• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző héten szerdán beszéltünk és megbeszéltünk egy esetleges péntek esti randit, amit csütörtökön a főnököm el is kaszálta ennek a lehetőségéről. Így este írtam neki a szomorú hírt, amit ő is nagyon sajnált.
    Majd pénteken egy újabb telefonhívást kaptam a főnöktől és megkért hogy szombaton is melózzak aminek persze nem örültem,de cserébe azt mondta hogy helyette ráérek csak hetfő délután bemenni a melóba, ennek a hírnek már jobban örültem,mert rögtön Niki jutott eszembe.
    Hívtam is,de nem vette fel,majd nemsokkal később írt hogy most nem ér rá,de majd később felhív. Így is történt ,mikor felhívott elmondtam neki a szuper hírt és hogy akkor hetfő délelőtt mikor tudunk találkozni.Gyorsan meg is egyeztünk az időpontban.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan lakás.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most könnyen találtam, szinte a kapu előtt tudtam megállni,ilyenre se volt példa mióta ide költözött, mondtam is neki viccesen hogy ezután csak ilyenkor jövök hozzá.
    Parkolásért nem kell fizetni.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan lakása.Nagyon modern stílusú ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne. Volt már rá példa hogy ki is használtuk.
  • Lány külseje:

    Niki arccal hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal de sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos, gyönyörű kék szeme van amivel egyből levesz a lábamról ha meglátom. Kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci. Egész nap tudnám kényeztetni őket.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik. Ha tehetném egész nap simogatnám és markolnám.
    Puncija teljesen csupasz, illatos és a neve pedig Fincsi. És valóban nagyon fincsi.
    Most egy fekete ruciban fogadott, amire én nem emlékeztem hogy láttam már,de ő állította hogy már vette fel nekem. Lényeg az hogy nagyon jól nézett ki és a most a haja kivolt engedve,szerintem még így se láttam a 3 év alatt,meg is jegyeztem neki hogy így még jobban tetszik.
  • Action:

    Szokás szerint időben érkeztem,kapu előtt hívtam és mondta hogy jöhetek,a kapu kód már fejből megy.
    Ajtón belépve,megláttam őt és hát rögtön elállt a szavam írtó dögös volt,mint ahogy fentebb is írtam.
    Átadtam neki a kedvenc üdítőjét amit most külfödről hoztam neki.
    Majd egy kis beszélgetés hogy kivel mi történt mostanában,közben a ruháimtól megszabadultam. Majd elindultam egy gyors zuhanyra.
    Mikor visszajöttem Niki az ágyon várt, mellé feküdtem és beszéltünk még pár szót, majd egy csókkal letámadott és a hátamra döntött és elindult a velem egykorút is üdvözölni,de először még az ikreket szabadította ki,mert rájuk is szüksége lesz.
    Eleinte csak a farkam oldalát kényeztette a nyelvével majd néha a hegyét bekapta,majd mikor már kellően felizgatott akkor pedig bevetette a Niki féle mélytorkos franciát amit magas fokon űz.
    Közben néha feljön egy csókért és eközben a farkam bekerül az isteni cicijei közé,ahol egy kis időt eltölt mindig ,de Niki ekkor is a makkon hegyét bekapja és folyamatosan pörög a nyelve rajta. Valami fantasztikus perceket élek át ilyenkor nála,mikor pedig már érzem ha így folytatja akkor hamar vége az első körnek, akkor jelzem hogy forduljunk át mert most én szeretném őt kényeztetni.
    Gyors helycsere,elsőnek pár csók váltás után indulok lefelé,de a gyönyörű ciciket még megkell kóstolnom és kicsit játszuk velük,ami Nikinek tetszik,miután kiélvezkedtem a ciciken magam,elindulok apró puszikkal dél felé és végül megpillantom a gyönyörű és illatos punciját amit imádok kényeztetni.
    Eleinte csak a környéket puszilgatom végig,majd végül a puncit is elkezdtem nyalni,eleinte lassan,de mikor Niki hangja kezd megjönni akkor rá gyorsítok.Niki a kezemért nyúl, összekulcsoljuk a kezünket és így folytatom tovább,de Niki egyre jobban mozog így mégjobban jártatom a nyelvemet a puncijában.Majd miután egy nagyot élvezett tolta el a fejemet a puncitól és kért egy kis időt,de én addig is a puncija környéket és a combját puszilgattam.Miután kipihente magát,gumit ajánlott fel ,amit gyors fel is helyeztünk. Missziben helyezkedtünk el,óvatosan helyeztem be a velem egykorút.Lassan kezdtem el ki-be járatni,közben néztem ahogy mozgok benne.Majd felegyenesedtem és a lábait a mellkasomra tettem és így kezdtem egyre gyorsabban mozogni,közben egyik kezemmel Incit kezdtem el markolni.Majd újra a lábait szét nyitotta és a egyik kezével izgatta magát Niki,miközben én egyre gyorsabb tempóra kapcsoltam.Majd a lábait újra a mellkasomra tettem és így indítottam meg a végső rohamot.
    Ahogy mozogtunk Niki egyre hangosabb lett,ezért hogy csökkentse a zaj kibocsátását egy párnát tett a szája elé, közben pedig már nagyon közel voltam,de már ő is és ahogy egyre gyorsabban mozogtam benne úgy emelkedett meg a csípője és szinte egyszerre sikerült elélveznünk.
    Majd egy kis romeltakarítás és folyadékpótlás következett. Szünetben nagyon jól el dumáltunk a közelgő sorozatunkról aminek a héten jön a premierje.

    Miután kellően kipihentük magunkat ,jöhetett a következő kör.
    Ismét egy szuper franciával és ciciszexel hozott izgalmi állapotba Niki.Nagyon jó volt így nézki Nikit hogy a haja végig ki volt engedve,igaz őt kicsit zavarta.
    Majd gumit javasoltam és miután felhelyezte,bele is ült.
    Eleinte lassan tempózott,közben hol csókolóztunk és hol a ciciket nyalogattam.
    Majd gugolva pacizott tovább,ahol a fenekét fogtam ő pedig a mellkasomon támaszkodott.
    Majd újra rá ülve folytatta a mozgását,de most egyre gyorsabban mozgott előre-hátra,valami fantasztikus volt igy a punciban lenni.
    De éreztem rajta hogy kicsit elfáradt így javasoltam a kutyust.
    Gyors mögé helyezkedtem,és óvatosan bedugtam a forró puncijába. Pár másodpercig mozogtam benne lassan,de hamar megjött a hangja így tudtam hogy mostmár fokozhatom a tempót. Így rá fogtam a derekára és húztam magamra,egyre jobban csattogtunk,majd egy kicsit lassítottam és néztem a fenekét ahogy mozog a punciban a farkam. Majd éreztem hogy mostmár közel vagyok így újra rá fogtam a csípőjére és így újra egyre jobban csattogtunk majd végül egy hatalmasat élveztem a gumiba.Niki hangjából itélve ő is élvezte,de most sajnos nem tudtam őt is bevárni.
    Rom eltakarítás után még maradt egy kis időnk,így azt beszélgetéssel töltöttük ki.
    Majd az ajtóban egy búcsú csókkal engedett utamra.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végén rendeztem. Köztünk ez már nem kerül szóba.
    A csokor mérete kicsit van az átlag felett, de amit kapsz érte az bőven átlag feletti élmény.
    Két órát voltam most is vele,mint általában mindig.
  • Összkép:

    Már három éve ismerem Nikit. Ez idő alatt elég sok randit tudhatunk magunk mögött és elég jól megismertük már egymást és tudjuk kinek mi a jó.
    A szünetekben nagyon jókat szoktunk beszélgetni, mindkettőnknek mindenről megvan a véleménye, így soha nincs kínos csend a randik alatt. Csak úgy repül az idő ha nála vagyok.
    Nekem Niki egy biztos pont, ha őt választom, tudom hogy nem érhet csalódás. Eddig mindegyik randink tökéletesre sikerült akarcsak ez a mai is.
    Nála nincs forgatókönyv,minden randink valami miatt mindig más.Lehet ezért is nem tudjuk megunni egymást ennyi randi után is ami mögöttünk van.
    Aki barátnő feelinget keress őt mindenképpen ajánlom.
    Megint egy hétfőn találkoztam vele és ismételten egy szuper hetem volt és ezt bátran kijelenthetem hogy csak neki köszönhetem.
    Ha minden hétfő délelőttöm szabad lenne akkor tuti hogy nála kezdenék.
Happy Massage