• Szofi

  • Beküldte:
  • Szofi reagálása

    Szia Drága!
    Sejtettem, hogy ez volt az elsö alkalom neked… nyugodtan megmondhattsad volna! :-)
    Örülök, hogy jól érezted magad! Várlak vissza! :-*

  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését. Először nem vette fel, visszacsörgetett. Két nappal későbbre kértem időpontot, kaptam is. Kérte, hogy előző nap erősítsem meg SMS-ben.
  • Megközelítés:

    Kondorosi, úgyhogy jó a tömegközlekedés, parkolni is lehet, talán nem is fizetős. Épületre pontosan megmondja a címet, ki is van írva, egy kicsit keresni kell a táblát. A Google Maps jó helyre vezet, ha cím alapján keresünk. Viszonylag sokat kell sétálni az első kapun belül, de van lift.
  • Helyszín:

    Egyedül van, a függönyök elhúzva, de nincs túl sötét. A nappalival egyben van a konyha, a nagy franciaágy is egy fallal elkerített sarokban, erre Szofi rakott egy majdnem akkora kék lepedőt. Egy kis kanapé, ahol beszélgettünk, a ruhákat is ezen hagytam. A fürdőben zuhanykabin, kb. 8-féle tusfürdő, talán 1-féle szájvíz műanyagpoharakkal. Úgy láttam még fogselyem is volt. A törölköző nem túl nagy de pont elég, piros, kiterítettük száradni, ugyanazt vittem visszafelé.
  • Lány külseje:

    A haja szőke és hosszú, a néhány képen látható rövidebbel nem nagyon tudom elképzelni. Talán némi fáradtságról árulkodott a szeme (és egy-két energiaital az asztalon), de nekem tetszett az arca is. A teste olyan, mint a sötét képeken, vagy még törékenyebb. A puncija fazonra van igazítva mint az egyik képen, lejjebb pedig ékszer van benne mint egy másikon. A kiírton meglepődtem amikor olvastam, de tényleg nagyon kicsi a súlya. A cicik szépek és kemények. Az ágyban valahogy sokkal szebbnek láttam az arcát, mint előtte a nappaliban.
  • Action:

    Levettem a cipőt, bevezetett a nappaliba, kérdezte mit kérek inni, kaptam egy nagy pohár vizet, leültünk a kanapéra beszélgetni. Úgy alakult, hogy legjobbnak láttam egy szüzességelvétel felé terelni a randit, bár nem mondtam, de viselkedésben és egy kicsit szóban is utaltam rá. A fürdőből visszaérve már nem volt rajta ruha, felrakta a lepedőt, leheveredtünk, voltak puszik, szájrapuszik, puszik a cicikre. Ezután ő indult lefelé néhány puszival, lent egy pár percig tartó, szájjal főleg a tetejével foglalkozó, nagyon kellemes franciát kaptam és már húzta is volna a gumit. Mondtam, hogy még várjunk vele egy kicsit. A hátára feküdt, én az arcától indulva leértem a punciig.

    Sok időt töltöttem itt, ebből egy kicsit engedte az ujjazást is, de pár perc után elvette a kezem. Nem jártam teljes sikerrel, ennek ellenére később megdicsért. Már az időnk vége felé járhattunk amikor leállított, felrakta a gumit, fölém jött és a gyorsan és megbízhatóan eredményre vezető függőleges lovaglást kezdte el rajtam. Mivel egyre gyorsabban csináltuk, hamar vége is lett, egy kicsit még pihenhettem benne, megtörölgetett, majd észrevette, hogy pont lejárt az időnk és elmentem újra zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Vetkőzéskor kérte és el is rakta, nem néztem az extrákat.
  • Összkép:

    Beszélgetés közben nekem először egy kicsit túl direkt volt, viszont meglepően figyelmes és érdeklődő. Az ágyban kedves, figyelmes, jó technikájú és nagyon szép volt. Talán jobb lett volna a szüzességelvétel feeling, ha végig engedem, hogy azt csináljuk amit ő javasol, de így is voltak jó pillanatai.
Happy Massage