• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Anetta képei, beszámolói jó ideje felkeltették a figyelmem. Egyik nap vezetés közben próba szerencse felhívtam és szerencsémre egyből felvette. Elbeszélgettünk és találtunk másnapra időpontot, rugalmas voltam. :))
  • Megközelítés:

    Magát a házat gyalog lehet kényelmesen, mert kis belvárosi utca. Deák - Astória - Ferenciek tere háromszögben. A szomszéd ház számot ne keressétek egyik oldalról, mert üres telek.
  • Helyszín:

    Maga a lakás földszinti, tágas terekkel, nagy belmagassággal. Nincsenek meg a részletek, mert Anetta hatalmas szemei a belépésemet követően a szemei lesték és a háttér homályos lett. Fürdő tágas és felszerelt, gyorsan zuhiztam, hisz itt lényegesen drágább a viz, mint máshol.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, arcra azonnal felismerhető. Nekem talán egy micsit erősebb alkat, mint gondoltam, de teljesen rendben van. Fedzes és selymes a bőre mindenhol. A szexuális kisugárzása elképesztő, végig azt éreztem, hogy fel akar falni, amit meg is tett.
  • Action:

    Cumizik, szopogat, cumizik. Ez maradt meg leginkább.
    Belépésem után már az előszobában kaptam eg, komoly nyeleves smárolást, amit jól fogadtam, így szívta is a nyelvem, rögvest jelezve mi vár "ránk".
    Fürdés után kanapéra ültem, természetesen a lámpánál az én szemeim is megnézte alaposan, amire készültem, hisz sokan megírták már. Smároltunk a kanapén, simogatva egymást és egyszer csak, ki tudja honnan, előkerült a szájából egy cukorka. Akkora szája van, hogy eddig rejtegette valahol... Majd bekapott tövig és a cukorka mellett szopta a farkam. Elképesztő élmény volt, nem véletlen a nyalókás kép, valaminek mindig lenni kell a szájában. Az 1 órából 40 lercet biztos a szájában töltött a szerencsés kedvencem.
    Kényeztetése változatos, hol tvégignyalja mint egy nyalókát, hol tövig elnyeli és ráhozza magát teljesen. Én közben kicsit nyulkáltam, de annyira nekem esett, hogy hagytam uralkodni magamon. Kértem helyezkedjünk a kanapéról az ágyra, elterültem és moziztam kicsit, majd átvettem az irányitást, elfektettem és elkezdtem dugni a száját. Ekkor dőlt el, hogy egy extrát bevállalok, mert ezt az adagot kár lenne nem a szájába tárazni, megdolgozott érte. Elfeküdtem az orgazmusom után pihenni, de egy öblités után viszzajött, kerülve minden formális beszélgetést ismét bevette a nyalókámat és pihenő időben is szopikázott. Majd felfedezte, hogy csikis a talpam és egy elképsztő csikizős cselgáncsos földharc alakult ki, smárolással és leszorításokkal, ahol ismét a szájában kötött ki a már megcsócsált farkam.
    Megadtam magam, addig ingerlet a fürge nyelvével amig ismét sikerült elélveznem...félárbócon, mert a verekdés kimerített. ,) aktusig nem jutottam el a nyalókás lánynál.
    Elképesztő vadmacska...
  • Elszámolás:

    Összekapartam magam, frissítő zuhanyt vettem, majd az extrával megspéket csokrot a szekrényre raktam. Szóba sem került a randi alatt. Popót is kérhettem volna még egy Deákért, de azzal most nem életem.
  • Összkép:

    Nagy élmény volt, ismét egy olyan lányt ismertem meg, akiről az a benyomásom, hogy imádja amit csinál. Csábít, uralkodik és kegyetlenül kivégez. Akár rabja is lehetnék, de szerencsére van több ilyen.
Happy Massage