• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal ezelőtt sikerült elérnem telefonon. Elég könnyen ment, mert elsőre felvette. Sajnos az időválasztásban már nem volt szerencsém mivel a munkám miatt csak a 17:00-től való időintervallum játszik. De könnyedén meg tudtuk beszélni a mindkettőnknek alkalmas napot. Ami számomra pozitív dolog, ha napokra előre le lehet fixálni a randit, csak aznap délelőtt egy megerősítő hívás vagy sms kell. Én szeretem a biztos dolgokat. :)
  • Megközelítés:

    Én mindig BKV-vel közlekedek, így M2 metró Stadionok és egy kis séta a Hungária körúton. Jól frekventált hely, könnyű odatalálni. Gondolom valahol lehet fizetős parkoló valamelyik kereszt utcában, de ez passzolnám.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasháznak mondanám. Belépve kellemes légkör fogadott, olyan otthonos érzet. Rögtön jobbra a fürdőszoba, jól felszerelt higiénikus; szemközt egy kisebb szoba ez volt a randi helyszíne. Többre nem nyilatkozok mivel nem ingatlanügynökként mentem oda, így az alaprajzokat nem tudom prezentálni. :)
    A szobában balra egy szék, amire pakolhattam a cuccaimat, szemközt szép kényelmes francia ágy, mellette kis éjjeli szekrényke rajta a randihoz kellő eszközök.
  • Lány külseje:

    Négy év kihagyás után ismét regisztráltam az oldalra, mázlim volt hogy aktív volt a hirdetése. Semmit se változott, ugyanaz a dögös ízig vérig Nő aki volt. A szexuális kisugárzása valami eszméletlen. Az ajtóban finom csókkal fogadott, itt éreztem hogy a lehető legjobb dolgok fognak történni velem perceken belül. Szexi fekete miniruhát viselt, bugyi nélkül (erre majd az action résznél kitérek) és hosszá magas sarkú cipőt. A ruha dekoltázsa gátlástalanul szabadon láttatta azokat a csodás ciciket. Tényleg egy istennő. ;)
  • Action:

    Az ajtóban kapott finom gyengéd csók kellően felkorbácsolta a régi szép emlékeket. Nem sokszor, de pár alkalommal azért voltam régebben Alexánál. Most előjöttek az emlékeke és tudtam, hogy régebben miért voltam odáig érte, sőt még most is oda-vissza vagyok érte. :)

    Ezután bementünk a kis szobába, megbeszéltük a részleteket, itt került átadásra előre a "virágcsokor".
    Utána lepakoltam a székre a cuccaimat és el a fürdőszobába.
    Miután visszatértem törülközőt a derekamra csavarva a szobába, Ő elém állt és elkezdtünk csókolózni, gyengéden majd egyre hevesebben. Közben a derekamról a törülköző a földre hullott és erőteljesen kimutattam szexuális érdeklődésemet Alexa iránt. Ő elkezdett cirógatni közben, nekem meg a kezeim lecsúsztak a popsijára és jó alaposan markolásztam közben. Gyengéden elkezdte cirógatni kézzel a férfiasságom én meg hátulról előre haladva gondoltam megnézem hogy milyen bugyi van rajta, hát kellemesen meglepődtem mikor az ujjbegyeim valami kellemes és nedves tapintást találtak a textil helyett.
    A csókot abbahagyta majd leült az ágyra és szájába vett. Finoman elkezdett orálisan kényeztetni, hol csak a makkor kapta be, hol pedig tisztességesen mélyre vette a dolgot. Abszolút kézmentesen csak a szájával kényeztetett. Be kell hogy valljam volt két olyan pont is mikor másra kellett hogy gondoljak nehogy azonnal elélvezzek. Nagyon finoman tud a fuvolán játszani.

    Ezek után gondoltam én is szeretnék viszont kedveskedni Neki. Ő hanyatt feküdt az ágyon én meg feltérképeztem csodás testét. Nagyon finom ízű puncija van, nagyon bele lehet feledkezni, az ember elveszíti hamar az időérzékét és átadja magát az élménynek, az extázisnak és a nedveknek. Közben ujjaink összekulcsolódtak és másik kezemmel a combját simogattam.

    Kisvártatva gumit húztunk és szemből misszionárius pózban hatoltam belé. Közben volt szemkontaktus, majd mikor tövig csúsztattam belé akkor volt egy pont mikor az ajkába harapott és lesütötte a tekintetét. Ez a pillanat nagyon ott volt.
    Így folytattuk majd elkezdtem közben cirógatni a combjait. Picit próbáltam másik pozitúrát is felvenni hogy a nyakamba tettem a lábait, később a mellkasomra raktam a két puha talpát miközben én feltérdeltem és így folytattuk a szexet.
    Mielőtt még elmentem volna oldalról is csináltuk kis kifli, nagy kifli pózban, de az igazi extázis a kutyus pózban hátulról. Itt leírhatatlan gyönyört éltem át, megragadtam a csípőjét és diktálva a tempót hamar végem lett.

    Csodás volt minden, után még kicsit tudtunk beszélgetni, hogy kivel mi történt az elmúlt idő óta.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon fel van minden tüntetve, annak megfelelően barátnő feelinges együttlétre lehet számítani.
    Tipikusan az a szexi szomszéd lány, akit meg lehet kapni, és csodás élményekkel ajándékoz meg.
  • Összkép:

    Ha lehunyom a szemem akkor élénken szinte mozi élmény szerűen vissza tudom adni az eseményeket. Hiányzik a csókja, valami hiány érzet van, olyasfajta hiány, amit csak Ő tud megadni egy következő randi alkalmával. Igen, eléggé addiktív szóval nagyon függővé lehet válni Alexától. :)
Happy Massage