• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk és hamar meg volt az időpont. Most csak vele beszéltem és nem valamelyik kolleginával.
  • Megközelítés:

    Már ismerős a környék. Busszal trolival és autóval egyaránt jól megközelíthető. A tömegközlekedéssel érkezőknek kb. 3 perc séta, az autósok pedig szerencsés esetben a ház előtt is tudnak parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Most a lakás közepén lévő szobában volt a szeánsz. A nagyobbik fürdőt használtam, ahol temérdek baba tusfürdő van és száraz kilépő a kádnál. A törölköző is tiszta és jó neevszívó képességgel rendelkezik. A higéniára igazán ügyelnek itt.
  • Lány külseje:

    Sophie-val picit régebben találkoztam, de nem változott sokat. A haj picit hosszabb és valamivel karcsúbb lett. Nekem nagyon tetszik így is. Helyes arc és gyönyörű mosoly. Átlagos méretű cicik; olyan tenyérbeillőek. Lapos ha és kisebb méretű feszes popsi. Kecses lábak. Ez ő teljes valójában. Fekete top-tanga kombóban nyitott ajtót.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszi és ölelés, mert már hiányoztunk egymásnak. Bevezetett a középső szobába és újból megölelt. Miután kiölelkeztük magunkat, akkor levetettem a textilt és elvonultam lemosni az út porát. Mikor visszamentem a szobába akkor kicsomagoltam a topból és utána ő az ölembe ugrott és így öleltük egymást és több puszit is adtunk egymásnak. Ezután a tatamira helyezkedtünk én hason fekvésbe ő pedig mellém. A bokáimnál kezdte a masszázst a jobb oldalon. Később áttért a bal lábamra és így haladt felfelé. Simító mozdulatokat végzett és közbe csevegtünk az eltelt időről, mert szerinte rég találkoztunk. Szerintem nem volt az olyan régen, de végülis mindegy. Azóta eltelt valamennyi idő. A lábaim után jöhetett a csípőm és a derekam meg a hátam. Kellemesen ellazított a keze munkája. Elérte a lapockáimat és utána jött varázsszó: megfordulhatsz.
  • Levezetés:

    Az erotikus részt Sophie azzal kezdte, hogy a tangától is megszabadult. Beolajozta a ciciket és jött a csúszka. Ez nem tartott túl sokáig, de nem bántam. felültem és jöttek a puszik mindenhova és a kölcsönös simogatások és ölelések után visszafeküdtem. Jöhetett a lingam. Most egy lassabb tempóval kezdődött ez a rész. Kellően elnyújtott hosszúságú volt, mert igazán lassan, de annál érzékibben építette fel a folyamatot. Ahogy közeledett a kéj úgy alkalmazott újabb fogásokat és a tudása legjavával juttatott el a végcélhoz. Kis pihenés után jött a szerepcsere. Ez abból állt, hogy én masszíroztam meg őt. A teljes testét nem, mert arra kért, hogy a derekánál feljebb ne menjek és ő csak hason fekvésben volt. A két bokája közé telepedtem és a jobb bokáját kezdtem el masszírozni és fokozatosan haladtam felfelé a lábán. Ezután a bal lábát simítottam át. A popsiját és megmozgattam egy picit, amin halkan kuncogott egy picit. Utána felfelé haladtam és a derekánál fejeztem be ezt a részt. Frissítőt fogyasztottam és utána elvonultam fürdeni. Szerettem volna, hogyha Sophie is velem tar; ahogy korábban Lara; de ő nemet mondott. Mikor visszatértem a szobáb akkor felvettem a ruháimat és rendeztem a csokrot. Még néhány búcsúpuszi és ölelés utána ki az előszobába és a cipőmet visszahúztam Búcsúpuszi és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és szóba sem került. Az oldalukon lévő programajánlat áttanulmányozásánál megtalálható a csokor mérete.
  • Összkép:

    Most egy igazán különleges találkát hoztunk össze, ami jobban sikerült mint amit reméltem. A színvonal még mindig nagyon ott van és talán ezt is lehet még fokozni.
Happy Massage