• Szófia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette. Hangja nagyon kedves volt és volt benne valami varázslatos kislányosság .Fél órával később már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Kocsival nagyon könnyű a megközelítése a napnak eme szakaszában . A ház előtt van mód a parkolásra . A fent megadott cím nem pontos .
  • Helyszín:

    Új , talán az egyik legújabb a kerületben a ház , azt hiszem egy éve adhatták át . Lakás jól felszerelt , amerikai konyhás kivitellel ,erkéllyel és huncutkodó szobával . Talán abból kettő is van , annyira nem figyeltem . Oda figyelés látszik a lakáson , nagyon rendben van . Persze ezen nincs mit csodálkozni , tükrözi Szófia személyiségét !
  • Lány külseje:

    Elfogultan tudok csak nyilatkozni róla , mivel az ilyen típusú lányok a zsánereim . Vékony mégis nagyon formás , itt leginkább az arányokra gondolok . Elképzelhetetlen lenne egy nagy szilikon mellel . Én kimondottan szépnek láttam az arcát is , gyönyörű szemei vannak .
  • Action:

    Fél órácskára tudtam csak menni , elég zsúfolt napom volt . Olyan terep felmérésnek tökéletes . A hölgy egy keveset sejtető köntösben nyitott ajtót, az első perctől nagyon kedves és mosolygós lányt ismertem meg benne . Beinvitált a tetthelyre és miután tisztáztuk, hogy mit szeretnék és átadtam az ajándékot elsuhantam zuhanyozni. Mikor visszatértem kérdezte, hogy mivel tehetne a kedvemre, jeleztem, hogy tulajdonképpen a cicik miatt esett rá a választásom, és szívesen megismerkednék velük közelebbről. Ezt mosolyogva fogadta és ledobta a köntöst ami alól előbukkant a formás hetyke mellei . Gyorsan kicsomagoltam őket és rájuk vetettem magam. Alig lehet betelni a melleivel, bársonyos tapintású, természetes esésű, formás egyedekre kell gondolni, épp ahogy a képek is sejtetik. Hamar hanyatt fektetett az ágyon és szájjal és cicikkel felváltva kényeztetett. Bőnyálasan csinálja ahogy kell, de inkább csak a végét szopogatta az elején , majd minden átmenet nélkül úgy eltüntetett a szájába , hogy hirtelen még a halántékom is behorpadt ! A golyókat sem felejti ki, velük is foglalatoskodik és közben egy pillanatra sem engedi el a botváltót. Kiválóan belecsempészte a melleit a mutatványba, gyakran közéjük tette a farkam illetve hozzájuk csapkodta. Néha egy kis szem kontaktus is belefér. A legjobban azt értékeltem amikor az ágy mellé állított , elém ült és úgy szopott, hogy néha benyálazta a bimbóját és hozzácsapkodta a farkam. Ezt nem is bírtam túl sokáig . Miután megtisztogattuk magunkat ideje volt magamhoz térni így egy gyors tusolás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden korrekt volt , a telefonban elhangzottaknak megfelelően .
  • Összkép:

    Abszolút megéri, Szófia mindent megtett, hogy a kedvemben járjon és ez sikerült is neki. Ár/érték arányban 10/10
Happy Massage