• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Drága Posom😊
    Köszönöm az élménybeszámolót.
    Próbálok mindig egy kis meglepetéssel szolgálni neked..
    Ez most sikerült.. azt hiszem😇
    Várom legközelebbi találkozonkat.
    Pusziiim

  • Egyeztetés:

    Telefonon értem e,l ahogyan mindig, sikerült olyan időpontot találni, amelyik mindkettőnknek megfelelt, de sajnos csak másfél órát ért rá.
  • Megközelítés:

    A parkolásra kell egy kis időt szánni, nekem most szerencsém volt, éppen kiállt valaki és én gyorsan becsusszantam. A cím pontos, bár nem értem miért kell ezt leírni, minden lánynak érdeke, hogy pontos címet adjon meg. A Körtérhez közel van, tehát mindenféle BKV járat megy arra.
  • Helyszín:

    Polgári lakás, nagy belmagasság, szépen karbantartott, mindenütt tökéletes tisztaság. A fürdő jól felszerelt, szép nagy zuhanykabin, millió tusfürdő, szájvíz stb. Jó illatú nedvszívó törölközőt kaptam. A masszázs egy hatalmas szobában történik, van masszázspad és franciaágy is, én az utóbbit választottam. Az ágy mellett hatalmas tükör, mindent végig lehet követni benne. A ruhákat szobainasra vagy a kanapéra lehet tenni.
  • Lány külseje:

    Régen láttam már Monalisát, úgyhogy teljesen meglepődtem, hogy mennyit változott, de csakis előnyére! Dögös vörös haj, igéző szemek, gyönyörű arc, csókos ajkak, ezek változatlanok maradtak. Viszont ledobott jónéhány kilót, de megmaradtak a csodálatos gigantikus cicik és a kerek, markolni való popsi. Egy lila bodyban fogadott, a mellek majdnem szétszakították az anyagot, fantasztikusan nézett ki. Természetesen a hatalmas cicik a kedvenceim!
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetés-masszázs-levezetés volt a program. Most csúszkamasszázst kértem, mert érezni akartam mindenfelé azokat a csodálatos melleket. Én olajoztam be őket, gondos munkát végeztem, majd hasrafordultam és átadtam magam a relaxációnak és a tükörből történő mozizásnak. Monalisa minden irányból csúszkált a hátamon, a combjaimon és a fenekemen. Fantasztikus érzés volt ahogyan a giga cicik siklottak rajtam. Egy idő után finom besimításokkal éreztette, hogy nem sima masszázsról van itt szó. Szólt, hogy forduljak meg, majd elölről is megkaptam ugyanazt a finom csúszkát, csak itt már egyre többször került a farkam a cicik közé. Végül elrendezte a lábaimat és beült közéjük, de ez már a levezetéshez tartozik.
  • Levezetés:

    Elmentem zuhanyozni, majd mikor visszatértem, kérésemre már meztelenül várt. Az ágy mellett állva csókolózni kezdtünk, nagyon jól csókol, megvan benne a kellő gyengédség és érzékiség. Kezünkkel elkezdtük felfedezni egymás testét, majd kis idő után a franciaágyon kötöttünk ki, ahol folytattuk ugyanezt.
    Éreztem a légzésén, hogy felizgult, de sajnos kölcsönösségre pirosbetűs napok miatt nem volt lehetőség. Egyszer csak elkezdte a mellemet csókolgatni, majd fokozatosan egyre lejjebb vette az irányt. Körbecsókolgatta és nyalogatta a farkamat, majd amikor elért a hegyéhez, kezdetét vette egy fantasztikus francia, zacsinyalogatással, alulra besimítással, oldalt harapdálással fűszerezve. Belenéztem a tükörbe és a látvány olyan csodálatos volt, hogy nem sokáig bírtam, hamarosan a szájába élveztem. Nem kapkodott, folytatta nagyon finoman a szopást amíg az utolsó cseppet is ki nem húzta belőlem.
    Ezután jött a csúszka.
    A csúszka végén a lábaim között ülve elkezdte sok olajjal simogatni a farkamat. rengeteg lingam fogást bevetett, két kézzel puncit formázott, néha csak három ujját használta, néha egy kezét a makkon a másikat a fenekemen. Nem tudnám mindet felsorolni, de hatalmasat élveztem a kezei között. Mosolyogva letakarított, azután rohannom kellett zuhanyozni mert késésben voltam.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, pontosan ahogy a telefonban megbeszéltük.
  • Összkép:

    A kocsihoz sietve még fütyörésztem is, pedig nem tudok :) Biztos, hogy nem várok sokáig mielőtt visszamegyek. Ez nő egy csoda. Köszönöm Monalisa!
Happy Massage