• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délre ígérkezett szabadidő két munka között, gondoltam kihasználom. VTr-on keresztül jeleztem a szándékom Kamillának, amit el is fogadott.
  • Megközelítés:

    Parkolóhelyet láttam a környéken, ha jól tudom fizetős. Én pár sarokkal feljebb, egy szupermarketnél parkoltam. BKV-rol annyit tudok hogy a közelben közlekedik az 1-es villamos. A házat már ismerem. Amúgy könnyű megtalálni. Az első alkalom idején google maps-t használtam teljes pontossággal odavisz. A házszám ki van táblázva, így könnyen lehet tájékozódni.
  • Helyszín:

    A lakás ismerős, nem először jártam itt. Új építésű hatalmas lakópark. A lakás tágas, most is tiszta és rendes volt. A fürdő tiszta, tusfürdők, szájvíz, eldobható poharak, tiszta, illatos törölközők. A baszoba szintén patyolat, és rendezett volt, a kedvenc nagy francia ágyal.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy egyrészes sötétszínű bodyban volt. Kamilla külseje teljesen megfelel a valóságnak, szerintem élőben sokkal jobb mint a fotókon. Arról hogy mi nem tetszett, nem tudok írni mert nincs ilyen.
  • Action:

    Ajtón bemenet után, köszönés. Majd a szokásos helyen gyors vetkőzés, irány a fürdő zuhanyozni. Zuhany és törölközés után irány a baszoba. Kamilla az ágyra fekve, a bodytól megszabadukva, várt, oda osonva kezdtünk ölelkezni, csókolózni. Kicsit áttértem a gyönyörű, természetes nagy cicikhez is. Közben megkérdezte hogy mit szeretnék. Kértem hogy franciázon. Ennek eleget is tett. Francia közben felajálotta a 69 kilencet, hogy tudja kényelmesen nyalakodni, nem mondhattam nemet. Finom illatos volt a puncija és édes, Pár perc elteltével kértem hogy húzzunk gumit. Doggyban keztünk, majd hasra feküdt és így folytattuk. Menet közben csókolgattam a vállát és a nyakát. Nagyon jól összehangolt mozdulatokat végeztünk, amit mind ketten élveztünk. Kis idő múlva jeleztem hogy folytassuk misszibe. Személy szerint nála ez a kedvencem. Kellemes érzés átkarolni, és közel érezni a finom puha bőrét. Itt ment a legjobban a menet. Ezt a pozíciót kicsit el is húztuk. De hogy teljes legyen a program kértem egy kis lovaglást is. Na ezt reversbe csinálta. Itt szabad volt a fincsi popsi, amit előszeretettel simogattam, markolásztam. A menet végét pedig franciázva zárta. A szép nagyot élveztem az éterbe. Lenyugodva, letisztogatott. Beszélgettünk, kivel mi történt a legutóbbi randi óta. Idővel ismét bevetésre késznek éreztem magam. Természetesen Kamilla tett róla hogy az legyek. El kezdte először kézel dolgozni a farkam, majd mikor már elég kemény lett, elkezdett franciázni. Az ajkaival és a nyelvével nagyon jól játszott a farkammal. A szívó erő, kellemes, volt számomra, én közepesre tenném egy 10-es skálán, ami számomra pont megfelel. Ez a menet kicsit hosszabb lett. De végül lett eredmény ismét, egyet a levegőbe. Letisztogatott, gyors zuhi, anyagiak rendezése, és búcsú.
  • Elszámolás:

    Mivel VTR-on keresztül jelentkeztem, járt imsét egy extra az alpba. Most a csókra került a sor. Az elszámolás teljesen korrekt volt ismét. Ami az adatlapján alap az benne volt a foglalkozásban.
  • Összkép:

    Az öszbenyomás még jobb volt mint korábban, mivel már ez nem az első alkalom volt, ezért izgalom nélkül felszabadultab volt minden. Teljesen rendben ment minden az elejétől a végéig. Biztosan vissza fogok menni hozzá jövőben is ismét.
Happy Massage