• MELINDA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt két órával a randi előtt. A kolléganőjét hívtam, de az egyeztetés során kiderült nincs annál a hölgynék KF, de azt mondta ajánlja Melindát akinél ez működik. Ó milyen nagyvonalú gondoltam, de később kiderült a telefont nem ők kezelik ezért volt az "önzetlenség". Nekem ebből nincs problémám főleg, hogy Melindával még jól is jártam :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, ahogy láttam tömegközlekedve is meg lehet őket közelíteni. Vasárnap lévén a háztól 100m-re találtam parkolót, bár azt hiszem hétköznap ez nehezebb.
  • Helyszín:

    Tetőtéri lakás. 4-re visz fel a lift és onnan még egy emelet séta. Full extra berendezés, modern, nagy terekkel. Fürdő rendben, megfelelő tusfürdő és szájvíz választék.
  • Lány külseje:

    Arckitakarástól nem kell félni abszolut szép arca van, hosszú szőke haj, pici ám annál hegyesebb cicik, feszes test, elképesztően jó popsi. Szexi az egész csaj úgy ahogy van. Legalább 3x megkérdezte, hogy hasonlít-e a képekre. Megnyugtattam, hogy nagyon is.
  • Erotikus masszázs:

    Csókkal kezdtünk, és egymás átölelésével fürdés előtt, majd fürdés után is ez következett. Hasra fektetett, (masszázspadon dolgozik) és kezdetét vette a masszázs. Úgy éreztem ennek van egy menetrendje amitől nem nagyon szeret eltérni, szóval 45p masszázs. Ahhoz képest, hogy elég hosszan tartott nem kaptam egész testes masszázst, hanem csak a hátamon dolgozott. Annak ellenére, hogy nem mondanám tökéletesnek a technikát, eléggé lelkiismeretesen csinálta, néha könyökkel is dolgozott a gerinc mentén, szóval amit tud azt kifejezetten komolyan veszi.
  • Levezetés:

    Masszázs közben ment a poénkodás, néha olyan dicséreteket kaptam, hogy jeleztem is neki, hogy egyrészt "leszakad a plafon", másrészt ha még egyszer mondja akkor kénytelen vagyok elhinni. :)
    De nem azért dicséri egekbe a vendéget, hogy visszajárós legyen, hanem mert van egy humoros oldott kacérkodó légkör. Sokat nevettünk. Egy alul nyitott bodyban volt végig amiből a végén előbukkantak a cickók. A masszázs alatt lehetett simogatni, érinteni, de azért ezt nem engedte túlzásba vinni, mondván figyelnie kell a masszázsra is. Rendszeresen benyúlt az ezredeshez, a golyókat is átgyúrta. Fordulás után felfektettem az ágyra és csókoltam a finom, hegyes ciciket, simogattam a testét, és akkor derült ki számomra hogy csikis, szóval ez nem fog így menni. A masszázságyon fölém térdelt és 69-be fordultunk. Amíg én a puncikáját kényeztettem nyelvvel, addig olyan de olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy a kb. 20 perces menet végére elzsibbadt a szerszámom. Nagyon finom volt, és úgy tűnt szereti a mélytorkozást. Puncit nem lehetett ujjazni, de ami igazán meglepett, hogy közben a popsiba pedig sikerült becsempésznem az egyik ujjam, sőt, simán benne volt. Úgy mentem el, hogy ujjaztam a popsit 69 közben. Melindát jól torkon lőttem, amit eléggé megilletődve vett, de nemmenekült hanyatt-homlok. Amíg lenyugodtam kaptam egy kis simit, még poénkodtunk egy sort, és zuhanyozni el.
  • Elszámolás:

    Korrekt, öltözés után letettem a masszázspadra. Annyit amennyit előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nagyon nagyon ajánlott kategória, rendkívül szexi, nagyon vidám oldott légkört teremt, korrekt és ami a legfontosabb ilyen 20 perces mélytorkos kiképzést még sehol sem kaptam. Masszázsban biztosan vannak nála jobbak, de az összkép csillagos ötös. Ajánlom, megyek még hozzá
Happy Massage