• Mia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mia képei nagyon felkeltették az érdeklődésemet, telefonon beszéltünk egy másnapi időpontról. Közben nézegettem a képeit és láttam, hogy Mollyval együtt is fogadnak, rákérdeztem és lelkes választ kaptam a páros program részleteiről, de még meg kell beszélnie Mollyval, hogy ő is ráér-e és visszahív.

    Egyébként Mia nagyon intelligensen és választékosan beszél, amikor visszahívott egy másik számról, elsőre azt hittem, hogy egy interjú időpontot egyeztet – ügyes.
  • Megközelítés:

    Nyolcadik kerületi újabb építésű komplexum egy forgalmas út mellett, parkolóhelyek vannak és BKV-val is viszonylag könnyű elérni.
  • Helyszín:

    Nagyon jó állapotú többszobás lakás, jó illatok. Szobában tatami, két oldalon tükör, és egy fotel.
  • Lány külseje:

    Mindketten nagyon szépek, középmagas jó alakú huszonéves lányok, a kért fehér színű fehérneműben fogadtak mindketten, mosolygósan.

    Miának ovális arca van nagy szemekkel, kommunikatív csajszi, ahogy mosolyog és nevet az tetszett a legjobban. Vékony alkatához illő kis mellekkel és fenékkel.

    Molly csendesebb típus, hasonló alkata van neki is mint Miának, arca is kedves. Szerintem a kiírttal ellentétben dohányzik.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után Miával csókolóztam majd hasra parancsoltak, közben megkértem, hogy csókolózzanak és vegyék le egymás melltartóját, nagy nevetés volt a reakció és érzékien csókolóztak és levették egymás melltartóját.

    Lábaimtól kezdték a masszázst, közben incselkedtek velem. Amikor már feljebb masszíroztak akkor már én is tudtam őket simogatni. Elkezdték olajjal bekenni a melleiket, közben megfordultam és levettem a bugyijukat.
  • Levezetés:

    Kezükbe vették a farkam, simogattak. Azt hiszem Molly kezdett először szopni, főleg ütemesen szop, közben Mia a golyókat nyalogatta, majd velem is csókolózott. Miával nagyon jó csókolózni, beleéli magát. Majd Mia is szájjal kényeztet, ő teljesen el tudja tüntetni a farkam a szájában/torkában, nagyon jó érzés volt. Elsőre úgy mentem el, hogy Molly verte a farkam, közben Mia csókolózott velem és lihegett a fülembe.

    Majd odabújtak hozzám mindketten, csókolóztunk, simogattam őket. Miának az az ötlete támadt, hogy úgy nyaljam ki őket, hogy egyikük a fotelben ül, míg másikuk a farkam veri. Mivel Mia ötlete volt és ő közelebb volt a fotelhez, vele kezdtem. Kényelembe helyezte magát a fotelban, széttárta a lábait, nagyon szép puncija van Miának. Csókolóztunk, a melleit puszilgattam, majd eljutottam a puncijáig, a csiklójára koncentráltam, közben kívülről kézzel izgattam, nagyon nedves lett. Közben Molly aktívan verte a farkam. Miának szerintem tetszett a technikám, nem kellett sok és elélvezett.
    Molly következett, vele is csókolóztam, majd őt is elkezdtem nyalni a fotelban, ő engedte az ujjazást is, nagyon szűk nedves kis puncija van. Ő úgy ment el, hogy kézzel izgatta a csiklóját, miközben ujjaztam. Megdicsértek a lányok, következett a második felvonás.

    Hasonlóan, mint elsőre, felváltva szoptak, verték a farkam, közben én simogattam a feneküket, puncijukat, nagyon jó élmény volt egyszerre két ilyen lánnyal. Ők is simogatták egymást és néha csókolóztak. Mia többször feljött hozzám csókolózni és erotikus dolgokat suttogott a fülembe, szerintem ő is nagyon felizgult a helyzettől, csiklóját izgattam csókolózás közben lehet, hogy másodszorra is elment.

    Idő már a vége felé járt, úgyhogy átvettem az irányítást én vertem ki magamnak úgy hogy ketten hozzám bújtak, Mia folytatta az erotikus dolgok suttogását, mint, hogy nagyon felizgatja ahogy verem a farkam.

    A végén mind a ketten eljöttek velem fürödni, jó hangulatban megmostuk egymást.
  • Elszámolás:

    1.5 órás páros élményre neveztem be velük, csókolózás extra.
  • Összkép:

    Miával történt telefonbeszélgetés hatására döntöttem látatlanul a páros program mellett, örülök, hogy jól sikerült.
    Miával jobban összehangolódtunk, de Molly is mindent megtett amit kell, elégedett voltam. Lehet, hogy Miához egyedül is kéne masszázsra mennem.
Happy Massage