• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Flying Spirit ,

    Örülök ,hogy ismét találkoztunk és
    megint sikerült masszázsommal és a szomszéd lány feelinggel elvarázsolnom téged :)
    Köszönöm szépen ,hogy időt szántál a beszámoló megírására.
    Várlak legközelebb is huncut erotikával
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Biussal az előző évben már találkoztam egyszer, most pedig úgy gondoltam, hogy jó lenne újrázni. Felhívtam és mivel egy kerületben voltunk éppen, ezért tudtunk is egy közeli időpontot egyeztetni. Annyi volt csak a szempont, hogy közeli legyen az időpont, de azért persze bőven legyen időm pontosan odaérni.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés kiváló, az M3, illetve most a metrópótló és az 1-es villamos is a közelben megy el. A helyszín számomra már jól ismert, több ismert épület (Rendőrpalota, Nyugdíjfolyósító) közelében található. Emiatt hamar ott is voltam, a ház előtt még picit várakoztam. Míg tavaly az Internet segítségével találtam oda, most nem volt rá szükségem.
  • Helyszín:

    A ház maga már korosabb, viszont a lakás kimondottan kellemes. Az előszobából nyílik oldalt a fürdő, ahol kád található zuhanyfüggönnyel. Többféle tusfürdő is megtalálható és szájvíz is poharakkal. Kaptam törülközőt, a higiéniára abszolút nem lehet panasza senkinek. A szobában a fal mellett áll a masszázságy, az átellenben lévő falnál pedig egy jó széles és kényelmes ágy. A harmadik sarokban egy asztalon fekvő gép szolgáltatja az aláfestő zenét. A redőny le volt engedve, Bius előkészített egy kis hangulatvilágítást nekem. "Szobaszervíz" is van, többféle ital is kérhető vendéglátónktól jégkockával.
    A kutyus most is megugatott, de most már cseppet sem lepődtem meg ezen, őt egy kicsit több idő megnyerni magunknak, mint Biust.
  • Lány külseje:

    Bius a képeknek megfelelő, magas és karcsú lány. Barna haj és kék szem, igen hosszú lábak és légies testalkat jellemzi. A képeken látható egyik "öltözete" nagyon megtetszett, a kétrészes rózsaszínű fürdőruha. A telefonban is már kimondottan kértem, hogy abban fogadjon. Bemutatta pár egyrészesét is, amik szintén jól állhatnak rajta, de engem most ez érdekelt. Viszont nem fedte fel azonnal, hanem viselt felette egy szintén hasonló színű ruhát is. Bius mindig vidám és emlékezett is rám, ennek megfelelően igen pozitívan fogadott, dörgölőzősen-incselkedősen.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel legutóbb a lábam került sorra, ezúttal a hátam kapott figyelmet. Kérdésére nem olajat, hanem krémet választottam vivőanyagként. Elmentem zuhanyozni és visszatérve elhelyezkedtem az ágyon. Bius megszabadult a ruhától és immár a kétrészesben láthattam. Ennek hatására olyan dolgok is eszembe jutottak, amelyek Bius mostani vállalásaiba sajnos nem férnek bele. :)
    Miután lefeküdtem, masszőzöm gyúrni kezdte a hátam. Jólesett, miközben én is simogattam vendéglátóm hosszú lábait. Meggyúrta a derekam, hátam, vállam és külön kérésemre a tarkómat is erősebben, mert eléggé elfeküdtem. Némi pajkos incselkedés oda és vissza, hogy teljesebb legyen a hangulat. Eközben megszabadult a melltartótól is.
    Simogatás közben a bikinis leányzó keze el-eltévedt más testtájékokra is, ahol már inkább finomabb mozdulatokat alkalmazott. Ez is része volt a programnak és felvezette a következő, már egészen izgalmas felvonást.
  • Levezetés:

    A masszázságyról felkelve kaptam egy papíros törlést, majd a leterített ágyhoz mentünk. A leányzó hanyatt is feküdt, miközben simogattam, majd kezem odatévedt a hosszú lábak találkozási pontjához. Már ekkor le akarta venni az alsót, de még nem akartam. Csókolózni kezdtünk, amit Bius nagyon szeret és örömmel kezdeményezi is. Lábak szét és finoman simogatni kezdem a bikinialsót, amire ő össze-összerándul. A simogatás után most leveszem róla és elém tárul a kéjre éhes puncija a rohamosan duzzadó csiklóval. Egy kicsit hasra fordul, amíg kényeztetem, majd vissza és ekkor már teljesen elmerül az örömökben. Alaposan és változatosan dolgozom meg nőiességét, amire ő egyre hangosabban reagál és bizony nem marad szárazon, hanem testileg is tanújelét adja az élvezetnek, bőven ad nekem "síkosítót".
    Miközben ütemesen hullámzik a hasa, én feljebbnyúlok és a formás ciciket veszem kézbe, ez is jólesik neki. Nem rest akár irányítani sem,, mert amikor éppen igénye van rá, a kezemet odateszi a megfelelő helyekre. Kicsit össze is kapcsolódik a kezünk, majd visszatérek a keblekre. Egy alkalommal pedig szorosabb odahúz ölébe, miközben ütemesen kezd megfeszülni a teste. elérek a pontra, ahová szerettem volna, ő pedig ezután eltol magától, mivel érzékennyé vált. mialatt piheg, lassan a combjait simogatom, ő pedig kezd lassan visszatérni.
    Pár puszi után ismét egy kis csókcsata veszi kezdetét, majd helyet cserélünk. Persze ismét mosolyog, amit ezúttal már némi arcpír is kiegészít, amit örömmel nyugtázok. Miután elhelyezkedett velem szemben, most ő vesz kezelésbe. Most ismét érezhetem lelkes franciáját, amibe képes teljesen belefeledkezni. Előbb szemből, majd oldalról, ahol én is elérem és simogatom lent. Egy ötlettől vezérelve most a ciciket is hozzáérinti, majd beolajozva egy kis kebelszexben is részem lehet. Izgalmas érzés.
    A cicik után ismét keze veszi át a szerepet, a végkifejlet is ebben ér el, nagyon kellemesen vezet le. Most én lazítok kicsit, ő pedig ad is nekem egy papírtörlőt, amivel kicsit megtörlöm magamat.
    Egy kis hűsítő üdítőt iszom, miközben megkóstolom a kekszet is az asztalról, nagyon finom mindkettő.Elvonulok egy gyors zuhanyra, felfrissülten visszatérve pedig még csevegünk egy kicsit. Majd lassan felöltözöm és elköszönök tőle, kölcsönösen szép napot kívánva egymásnak.
  • Elszámolás:

    A megadott rózsaszál, diszkréten az asztalra helyezve. Ráért a végén és teljesen korrektnek tartottam. A leírtakat mind alapban tartalmazta és bőven elégedett voltam vele.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat, érdemes volt ismét meglátogatnom. A május végi kellemes naphoz remekül passzolt az élmény. Biusnak azt kívánom, hogy maradjon ilyen, bohókás és vidám, mert attól szerethető.
Happy Massage