• Nykol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem sikerült először elérnem, így VTR-en keresztül foglaltam időpontot, többszöri nekifutás után sikerült, mivel egyszer én mondtam le, másodszorra Nykolnak jött közbe valami.
    Ekkor már tudtunk kommunikálni is, Whatsappon, így harmadikra sikerült összehozni a randit egy VTR-es időpont egyeztetéssel.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolás a környéken botrányos, de nagy nehezen sikerült helyet találni, utána pedig a közeli építkezésen nyomoztam ki, milyen telszámmal lehet parkolni. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de valószínúleg egyszerűbb mint kocsival.
    A ház előtt rácsörögtem, és másodpercek múlva megjelent a kapuban :)
  • Helyszín:

    A lakás egy pici modern garzon, minden patyolattiszta és rend van. A fürdő is pici, de tiszta, van legalább fél tucat tusfürdő. A kókuszos szájviz meglepett, de volt nálam saját is. Törcsi száraz, nem szétmosott. Az ágy egy kényelmes magas, jó kemény, praktikus ágy. Szobában félhomályt biztosít egy falnak fordított lámpa.
  • Lány külseje:

    Nykol egy extra pici vékony milf. Szép arca van, kedves mosolya, már akkor tudtam hogy minden rendben lesz, amikor kijött elém a kapuba. Karcsú, nagyon vékony, van néhány tetkója, az egyik elég nagy, ami a lábán látható. Kemény szilikoncicik, amik az alkatához nagyok, de nekem nagyon tetszett.
    Ápolt, finom bőr, illatos, szép bőr. Tényleg nem érheti csalódás az embert. Tippre azt mondanám, hogy némileg 30 felett van, de ez belefér.
  • Action:

    Zuhanyzás előtt még kimentem a nappaliba, akkor már lekerült a kis fekete ruci és anyaszült meztelenül várt. Álló farokkal mentem vissza zuhanyozni.
    Miután végeztem a fürdőben, az ágyon heverve várt. Mellé feküdtem, kicsit beszélgetni kezdtünk, fogalmam sincs miről. Kb egyből a mellein találtam a kezem és közben finoman puszilgatni kezdtem a nyakát és egyre lejjebb haladtam.
    Szájába adtam és szopni kezdtett először finoman utána egyre erősebben. Nagyon ügyesen csinálja, pont megfelelő mennyiségű kezezéssel. Egy idő után váltottunk, én kezdtem kényeztetni a punciját, nyelvvel, majd ujjazni kezdtem finoman. Kellemes hangja van, úgy tűnt beleéli magát őszintén, az illűzió megvan. Gumit húztunk, majd kiprobáltunk néhány pózt, nem finnyás, lehet döngetni hátulról, és a látvány pedig nagyon jó.
    Mivel popsit is ki akartam próbálni vele, így megpróbálkoztam bejutni némi síkosítás után, de nem jött össze, a gumi miatt nem voltam elég kemény a popsihoz. Lehúztam a gumit, majd az ágy szélénél állva adtam a szájába és ott egy kellemes változatos francia után az arcára élveztem egy hatalmasat, jutott mindenhova, még a hajára és a lepedőre is. Bocsi Nykol :)
    Kaptam papírtörlőt, majd kiszaladt a fürdőbe rendbehozni magát. Sűrű elnézést-kéréseim után még dumáltunk egy negyed órát, majd lezuhanyoztam és tipli.
    Pozitív élményekkel távoztam, szerintem még visszatérek Nykolhoz hogy bepótoljuk ami kimaradt.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam a konyhaasztalra, a végén kaptam visszajárót, mivel a popsi nem jött össze. Nagyon kedves és korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, végig a vendég kedvében jár.
Happy Massage