• Kátya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Aztaaaa!!!❤️❤️ Nagyon köszönöm hogy én ÉN lehet a kivétel😇nagyon jól esik😇🥰 és persze a beszit is köszönöm🤗🤗 remélem még talizunk várlak vissza sok szeretettel!😉😘😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon kb. 2-3 próbálkozásom után röviden visszacsörrentett amikor már neki is megfelelő volt, gyorsan lebeszéltünk egy kora délutáni időpontot. Szeretem spontán intézni az ilyen ügyeket és most szerencsém is volt.
  • Megközelítés:

    Én gyalog közelítem meg a helyszínt mivel a közelben dolgozom. Ezért IS szeretem Kátyát, mert könnyen, jól elérhető, Móricz közeli. Parkolni is lehet a környéken, igaz fizetős és lehet tenni kell pár kört, de megéri!
  • Helyszín:

    Régi bérház, szerencsére a lehető legközelebbi ajtó, praktikus lakás elrendezés: kis logisztika mellett úgy érzed csak ti vagytok a lakásban. Fürdő tágas, felújított, minden ápolási cikkből bőséges felhozatal. Szobában nagy francia ágy, nem is nyikorog, minden klappol.
  • Lány külseje:

    Képek egy részét visszaadják Kátyának: bomba alak. Kiemelendő a szép szeme, fogai, arca, stílusa is nagyon rendben van. Én nagyokat szoktam csalódni egyes "írók" "nem kell félni az arckitakarástól" szövegeikben (esetek 90%-ban igenis legyenek fenntartásaitok...szerintem...), de Kátya arca és kisugárzása tökéletes! Mellesleg van humora is és tényleg bomba test, kiváltképp fenék!!
  • Action:

    Ismerősként köszöntöttük egymást, a szobába betérve kis csit-cset közben már vetkőztem is, gyors fürdés után állva simogattuk egymást, kis csókok és már térdelt is elém. Isteni franciázás, mélytorkozás nem erőszakosan, de mégis a pornós és az érzéki között pont jól skálázva! Folytatá az ágyon, csókok, mélytorok, igéző szempárok keresik tekintetem, nagyon vadító!! Felajánlom a 69-et, mert muszáj egy kicsit mindig belekóstolnom, közben a tökéletes fenekébe jól meg lehet kapaszkodni.
    Pár perc után már nyúl is a gumiért (nehéz lett volna titkolni mennyire vágytam rá) és kutyusban kezdjük. Sokak által írt hátranézős trükk vadító valóban, igyekeztem úgy pozícionálni magunkat, hogy a tükörből premier plan is lehessen látni az akciót, ezt mérsékelt sikerrel vettük., de az akció isteni vele továbbra is.
    Ezután ő került nyeregbe, itt egyezményes jelben maradtunk a tempó tekintetében, határozottan érzékire sikeredett, csókolózás és finom tekergés, ölelkezős lovaglás volt ez sok fenék markolással, így is ért a vég, közös megelégedésünkre jó idő kihasználással. Végén gondos takarítás, gyors zuhany, beszélgetés, hülyéskedések közepette öltözés és búcsú csók.
  • Elszámolás:

    Szokásos összeg, mint a bővebb infóban fél órára, én felfelé kerekítve hagytam a pulton a végén.
  • Összkép:

    Régóta vagyok az oldalon, de eddig nem írtam beszámolót most mégis kivételt tettem, mert a mai randi kicsit különlegesebb volt és feltétlen pozitív. Megérdemli a legjobb értékelést is és remélem még sokáig marad és hasonló jó formában, kedvvel! Tuti járok még hozzá!!
Happy Massage