• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nati sokat sejtető képekkel került fel nemrég az oldalra, majd gyorsan a kedvenceim közé. Amikor láttam, hogy elérhető, telefonáltam, és a diszpécser megadta a koordinátákat és minden, engem érdeklő részletet. Kora délutánra sikerült egy megfelelő időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Angyalföld belvároshoz közeli része. Elég érdekes új építésű ház, mindennel megfelelően megközelíthető. A ház mellett, fizetős helyen tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, ennek megfelelő az állapota. Minden a helyén, megfelelő minőségben. A fürdőszobában minden, ami kellhet, a szobában szobainas, kanapé, asztal és tatami tetthely gyanánt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő lány fogadott. Középhosszú sötétbarna haj (a gyengém...), közepes termet, szép alak. Az arc is rendben van, a száj valószínűleg feltöltve. Talán még műszempilla, ami volt, de ezen kívül minden természetes.
    Vetkőzés után előbújtak közepes méretű, enyhén gravitáló mellei, melyek jól reagáltak a simogatásra.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a két kényeztetés között történt, inkább simogatás, és egy idő után egymás mellett heverés és beszélgetés. Technikáról, szakszerűségről így túl sok mindent nem tudok elmondani. :)
  • Levezetés:

    Zuhanyzás után nem sokáig teketóriáztunk, megbeszéltük a programot, Nati összefogta a haját, és elkezdte a kényeztetést. Nem szégyenlősködött egy percig sem, nyelvvel - szájjal látott neki a küldetésnek. Technikája változatos volt, hol több, hol kevesebb vákuummal operált, volt nyelvmunka, fel-alá siklás a szerszámon, nem hagyta ki a golyókat sem, hol nyalta, hol szívta őket. Néha kézzel is besegített, pont, amennyire kellett. Egy ponton rájöttem, melltartó nélkül is menni fog a mutatvány, egyetértett, előbukkantak a mellek is, nem kicsit hozzátéve a vizuális élményhez. Ami főleg vizuális maradt, már csak Nati elhelyezkedéséből is adódóan: a lábaim közül abszolválta áldásos cselekedetét, ami kisvártatva látványban is megnyilvánult (volna, ha kiengedi közben a szájából, de ezt már csak Szilviába történt meg). Megköszöntem profi technikáját és odaadó munkálkodását, rövid tisztogatás után áttértünk a rövid masszázs részre, ami inkább beszélgetés volt némi simogatással, majd egymás mellett fekvéssel.
    Amikor elérkezettnek látta az időt, megkérdezte, mehet-e egy második kényeztetés. Nem volt ellenemre, így ismét nekilátott, a korábbinak megfelelő forgatókönyv szerint. Egy kicsit jobban meg kellett dolgoznunk az eredményért, de hamarosan újra a csúcsra juttatott, és ugyanúgy a szájában végezték az utódok, mint első alkalommal. Nagyon kellemes technikája van, tudja, mit hogyan kell, így, bár elég fáradt voltam, amit lehetett, kihozott belőlem.
  • Elszámolás:

    Ma már a NFVSZ extraként szerepel az adatlapján, amikor voltam, akkor még az alapcsomag része volt. Lehet, hogy elírás, nem volt kérdés, hogy hová szeretnék elmenni, végigvitte a natúr franciát mindkétszer, nem volt szó extráról. A másfél óra tiszteletdíját borítékban helyeztem el az asztalon, hálásan megköszönve a randevút és a hozzáállást.
  • Összkép:

    Nati egy nagyon aranyos fiatal lány, jó alakkal, és nagyon jó orális technikával megáldva. Kellemes légkört teremtett, végig jól éreztem magamat nála. A randi a két kényeztetésre volt kihegyezve, a masszázs és a beszélgetésünk is felszínes volt, de jól kitöltötte a két levezetés közötti időt. A fáradtságom miatt a kölcsönösségről nem esett szó, de szerintem lehetett volna róla szó. Talán egy másik alkalommal. Enélkül sem maradt bennem hiányérzet, és a felesleges "energiát" is megfelelően kicsavarta belőlem, így jó érzésekkel, mosolyogva távoztam.
Happy Massage