• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon vettem fel Renivel a kapcsolatot és egy hosszabb egyeztetés után könnyen találtunk mindkettönk számára megfelelő időpontot. Miután mindent letisztáztunk VTR-en befoglaltam az időpontot és a visszaigazolást is gyorsan megkaptam a címmel együtt.
  • Megközelítés:

    Buda egyik fő közlekedési útján fekszik a találkahely annak minden előnyével és hátrányával egyetemben. Nagyon könnyű megtalálni és tömegközlekedéssel vagy autóval megközelíteni. Viszont a parkolás emiatt nehézkesebb aki autóval megy számoljion rá szerintem plusz 15 percet a parkolásra.
    Pontosan a megadott időpontban hívtam Renit aki kedves hangján elmondta a bejutáshoz szükséges instrukciókat.
  • Helyszín:

    Nem panel... :D
    Viccet félretéve egy régi építésű bérház kaputelefonnal és lifttel. A liftből kilépve Reni kuckója rögtön szemben van így a tévesztés lehetősége kizárva.
    Jó állapotú lakás ahol megvan minden feltétel, hogy megfelelő körülményk között tölthesen el az ember egy lopott órácskát kedvesével.
    Egyetlen "negatívum", hogy a füdőben a kád nem illeszkedik pontosan a falhoz ezért a pacsálással vigyázni kell, hogy ne folyassuk be a vízet a kád és a fal közzé. :)
    Jó néhány tusfürdő között lehet választani, mosdókagylónál pedig Listerin segíti a szájhigéniát.
    A kilépő száraz volt és egy nagyméretű törülközöt kaptam Renitől.
  • Lány külseje:

    Sokan megénekelték már Reni szépségét, valamint a képek alapján is egy meglehetősen jó képet építhetünk fel magunkban.
    Egy kicsit bővebben kifejtve: gyönyörű arc, gazella test, hamvas, feszes, hibátlan bőr. Karcsú nyaka szinte kiált, hogy csókkal borítsa be a szerencsés emberfia. Szemei igézőek és ha nem vigyázz a delikvens pillanatok alatt el lehet veszni bennük. A képek 100%-ban fedik a valóságot.
    Van viszont egy hatalmas plusz amit nehéz szavakban visszaadni. Kisugárzása, mosolya, jókedve, közvetlensége, műveltsége egy igazi dámává teszi őt.
    Pillanatok alatt megteremtette közöttünk az összhangot és olyan hangulatot alakított ki mintha ezer éve ismernénk egymást.
    Összefoglalva: egy igazi bombaNŐ!
  • Action:

    Miután megérkeztem és a cipő levétele után átadtam az ajándékomat, amit nagy örömmel fogadott. Kicsit bizonytalan voltam, hogy az ajándék el-e nyei a tetszését, de az agodalmam alaptalan volt. Leültünk az ágyra és beszélgetésbe merültünk. Sokféle témát érintettünk és azonnal kiderült, hogy nagyon hasonlóan látjuk a világot. Közben Reni hátradölt és incselkedően az ölembe helyeztte karcsú és formás lábát amit én azonnal simogatni kezdtem. Így beszélgetünk néhány percig, majd eltávoztam a fürdőbe. Reni az ágyon elnyúlva várt engem és én nem voltam rest azonnal melléfeküdtem és mosolyogva elkezdük apró puszikkal és csókokkal beborítani egymást.
    Itt fedeztem fel nyakának csodás hajlatait és percekig finomon puszilgattam. Reni visszonozta kedvességem és én ekkor már tudtam amit eddig csak nagyon erősen éreztem, hogy a megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben a megfelelő partnerrel.
    Megszabadult fogadó szettjétől és elém tárult csodaszép teste.
    Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét.
    Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet.
    Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra. Reni csókokkal borította felhevült testemet és egyre lejebb kalandozott.
    Örömöm fennen szárnyalt és nem is bírtam sokáig. Védelmet kértem és partnerem lovagló pozicióban elhelyezkedve kezdett mozogni rajtam, hamarosan átfordulva misszionárius pózban fojtattuk tovább és itt ért a gyönyörteli vég.
    Reni magához szorított és nem eresztett. Percekig pihegve így voltunk és miután lenyugodtam összebújva csókokat és puszikat váltva beszélgettünk.
    Sajnos az időm már lejáróban volt ezért kelletlenül kibontakoztam öleléséből és elindultam a fürdőbe egy tussolásra.
    Öltözés után még néhány puszit kaptam és megbeszéltük, hogy randink folytatásért kiált ezért újra vissza fogok térni hozzá.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltekenek megfelelően a szokásommal ellentétben a végén helyeztem az asztalra szó sem esett róla. Extrákról nincs tudomásom és nem is igényeltem volna. Megtörtént minden aminek meg kellett történie, maga az együttlétünk volt egy hatalmas extra.
  • Összkép:

    Reni olyan pluszt tud hozzá adni a randihoz amit csak nagyon kevesen. Gyengédsége, magasfokú szexuális kultúrája, közvetlensége pillanatok alatt megbabonáz és nem ereszt.
    Meglátásom szerint nem szexeltünk, hanem szerelmeskedtünk a szó legjobb értelmében és nekem ez egy hatalmas élmény volt!
    Nem tudok mást mondani rajongó lettem. :)
    Visszatérésem nem kérdéses, meg fogom látogatni miután visszaérkezik szabadságáról.
Happy Massage