• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Natasával kezdem a beszit, mert vele egyeztettem le telefonon hétfőn a talit, még hétfőre. Idejében hívtam és kiderült tudok az utolsó vendége lenni neki, Lindának és Jázminnak. Igen ez egy három lányos találkozó története, már régen volt ilyen és rég szerettem volna ilyet. A lányok minden beszijét átolvastam hogy képben legyek. Most jött el a nagy nap, az utolsó időpont a 19:30-21:00-ig időszak lett. Natasa kedvesen tájékoztatott mindenről, meg hogy még akkor mind a hárman rá érnek, megoldják, ez lesz a rózsa, ez exta xy-nál, ide kell menni, szokásos dolgok. Nem volt hitetlenkedés hogy 3 lány, bizalmat szavazott nekem. Telefonos egyeztetésből jelesre vizsgázott.
  • Megközelítés:

    Elég faszállító már az utca is. Bár megközelíteni szerintem rajtam kívűl senki se fogja így, de az én útvonalam bkv-val a Lehel térig, majd onnan séta. Nem akkora távolság, de szerintem a sétát kevesen választják, mindenesetre Váci úton előre majd megfelelő utcába bekanyarodtam. Ott 10 perc várakozás kb, majd 19:29-kor telefonáltam.
  • Helyszín:

    Kifogástalan állapotú az egész lakás, szerintem a lányok rengeteg munkát beletettek, nem kérdeztem de szerintem ők rendezték be így, nagyon otthonos, barátságos tiszta rendes kéjlak. Láttam két szobát, a nagyobba mentünk érzésem szerint mert négyen voltunk. Na ez volt nagyon hangulatosan berendezve, masszázs hangulatúnak. Nem csoda, a háromból két lány is masszőz, Natasa és Jázmin is és Linda az egyedüli szexpartner. Nem ágy volt itt, hanem egy tatami amely kellően nagy, elfértünk rajta mind a négyen. És persze a falnál az elejénél egy tükör beállítva. Mindenre gondoltak a lányok.
    Fürdőszoba is ok, volt szájvíz amit használtam, többféle tusfürdő. Illatszerek a sprayk. Ami egyedi az a törülköző, nem csak úgy odaadják, számomra különlegesnek ható módon volt összehajtogatva, ilyen technikát még sehol se láttam. Ezzel is növelték az excluzivitást, a hely színvonalát. Minden törülköző így van összehajtva, kettőt is kaptam a tali során, másodikat a végén.
  • Lány külseje:

    Húha. Számítottam rá hogy szépek lesznek de így hárman egyszerre szexi ruhákban Mennyországgal ért fel. Ha jól emlékszem Natasán egy egyberészes ruha volt ami mell fókuszú, azt helyezi előtérbe, van is mit kihangsúlyozni, szép nagy mellekkel nyűgözi le az embert és hát a fekete ruhadarab is pompás választás. Kb 4-es 5-ös képhez hasonló. Lehet az egyik is azok közül. Arc részlegesen látszik, élőben is gyönyörű, eszembe is jut pár híresség de inkább nem hasonlítom senkihez. Mivel egyberészes ruha punci láthatatlan maradt, ő a kézi kielégítés és a látvány nagymestere, egyébként feneke is bejövős, ahogy az adatlapján jelzi ő alkatilag egy teltebb szépség, de nagyon arányos, formás és teljesen szőke bombázóként hat, kommunikációja gördülékeny, tele humorral és kedvességgel.
    Linda: aki látja élőben érteni fogja: egy genetikai csoda. Bővebben a róla írt beszámolóban.
    Jázmin: róla is bővebben saját beszijében, de azt mindenképp le kell írnom hogy nagy meglepetés pozitív értelemben. Valószínű más volt a fotósa mint a többieknek. A többiek olyanok mint a képeken is, jól bemutatva a szépségük. Na Jázmin esetében meglepett hogy fiatalabb mint amire fotók alapján számítottam. Lelkesedés, vidámság jellemezte talán csak a lelkesedése árulkodott arról hogy kezdő. Többiek kb január óta már rutinosak. Jázmin most kezdett májusban.
  • Erotikus masszázs:

    Azt hittem nem lesz és max poénból írhatom be ide hogy a farkam masszírozták, de nem, mert bővebb lett a program a tervezettnél, masszázs elemekkel is bővült hála részben Natasa felejthetetlen cicis csúszkájának. Szóval volt egy rész az időben amikor a melleivel megmaszírozta a farkam, mellei közé vette, siklott és csúszkált a farkam a mellei között. Volt hogy kezeimmel, nyelvemmel, számmal kényeztettem a mellét, más nézőpontból: a mellei kényeztettek engem.
    Ezenkívűl volt rá példa hogy amikor egyik lánnyal jobban foglalkoztam, akkor a többiek simogattak. Pihenő időben ketten is egy-egy lábamat.
  • Levezetés:

    Lényegében ezért a részért jöttem, belépésem óta nagyon kedvesek voltak hozzám mind a hárman, talán díjazták a bátorságom meg nekik is új volt a szitu. Linda megkérdezte mi a terv? Igazából csak annyi volt hogy mindenkitől megkapjam a vállalását, tőle az aktust, Natasától a kézi levezetést és végül Jázmintól a végig szájbát. Egy időben érezni három lány közelségét, három élvezést csinálni, mindenkivel egyet.

    Leheveredtünk a tatamin mind a négyen, és kérésemre először Linda és Jázmin kézzel izgat, felváltva egymás után előbb Jázmin, majd Linda. Linda széttett lábakkal nekem szemből izgató látvány, addig én csatolom le a melltartót és vetkőztetem Jázmint, úgy érzem gyönyörű testéből minél többet látnom kell, fekete combfixe telitalálat. Közben oldalt Natasa közelebb jön, igazít kihívó ruháján, hozzáférhetővé és láthatóvá válnak szexi nagy mellei, számmal kényeztetem, ő is tolja nekem, szereti ha a melleit kényeztetik, fogdossák. Jázmin a melltartó levét után megjegyzi eredetiek, igen kegyetlen feszes mellei vannak de tudom én is hogy eredetiek, az ő melleit is simogatom, majd megkérem először ő franciázzon. Eddigre már bugyi sincs rajta, gyönyörű puncija van. Natúr francia, lelkes és kellően beleéléses mikor ezt elégnek érzem (van ilyen?) Lindát kérem orálhoz.

    Egy hullámhosszon vagyok Lindával, már nyúlt pont akkor a gumiért. Meg is dicsérem hogy kitalálta a gondolatomat. Az ő specialitása az óvszeres francia, így a gumit felhúzzuk és kiélvezem hogy még egy lány kényeztet szájjal, nem sokkal a másik után. Ebből lesz aktus Lindával, sikosító kerül a farkamra és behatolok, hátulról kutya pózban. Lindán már az elejétől kezdve nem volt bugyi, az ő puncija is gyönyörű. Natasát és Jázmint a két oldalra kérem és ahogy elérem őket aszerint kényeztetem, Natasánál mellek főleg, Jázmin testét simogatom. Fantasztikus teste van, fotósa keveset mutatott meg belőle. A tükörből is tudom nézni az aktust Lindával, de ez ritkán történik meg. Sőt a három lány úgy leköti a figyelmem hogy a tükörre később nincs is szükségem. Gumiban elélvezés a vég Lindával. Megkérdezem Jázmint letusoljam-e a farkam. Rámbízza, na akkor letusolom, Natasa még utánam szól siess!

    Visszajövök és Jázmin orálja lehel életet belém, nagyon jó, addig Natasa mellével foglalkozom és Linda masszírozza a lábam. A nagyon jó orált képes vagyok lecserélni Natasa kényeztető kezeire, aki megmutatja mitől masszázskirálynő. Melleivel elkényezteti a farkam, csúszkál, erotikát visz bele és nem sieti el második kivégzésemet. Aztán az is eljön, felül én fekszem és kezével izgat tovább. Megfelelő mozdulatai hatására megadom magam és a kezei közt élvezek el, teljesült a kézi levezetés is. Egy újabb gyors tusolás után most már Jázminon a sor, orális natúr franciába kezd, cél a végig szájba amire megkaptam az engedélyt.Míg ő szájjal kényeztet Natasa mellel és Linda simogat. Mindenki velem foglalkozik és senki se húzza ki magát. Szerencsére látni is látom Jázmin franciáját,mert nekem szemből van, de milyen jó hogy látom: nyálat folyat vagy folyik a nyála, kiváló látványelem és olyan spontánul hat. Majd megvalósul a végig szájba. A két lány úgy leköt hogy kiesik a figyelmemből a végtermék sorsa, nem figyelem kiköpi-e Jázmin, valószínű hogy igen mert nem vállal mást.

    Mivel minden teljesült és még van idő beszélgetünk, netflixről, sorozatokról ezt Linda kezdeményezte, kiderül a trónok harca közös nevező és ő is nagyon várja az előzménysorozatot. Natasa az egyik sorozat főszereplőjéhez hasonlít. Jázmin kezeivel még simogat, lehet próbálni kellett volna egy negyediket? Végül el tusolni, itt kapom meg a második különlegesen összehajtott törülközőmet, mert az elsőt már a többszöri tusolással már túl nedvessé tettem. Ezt maguktól adták mert így gondolták hogy mostanra már nagyon vizes az első. Én meglettem volna egyel is, nagyon kedves volt tőlük. Felöltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Három lány és 1,5 óra azért kellően olyan ritka kérés hogy inkább önként egyből azzal kezdtem hogy az asztalra kitettem az ajándékot, lássák hogy szándékaim tisztességesek és komolyan gondoltam. Három különböző ajándék "kupacot" képeztem, hogy nekik is könnyebb legyen megkülönböztetni a végén. Jázmin esetében volt egy csekély extra a végig szájba. Különben egyezne Natasáéval, a különbség ez volt, ezzel érte el Lindáét. Egyel lentebb a pontos csokorbokor.
  • Összkép:

    Sokat kerestem hármas után, úgy érzem megtaláltam. Igaz eredetileg párosnak indult, Natasa és Linda volt 1,5 órában a nagy terv, de addig húztam-halasztottam amíg a szokásos eltűnés és hoppon maradás helyett egy három lányos felállás nem lett. Tökéletes szinkronban vannak a lányok, a kommunikáció olajozott, mindenki egyenlően kivette a részét belőle, ahogy arra is törekedtek hogy mindenki megmutassa vállalása legjavát. Senki se alibizett vagy bújt ki, mindenki odatette magát, Natasától plusz meglepetés volt a cicis csúszka. Tőle azt hittem csak kézi lesz levezetésként más semmi. A cicis csúszkával Masszázskirálynővé lépett elő.
    Áldani kell a sorsot Linda esetében hogy úgy érezte neki az aktus is belefér.
    Jázmin pedig a nagy reménység, látta Natasát masszírozni, látta Lindát éles aktusban, szóval abban bízom hátha a későbbiekben is jó tapasztalatokat szerez/lát/hall és lelkesedése megjön a másik oldal iránt is, egyelőre persze ez csak egy vágyálmom.
    Összegezve volt szex(Linda), volt orális kielégítés végig szájba(Jázmin), és volt kézzel való kielégítés(Natasa) Mindenkinek a specialitását megkaptam.
Happy Massage