcai Alexa/Liliann után a legszebb arc, amivel ebben a szektorban találkoztam. A bőr hibátlan, a punci gyönyörű. Természetesen az alkatot és a kebleket nyilván mindannyian másképp szeretjük, de aki 2-3 csillagot adott Amina arcára, azt a sérelmei felett érzett bosszú vezérelte, vagyis hazudott.
    Mindazonáltal fontos kihangsúlyozni, hogy Amina nem pusztán (vagy elsősorban) gyönyörű és ápolt; emellett egy értelmes, választékos szókincsű, figyelmes és tájékozott társalkodó.
  • Erotikus masszázs:

    Nem sokszor van szerencsém szakszerű és erős masszázshoz, itt azt kaptam. Ami leginkább azért volt meglepő, mert Aminának olyan körmei vannak, hogy szigorúbb országokban fegyverviselési engedélyhez kötnék.
    Mégis, tenyéréllel, csuklóval és könyökkel olyan átgyúrást kaptam, hogy svédmasszőrök is megirigyelhetnék. Rákérdezett az erősségre, ennyiben rugalmas volt, de érződött, hogy ez egy konkrét, bevált program része, nem pedig a vendég igényeihez alkalmazkodó improvizáció.
    A szűkös időkeret miatt vádli, comb és hát fért bele, de igazán jól esett.
    Erotikus áthallása nem volt a masszázsnak, de mivel épp az előző percekben lőttem el a puskaporomat, nem is volt rá igényem.
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem, hogy kétszeri kényeztetés is beleférjen egy ilyen csodálatos lánnyal. A (dicsérő) beszámolók alapján a kölcsönösségre is van lehetőség és igény is; ezt Amina is megerősítette. Ezért, egy kellemes közös zuhanyzást követően erotikus felvonással kezdtünk.
    A csókja buja és szenvedélyes, egy madárijesztőt is hangulatba hozna. De ha ez nem lenne elég, kendőzetlen nyíltsággal beszél a szexuális preferenciáiról - mintha tudná, hogy nekem a dirty talking a gyengém - miközben különböző testrészeivel izgat, úgyhogy hamar át kellett vennem az irányítást, nehogy elkapkodjuk a dolgokat.
    Amina szókimondóan beszél arról is, milyen érintéseket szeret, s bár ehhez két kéz a nyelv és az ajkak mozgását kell koordinálni, némi ügyetlenkedést követően szinkronba hozni a kényeztetést. A hangok és az önkéntelen mozgások alapján kedvére van a dolog, de a csúcson úgy sem sikerül átlendülni, hogy negyed óra után az ő ujjacskáit is csatasorba állítjuk.
    Csalódás nincs a részéről, elmondása szerint nehezen megy el, és ki tudja hányan és milyen sikerrel próbálkoztak már nála aznap, a hangok, valamint a látvány (a tükrökkel kiegészítve) alaposan felspannolt.
    Helyet cserélünk; megbeszéljük én az érintések milyen kombinációját szeretem a legjobban, és nekiindulunk a NFVSZ-nek. Egészen addig, amíg eszembe nem jut, hogy megkérjem, folytassa az izgatásomat manuálisan, közben pedig beszéljen a szexuális fantáziáiról, amit készségesen és rendkívül izgatóan meg is tesz. Csak akkor szólok neki ismét, amikor már a szakadék széléhez értem, ekkor újra eltűntet az ajkai közt, s a keze és szája hatékony közreműködésével felvisz a csúcsra. Fogalmam sincs, a hadsereg hol végezte, engem teljesen kiütött az élmény. Még el is viccelődünk azon, hogy ha elájultam volna, akkor mentőt hívna, vagy megpróbált-volna újraéleszteni. Amina meggyőződés, hogy a franciájától hipp-hopp felélednék, amiről az orgamusomat követő percben nem vagyok meggyőződve, de ez nem az ő képességeit minősíti.
    Az órára nézve jelzi, hogy már csak 11 percünk van, ezért válasszak egy masszázs vagy egy azonnal elkezdett második menet között. Én az előbbit választom, kicsit rácsodálkozva a mobil és a falióra diszkrepanciájára.
  • Elszámolás:

    Áprilisi beszélgetésünkhez (ami a teli naptára miatt meghiúsult) képest volt egy ** áremelkedés, így az alapcsomag a februári napok számosságát idézheti fel.
    Amina két extrát vállal, a csók és az NFVSZ **, de szerintem ha valaki szereti ezt a műfajt az ne hagyja ki, mert a kisasszony elsőrangúan űzi mindkettőt.
    Az elszámolásra a randi elején sor kerül, másfél órára a végösszeg a krisztusi kort is éppen meghaladja.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom vegyes, vagy talán inkább kettős természetű.
    Egyfelől a két zuhanyozás közötti 67 perc komoly időnyomást sugall, ugyanakkor nem beszélhetek valódi TP-ről, mert ajtótól ajtóig eltelt 95 perc, aminek ugyan egy meglepően nagy része fürdőzéssel és beszélgetéssel telt el. Mindenesetre a másfél óra ebben a szalonban inkább szuperbruttó, mintsem a masszázsra és kényeztetésre fordított idő.
    Mindehhez hozzá jön a pesti átlagot meghaladó alapár, és az extrák (ennyit még sosem fizettem egyetlen masszőrlánnyal töltött másfél óráért). Ha figyelembe veszem azt is, hogy előzetes reményeim alapján 3-4 orgazmusra érkeztem Aminához, akkor az az 1 - bármilyen szuperintenzív is volt - mindenképpen csalódás.
    Ugyanakkor nem lenne tisztességes eltekinteni attól, hogy a rózsaszálakért milyen fantasztikus teremtés töltötte velem az idejét. Nemcsak a szépségét akarom újra megénekelni, de valahogy sugárzott belőle, hogy Amina nem pusztán képes lenne bármilyen más iparágban is megállni a helyét, de meg is fogja; szerintem fogunk még a képével találkozni más kontextusban is. Ráadásul beszámolós karrierem egyetlen szolgáltatója, aki a barátnő vonalon (bújás, ölelés, csók) és pornós feelingben (cuppogós-mélytorkos francia, szókimondó mocskos beszéd) egyszerre tudott kiemelkedőt nyújtani.
    Szóval egy kihagyhatatlan, de nem feltétlenül megismételendő élmény volt.
Happy Massage