• Leila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt kerestem , párszor kellett hívnom , de sikerült .
  • Megközelítés:

    Kálvin tértől mentem , nagyon gyorsan ott voltam , talán , ha tíz perc volt . A véletlen műve lehetett .
  • Helyszín:

    Minden szempontból megfelelőnek mondható a lakás , kellemes hangulatos félhomály fogadott . Több kollegina dolgozik itt , de nem észrevehető . Minden patent és tiszta .
  • Lány külseje:

    Olyan kis ropogós és gömbölyű minden testrésze , olyan hogy minden porcikáját ölelné az ember . Keblei és popsija folyamatos hívójeleket sugároztak a kezeim felé .
  • Erotikus masszázs:

    Kimondottan jónak mondható masszázst kaptam , erőssége változó volt , érezte , hogy hol kell több energia és ,hogy hol kell több érzékiség . Szakszerűen a lábaktól kezdte és haladt felfelé , néha kicsit elkalandozott a kezecskéje , ezzel fokozván a hangulatot , játszott velem , mint macska az egérrel . Aztán megkérdezte , hogy volna -e kedvem megfordulni , ez kb fénysebességgel történt .
  • Levezetés:

    Ahogy megfordultam , meg is jegyezte , hogy szemmel láthatóan nyomós okom lehetett a gyors fordulásra . Mi tagadás , úgy nézhetett ki a fordulásom mint ahogy a grillcsirke pördül meg a rúdon . Finom érzéki érintésekkel és apró csókokkal borít . Egyszer csak érzem finom puha ajkait a számomon , de nagyon finoman , mintha csak egy pillangó érintené , mennyei érzés . Majd finom felfedező útra indult a nyelve és itt már átléptünk egy forró csók csatába . Kezeim önálló életet élve vándorútra indult a gerince vonalán a gyönyörű popsija fel , közben finoman és érzékien szuszogott . Azt hiszem élvezte . Majd finoman kicsit feljebb csúszott , jól tette , így keble pont a számba landolt . Nyelvem körző mozdulatokba kezdett és a kis mellbimbója elkezdett keményedni , élveztem nagyon . Majd finoman megfordult és az az isteni kis pajkos nyelve rátalált a legérzékenyebb pontomra . Addig is hadrendben álltam , de ezután már csak ebben a végtagomba volt vér . Aztán komoly elhatározást tanúsítva szinte minden centiméterét eltüntette . Ekkor már valahol a tudat vesztés közelében voltam , a kis csibész tovább húzott . Aztán bummmm , és végem volt . Kivégzett rendesen . Cuki volt mert hagyott relaxszálni , még egy pohár vizet is hozott !
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek szerint , nem volt semmi változás
  • Összkép:

    Nagy örömmel mondhatom ,hogy nagy élmény volt megismernem . Terveim között szerepel a mihamarabbi visszatérés .
Happy Massage