• Szilvia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöljáróban annyit megemlítenék, hogy ez a beszámoló nem jött volna létre, ha ma(kedd) nem olvastam volna Szilviről egy beszámolót, ami szerintem és tapasztalataim alapján nem méltó Szilviához. Mivel előző nap(hétfőn) voltam a vendége megpróbálok egy kicsit árnyaltabban írni néhány sort kiegészítésképpen. Telón hívtam reggel, nem vette fel, de kb. félóra múlva visszacsörgött. Délelőttre még nem volt vendége, ezért nem volt akadálya randinknak, amit le is fixáltunk.
  • Megközelítés:

    A vár krisztina városi oldalán található, párhuzamosan az Attila úttal elhelyezkedő utcában található a rendelő. Durván a Széll K. Tér,- Déli. Pu.- Alagút háromszögben. A tömegközlekedés teljesen rendben van, autóval is találni helyet, ami fizetős. Én akár fürdőköpenyben is mehetnék, kb. 300 méterre lakom a címtől.
  • Helyszín:

    Igazi múlt század elején épült ház, ami megúszta a bombázásokat, amik szép kis foghíjkat ütöttek a városképbe. A kapun belépve nem kell sokat menni, balra az első földszinti lakás. Szépen felújított egyszobás lakás, méretes előszobával, és egy jó nagy szobával.
    A fürdő a bejáratnál közvetlen balra, tágas, zuhanyozós, többféle tusfürdővel. Mosdónál szájvíz poharakkal, mindenhol tisztaság, jó nagy kilépővel. A szoba funkciójának megfelelően berendezve. Bőrkanapé, szobainas, másik oldalon végig polcrendszer izlésesen díszítve.
    A méretes masszázspad a szoba egyik végében, körülötte bőven van tér. Paletta behajtva, terápia ideje alatt hangulatfény, diszkrét tantra zene szól. Teljes diszkréció az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Szilvia ugyan nem arccal hirdet, de ez csak inkognitója megőrzése miatt van. Helyes, enyhén ovális arc, csillogó barna, titokzatos szemek, barna haj. Termete filigrán, nagyon arányos és szép végtagokkal. Mellei(is) nálam abszolút kedvenc, punci szépen zárt, nagyon szexi. Ha megnézem megadott korát és őt ruhátlanul, hát jó pár évet simán letagadhatna. Szilvia nem egy cserfes lány, de szívesen társalog, ha ahhoz van kedved. Talán úgy jellemezném, hogy ő pont annyira szexi, mint amennyire ez szolgáltatásához arányos, amit a későbbiekben megtapasztalsz. Egy bordó köntösben fogadott puszival. A köntös alatt fekete alsó-felső, fokozottan kiemelve formás kis alakját.
  • Erotikus masszázs:

    Szilviánál a masszázs kihagyhatatlan, programja így van felépítve. Az idő fele masszázs, másik fele erotika. A masszázst tanulta és mai napig folyamatosan képezi magát. Míg fürödtem, mindent előkészített, nekem már csak hasra kellett feküdnöm. Szilvia általában bikiniben kezd, de most kérésemre levette parányi felsőjét. Bugyi még maradt mert most piros betűs ünnepek voltak nála. Arcomat a lyukba(maszpad) helyeztem és elengedtem magam. Szilvia olajat használt és belekezdet egy egész testes lazító masszázsba, ami nem nélkülözte az erősebb fogásokat sem. Valóban minden porcikámat megmozgatta, semmi nem maradt ki. Végtagjaim külön-külön kaptak speciális lazítást, nyakamnál és a fejemnél már érezhettem mellei simogatását is. Nem értem hozzá, végig ,,fegyelmezett" vendég voltam, csak a kezeire koncentráltam, főleg amikor ismét a bokámtól elindult felfelé a farpofák irányába. Na ezek már teljesen más érintések voltak. Kezecskéi finoman cirógatták combjaim, de főleg annak belső részeit. Lábaim ösztönösen szétnyitottam kicsit, Szilvia becsúsztatta ujjacskáit finoman rátapintva a lényegre.
  • Levezetés:

    Hasamról a hátamra fordultam, papírforma és a praktikum miatt is. Szilvia balról mellém ált és már megszabadúlván falatnyi alsójától folytatta alsótestem érzéki simogatását egyre feljebb és feljebb. Olajat csurgatott tenyerébe és ezentúl már főleg a makkosra fókuszált. Jó közel hajolt hozzám, hogy közben én is elérhessem őt. Szilvia lingamja nagyon profi, nagyon finom, ha becsukom a szemem, már-már egy meleg hüvelyben érzem magam. Nem tudom leírni a koreográfiát, becsuktam a szemem. A kezem azért simogatta Szilvia bársonyos testét, fenekét, combját. Vendéglátóm nem volt önző, úgy helyezkedett, hogy hátulról én is kényeztethessem izgalmi állapotba került punciját. Ujjazás nem szerepel a lehetőségek között, de azért marad bőven lehetőség a külső területeken is. Egy darabig elvoltunk ebben a kellemes szimbiózusban, de a befejezést nem így szerettem volna. Mivel volt még időnk, Szilvia alulról felkúszott hozzám és egy nagyon kellemes cicis masszázsban részesített, néhány puszi kíséretében. Csók és francia nem szerepel a programban, de azért próbáltuk kihozni a legjobbakat, ami még belefér olyankor, ha már működik a bizalom és talán a szimpátia. A kölcsönösség a ,,talán" kategória, ezért nem számon kérhető vállalás. Megkértem Szilviát dőljön le a hátára a masszpadon és viselje el amatőr ténykedésem a hátralévő időnkben. Ott feküdt előttem ez a csodálatos testű nő, szemei lehunyva. Néhány pillanatig még legeltettem a szemeim, gondolatban már az enyém volt. Szóval az olajos flakont a kezem ügyébe helyeztem és két tenyeremmel, majd ujjaimmal próbáltam azt az érzést átadni, ami testemet elárasztotta. Farkam az események hatására már erősen növekedési fázisban volt, kicsit megolajoztam, hogy ne nyikorogjon és Szilvia gondjaira bíztam. Ő az enyémet, én az övét, egy darabig lebegett a boldogság, nálam mindenféleképpen. Amikor már éreztem, hogy a skacok ki akarnak törni, Szilvia nőiességét már célirányosan simogattam. Aztán egyszer csak durr, nirvána, kegyes halál, visszatérés. Nincs kizárva, hogy együtt szálltunk el, Szilvia szerint de igen. Egy kicsit még simogattam testét, láttam, hogy jól esik neki. Farkam még mindig a kezében, örökítő anyagom szanaszét. A bódulatból eszmélve segítek felülni Szilviának, aki egy róla elnevezett tekercset hoz, amivel rendbe tesszük magunkat. Kapok még egy pohár vizet, átölelem vendéglátóm, akinek úgy csillognak a szemei mint esthajnalcsillag az égen. Nekem kicsit remegnek a lábaim, de zuhany közben elmúlik, mint ahogy ez a randi is sajnos.
  • Elszámolás:

    Már ismerjük egymást egy ideje, de az első alkalommal sem kérte előre, szóval utólag rendeztem diszkréten. Leírtam mit nem vállal, de nyilván ha felhívod elmondja a lehetőségeket.
  • Összkép:

    Szilvia nem az a hirdető akitől ,,mindent" megkaphatsz. Amit viszont vállal és nyújt, abban jó és azt mind átadja tudása és testi adottsága révén. Szilvia rendelője a nyugalom szigete, kevés ilyen ideális helyszínen jártam eddigi ittlétem során. Aki az ilyen ellazulásra vágyik egy csinos kis tündérrel, nem fog csalódni.
Happy Massage