• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Édesem!❤️ Nagyon köszönöm a beszit nagyon tetszik🥰 pedig tényleg semmi titkolni való ebben csak adottság 😅 de köszönöm kedves szavaid jól esnek🥰
    Várlak vissza sok szeretettel❤️ Forró csókjaim!😛😘

  • Egyeztetés:

    VTR-t adtam meg, ami nem volt megfelelő, de végül üzenetben megállapodtunk másik, közeli időpontban. Olyan közeli volt, hogy a VTR nem is engedte, ezért megkaptam üzenetben a címet. Ennél könnyebb nem is lehetett volna.
  • Megközelítés:

    Móriczhoz közeli cím, a parkolás fizetős időszakban könnyebb, így én is találtam könnyen helyet. A tömegközlekedés is biztos szuper a hely adottságaiból kifolyólag, de nem használom.
  • Helyszín:

    Régebbi polgári lakás, de nagyon szép minden. Megfelelő méretű szobák, ágy, fürdő, rengeteg tusfürdő, szájvíz, minden ahogy kell és illik. Semmi sem lehet senkinek belekötni. Tükör a falon, amit túl későn vettem észre. Szobainas, kanapé ... minden ami csak kellhet.
  • Lány külseje:

    A mosdókagylón csücsülő képe miatt nem tudtam tovább várni és ezért kerestem meg. Nem bántam meg. Kátya gyönyörű fiatal nő. A képek eredetiek, semmi retus, nincs is rá szükség. Az arca gyönyörű, ápolt és szép minden. A popsi... szerintem eltitkol valamit, mert ide kevés a genetika. Szerinte genetika, szerintem valami trükk, mert qrva kerek és nagyon szexi. Minden eredeti, csak magától nem lesz ilyen :D A cickók tenyérbe illők, szerettem is fogdosni.
  • Action:

    Zuhany előtt vízzel kínált, kedves gesztus. Zuhany után néhány puszi, kis csók és már feküdtem is hanyatt. Franciázni kezdett mindenféle (számomra időhúzó) kezdjünk el ismerkedni, beszélgessünk, csüccs le... helyett. Álszentség azt állítani, hogy beszélgetni járnak a ffiak a lányokhoz. Könnyen és ügyesen franciázik. Szeretem ezt elhúzni, nem is volt ellenére. Sokáig lelkesen és kitartóan csinálta. Mélytorok és finomság együtt, nagyon puha szája van, nagyon élveztem, legszívesebben egész nap így maradtam volna. Aztán egy idő után felült megtörölni magát, gumit kértem és belecsüccsent. Nagyon ügyesen lovagol, közben a cickók a szám előtt, kezem a kerek popsin. Nagyon dög így együtt.
    Ezt követően hibáztam, mert póz cserét kértem, látni akartam a popsit. Haját, fejét hátraszegve doggyból hátranézett, onnantól csak néhány lökés volt hátra. Kátya annyira szexi és dög volt abban a pózban, hogy nem tudtam tovább tartani magam, a gumiba élveztem.
    Letisztogatott majd azonnal kérdezte, hogy masszírozzon-e?
    Masszázs közben beszélgettünk. Volt még kb 15 perc, én már a zuhin gondolkodtam, mert teljesnek éreztem az egészet, amikor megkérdezte, hogy legyen-e még egy kör?
    Lett. Copy paste az első körnek megfelelően annyi különbséggel, hogy most lovaglásban élveztem el. De a lelkesedése, a finom mélytorkos francia megvolt újra.
    Letisztogatott, zuhany, öltöztem, majd el.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le, a bővebb infó elég támpontot ad. Még azt is megkérdezte, hogy kell-e visszaadni, sokat elárul róla.
  • Összkép:

    A bemutatkozást és néhány beszámolót elolvasva hasonlóra számítottam, de azért ez sokszor élesben nem így sül el. Nagyon-nagyon rég nem éreztem ennyire kielégülve magamat egy ilyen randi után. Szuper volt. 100%.
Happy Massage