• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Zsófi gyógymasszőr reagálása

    Nagyon szepen koszonom ezt a stilusos irast , igazan kulturalt az iras! Varlak vissza millio puszi: Zsofi

  • Egyeztetés:

    Már régóta terveztem hozzá egy látogatást. Gyakran változtatta a helyeit. Utóbb még a 19.kerületbe is kimentem volna hozzá, de így, hogy pár napja már a belvárosba költözött, így elhárult minden logisztikai akadály.
  • Megközelítés:

    Az utca a Ferdinánd híd folytatása a VI. kerületben. Nyugatitól is, tényleg csak egy ugrásra van. Nem okozott gondot a cím megtalálása és a parkolás sem. Normális környék, de a korabeli házak, ódon hangulata a múlt századot idézte.
  • Helyszín:

    Klasszikus, öregecske bérház, magas belmagasságú, földszinti lakása. A felújítás során, a tervező egy merész húzással, új dimenziókat nyitott meg a nem megszokott színek alkalmazásával és a terek különleges átrendezésével. Fekete, Bourbon liliom mintázatú tapéta az előtérben, azért azt hiszem egyáltalán nem általános.

    Galéria modern kialakítással lett kivitelezve. Itt folyt a kezelésem.

    Oldalt, tükrös, tolós szekrényekkel végig. Hatalmas méretű, magas fejtámlájú, francia ággyal berendezve.

    Fürdőszobában megmaradt az eredeti belmagasság, amelynek a mennyezetére, mint a planetáriumban, egy éjszakai égbolt lett rávarázsolva. A négy személyes jakuzziból bizonyára kellemes ellazulást nyújthat ennek a látványa. Egyedi. Mint ahogyan az oldalfalak kőszénbányára emlékeztető, gránitutánzatú, furcsa textúrájú burkolata is.

    A dizájn, az csak egy dolog, a lényeg szerintem az, hogy minden helyiségben rend és tisztaság fogadott.
  • Lány külseje:

    A képek biztos, hogy Zsófiról készültek, de valamikor régebben. A fotókon egy cingár nőci pózolt, szexi rucikban. Azóta felszaladt rá vagy 10-15 kg plusz. Amely, nőies idomokkal áldotta meg őt. Most már lett markolható dereka, kemény popsija és szépen duzzadó melle. Sokan szeretik az ilyen, gazdagabb formákat. Főleg a cicikben és a fenékben van miben bőven gyönyörködni.

    Mellei kemények, nyoma sincs gravitációnak. Hegyes és érzékeny bimbókkal a tetején.

    Van néhány tetoválása is, ezt, csak azért mondom én is, mert ezek a diszkréció miatt retusálásra kerültek, de az adatlapon mégis csak meg lettek említve.

    Mosolygós, cserfes hölgy szeme kék színű, haja szőke, szája telt, arca kerek formájú.
  • Erotikus masszázs:

    Egy egyszerű leggingszben fogadott, felül egy laza, sima pólóval. Olyan természetes volt a kényelmes ruházatban, semmi túlerőltetett budoár marketing. Nyilván van az öltözőjében bőven dögös ruci is, ha kértem volna, akkor felveszi, de nekem most így, házi szettben is pont megfelelt.

    A telefonban elmondott talp reflexológiás masszázzsal kezdtük. Ez, nagyon érdekelt. Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon. Beleremegett az egész lábam és testem is egy-egy alkalommal. Még a fejem búbján is éreztem azt, hogy felfrissített.

    Aztán a kényeztetés következett, amelyet lentebb elemzek ki.

    Majd a végén, a levezetés után, pedig a hátamat masszírozta át. Na, azt a masszázst, azt sem felejtem. Tulajdonképpen egyáltalán nem számoltam ilyen professzionális szintű gyúrásra. Meglepett, hogy milyen szakszerű és erős volt. Más helyeken, csak maszatolnak, simikéznek. A lényeg azoknál, hogy jól elmenjen vele az idő. Itt azonban, egy komoly gyógymasszázst kaptam. Vagyis inkább egy sport alapú, energetizálót. Kezei, mint két satu, úgy szorították az izomnyalábokat. Húzták-nyújtották őket. Görcsök és letapadások test szerte szűntek meg a jótékony hatásának következtében. Komoly erőt belefektetve dolgozta át a hátamat. Zseniális volt. Képzett masszőz, nagy rutinnal és komoly szakmai tudással.
  • Levezetés:

    Levezetés az alábbiak szerint zajlott:

    Ehhez már ledobta magáról azokat a felesleges ruhadarabokat, amiben fogadott. Nem hezitált egy percet sem, hogyan kezdje. Pár simi lent és fent, egy két puszi ide-oda, forgolódót mellettem, dörgölődött a testemhez. Kéjesen lihegett, halkan sóhajtozott. Határozottan nyomakodott déli irányba és már a szájában is volt a farkam. Pikk-pakk hadrendbe állított olyan vákuummal cummantott. Amikor már elég kemény voltam, elengedte a kezeivel a dákeszt és csak a szájával csinálta. Bámulatos módon elkezdte variálni a végtelen formációkban a szopást. Azt hiszem, az általam eddig látott összes pornófilmben megismert orális kényeztetést bemutatta. Hangosan cuppogott a makkomon. Az oldalát is leápolta, mit ha valami csöves kukoricát enne, oda-vissza átnyammogta. A lábamat nagyobb terpeszbe kérte, hogy jobban odaférjen a lenti kiegészítőkhöz. Élvezetes volt, ahogyan a golyókat átnyálazta.

    Majd előröl kezdte, de most már megszínesítve ritmusváltásokkal, egyre gyorsabb tempóban kényeztetett. Nyelvével nyaldosta, böködte ahol csak érte. A nyálát magasból rácsorgatta, majd visszaszürcsölte. Eszméletlen jó volt. Közben olyan hangokat adott ki, úgy tűnt, mintha ő is tényleg élvezné azt, hogy engem fuvolázhat. Ehhez persze az is bejátszhatott, hogy én is aktívan kézimunkáztam a puncikáján. Majd 69-be folytattuk. Szerintem, itt, ebben a pózban, el is élvezett közben, annyira átadta magát a helyzetnek. Utána már nekem sem volt miért már visszatartanom a dolgokat, hagytam, hogy ha úgy alakul, akkor megtörténjen a kilövés. Alkalmanként koppanásig benyelte a falloszomat és lent tartotta. Azért, ez a nem mindennapi mélytorkozás volt, olyan ingerdózis volt nekem, hogy pár perc után a szájába élveztem. Nem kapta el a fejét, nem váltott kézi vezérlésre, továbbra is a szája fogságában tartott, szívta, csak már enyhébb körülmények között. Professzionálisan leápolgatott.

    Amikor érezte, hogy félárbocra váltottam, akkor érzéki búcsúval engedett ki az ajkai közül.

    Kaptam egy újabb törölközőt és lekísért a fürdőszobába tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    Telefonban kérdeztem rá, hogy milyen csokor tartozik a különböző intervallumú programokhoz. Az órás, az pont egy kerek csokor, azt a végén adtam át neki.
  • Összkép:

    Zsófinál maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Igaz, hogy az elején, a képek miatt volt egy kis meglepetés, ugyanis kicsit másra számítottam, de az onnantól fogva, hogy a programját elkezdte, az a differencia, az már egyáltalán nem számított.

    Masszázsa, az szerintem egyedülállóan kimagasló minőségű, szakmailag kifogástalan. A legjobbak közé sorolható. Ha csak azért mentem volna, akkor is megérte volna.

    A kényeztetés pedig fenomenálisra sikeredett. Az összes pornós elemet felvonultatta nekem. Erotikus tudásával elkápráztatott. Nem nyafizott, hogy ezt nem lehet, vagy, hogy ezt nem szokta, csinált nekem mindent amit kértem, és olyat is, amire még gondolni sem mertem volna. Általa egy fantasztikus élménnyel gazdagodtam.

    Összegezve: nagyon jól éreztem magam a kezei között. Természetesen visszatérek hozzá repetázni
Happy Massage