• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést. 😊 Remélem lesz még alkalmunk találkozni hogy megismételjük az élményeket.🔥😘
    Várlak vissza nagy szeretettel.💝 Csókollak.🤗

  • Egyeztetés:

    Telefonon sokszor próbáltam már elérni sikertelenül, így irtam egy SMS-t amire válaszolt is nemsokára, illetve megkért, hogy telefonon is egyeztessünk majd. Megcsörgetett, amikor neki alkalmas volt az időpont és visszahivtam, elmondta a lehetőségeket, megbeszéltük az időpontot és a randi időtartamát, megkaptam a címet és annyit kért, hogy aznap egy megerősítő SMS-t küldjek majd neki még. Odaértemkor kért még 2 percet, ami tényleg annyi is volt.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Duna Plazától nem messze található, közelben BKV is megoldható pár percre. Autóval érkeztem a címet könnyű megtalálni, parkolóhellyel sem volt probléma, könnyű volt találni a közelben.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark, kapukód után pár méter séta után már az ajtóban is voltam. A lakásban mindenhol nagy rend és tisztaság, a fürdőben volt pár tusfürdő, szájvíz, ami szükséges. A szobában egy franciaágy az egyik oldalánál szekrény tükörrel.
  • Lány külseje:

    Fiatal, szép kék szem, hosszú lábak, gyönyörű kerek popsi, mosolygós arc, puha ajkak, tenyérbeillő cicik. Sokan megirták már milyen szép és a képek is árulkodóak, nemhiszem, hogy tudok újat mondani.
  • Action:

    Megérkezésem után bekísért a "tett színhelyére", ahol megkérdezte szeretnék még zuhanyozni mielőtt közelebbről is megismerkedünk, amire igennel feleltem, így megkaptam a törölközőmet a vetkőzés után és átkísért a fürdőbe. Visszatértemkor megkínált még egy kis itallal és még állva elkezdtük az ismerkedést a csendes zene kíséretében. Miközben csókokat váltottunk simogattam a csodás popsiját az ő keze pedig máris a szerszámomat kényeztette. Megpróbálkoztam a melltartója levételével, de alapból is mindig bénázok vele, amit jeleztem is, így kisegített szerencsére:). Áthelyeztük találkánkat az ágyra, ahol még egy kis simogatás, szájrapuszik után elindultam lefele lassan és meg is beszéltük, hogy én szeretném kezdeni a kényeztetését. Pár percnyi ténykedésem után, amivel sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom, szerepet cseréltünk és ő vett engem kezelésbe. A franciája nagyon finom és változatos volt, kezével is rásegitett, tempót is nagyon jó érzékkel váltogatta, mélytorok is volt. Velem nem sűrűn fordul elő, hogy francia közben már "hagyom" magam kivégezni elsőre, de annyira jól esett, ahogyan csinálta, hogy az első körünk így is ért véget, az utódokat egy zsebkendő várta a szája után. Később meg is jegyeztem kérdésére, hogy nem igy terveztem, de nagyon jól esett, ahogyan csinálta.
    A "pihenő" alatt beszélgettünk egy kicsit és felajánlott egy masszázst is, amit elfogadtam. Nem volt egy kemény átgyúrós masszázs, de jólesett és közben is beszélgettünk végig, majd rákérdezett, hogy szeretnék még egy körre benevezni. Mondtam, hogy mindenképpen, de lehet, hogy nem fogunk célt érni, mert ritkán regenerálódok ilyen gyorsan és ezért is szoktam hosszabb időre tervezni, amire sajnos nála nincs lehetőség.
    Hatvankilencben kezdtük ezt az etapot és elég gyorsan harckészültségbe állított, ezért fel is helyezte a védőfelszerelést és egy lovaglással indítottunk, gyorsan átváltott guggolásba, ebben a pózban is már éreztem, hogy talán nem kellett volna aggodalmamat kifejeznem a sikertelen második menet miatt, váltakozó tempóban kínáltuk egymást, majd átváltottunk doggyba, Dominika úgy helyezkedett, hogy a tükör is szembe legyen a plusz vizuális élmény kedvéért, de már magában a kerek popsijának a látványa is frenetikus volt így végképp eloszlatta pár perc alatt minden kételyem és egy nagyot élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd papírzsepi, törölgetés, még pár percet tudtunk is beszélgetni mielőtt elvonultam a távozó zuhanyzásra. Majd gyors öltözés és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt összeget letettem az éjjeli szekrényre miközben vetkőztem a fürdőhöz, ottlétem alatt nem is került szóba.
  • Összkép:

    Nagyon kedves fiatal lány, biztosan fogunk még találkozni a későbbiekben is, ami számomra tényleg nagy meglepetés volt, hogy máskor nekem kell a másfél-két órás együttlét ahhoz hogy kellő pihenővel kétszer is eljussak odáig, amit nála háromnegyed óra alatt is tudtunk abszolválni és emelett is nagyon kellemesen éreztem magam a társaságában.
Happy Massage