• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Drkv !

    Örülök ,hogy tetszem Neked és a képeim nézegetése helyett inkább a tettek mezejére léptél és meglátogattál :))
    Így lett egy izgalmas randink .
    Köszönöm a sok 5 pontot az értékelésedben
    Jólesett a kényeztetés is ,amikor lassan és érzékien simogattál az olyan jó érzés
    ,hogy teljesen felizgulok tőle.........
    Köszönöm szépen , hogy időt szakítottál a Beszámoló írására :)
    Várlak vissza szeretettel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Bius képeit már régóta nézegettem, többször kértem bővebb infót (ezt meg is jegyezte amikor találkoztunk). Amikor váratlanul lemondtak egy találkozót, felhívtam, éppen porszívózott, VTR-en kedvesen tájékoztatott, 1 órával későbbre egyeztettünk másfél órás találkozót. VTR-en elküldte a pontos címet, sőt a kapucsengőt is. Nagyon gyorsan tudtunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Lényegében a ház előtt lehet parkolni, sőt árnyékos, kényelmes, zöld stb. relatív olcsó a parkolás. A GPS pontosan odavitt. Ahogy becsengettem, a kutya elkezdett ugatni, így csak a hang után kellett mennem.
  • Helyszín:

    A ház régebbi típusú, de teljesen rendben van, a lakás pedig jól néz ki, a fürdő tiszta, a tusfürdőket nem számoltam meg... A szobában masszázságy és jó nagy, kényelmes ágy található, nagy tiszta illatos törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Bius, ahogy már a kollégák is megénekelték jó magas, karcsú csinos hölgy. Magassarkú cipőben kb, egy fejjel magasabb volt nálam, de szerencsére lehajolt hozzám. Nehéz volt levenni a szememet a lábairól. Kis csókolózás után (nagyon izgalmasan csókol, erős nyelve van), kaptam a törülközőt és a tiszta fürdőben lezuhanyoztam.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után Bius kétrészes bugyi melltartó szerűségben várt, én már mentem volna az ágyra, ő viszont ragaszkodott a masszázshoz (is). Csókolózás közben (ahogy már mondtam nagyon izagatóan csókol, kemény nyelvét átdugta a számba) megegyeztünk, hogy lingam masszázzsal folytatjuk. Hátamra feküdtem, Biuson maradt a kétrészes ruha, és elkezdett masszirozni, először a lábamat, aztán elkezdte simogatni, masszírozni a golyóimat és a farkamat, közben azért csókokat is kértem, és kaptam. Bius simogatta a farkamat, előbb lassan, aztán ahogy megkeményedtem egyre gyorsabban, aztán ahogy közeledett a lövés megint lassan. Így élveztem el, sajnos nála végig francia szájba nincs, de ez is egészen jó volt. Már ez is kényeztetés kategória volt, de ezalatt Biuson végig rajta maradt a bikini szerű ruha.
  • Levezetés:

    A második felvonásban áttelepedtünk az ágyra. Biusról egyesült erővel leszedtük a ruhát. Megcsodálhattam kemény melleit és a gyorsan keményedő mellbimbókat. Bius nyöszörgni kezdett ahogy megnyalogattam a bimbókat, aztán felbátorodva picit erősebben szívtam őket. Bius hangja felerősödött. A kezemet puncijára tettem, lassan simogatni kezdtem csiklóját, ami valóban méretes. Még ekkora csiklót nem láttam. Ahogy kívülről simogattam úgy is éreztem a csikló kemény folytatását. Biussal úgy helyezkedtünk, hogy ő a szájába tudja venni a farkamat, én pedig simogatni tudjam az egyre duzzadó csiklóját. Valóban egyre duzzadt, szinte kidagadt a puncijából. Lassan kezdte szopni a farkamat, aztán ahogy megkeményedtem egyre ütemesebben játszott vele. Időnként mélyebben is bevette. Közben az egyik ujjamat bevezettem a puncijába, amely ekkor már nagyon lucskos volt, ömlött a nedve.
    Újra és újra visszatértem a hatalmas csiklóhoz, hol a szárát, hol a duzzadó tetejét simogattam Bius egyre nagyobb nyögései közepette. Időnként csókolóztunk, de mindketten simogattuk közben a másikat. Bius érzékien nyalogatta a golyóimat is, közben ráutaló módon emeltem a lábamat, de lejjebb már nem ment. Végül nagy nyögések közben elélveztem Bius simogató kezében. Utána még egy kis ölelkezés, újraélesztés, és mentem a fürdőbe lemosni magamról a kencéket.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt, a telefonon megbeszélt összeget lehelyeztem a kis polcra, Bius meg se nézte.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam. Bius különleges, az egyénisége is érdekes, beszélgetni is lehet vele, és csinos, az eszméletlen nagy és izgatható csiklója pedig páratlan.
Happy Massage