• NADIN

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kétszer hívtam, mikor villogott a "most hívhatod" info, de nem vette fel. Aztán egy újabb óra múlva ő csörgetett meg engem. Innen már egyszerű volt az egyeztetés. Másfél órára mentem volna, de azt mondta, ma csak egy órára fogad vendéget. Hát jó. Ismerem már ennek a szalonnak a szabályait, de azért rákérdeztem az egyéb tudnivalókra. Jól tettem, mert legutóbbi látogatásom óta ide is begyűrűzött az infláció.
  • Megközelítés:

    Régi, sokak által ismert szalon a Marina parton, közel a Dunához. Én most is messzebb álltam meg, a Duna Plázában szoktam kicsit nézelődni, hogy aztán pontosan a megbeszélt időben legyek az ajtó előtt. Így aztán a parkolóhelyeket se figyeltem, de általában lehet találni. A házszámot nem lehet eltéveszteni. A bejutás diszkrét, senkit nem láttam a környéken, nem kell magasra liftezni. Viszont a bal oldali liftben simára kopott a 0 gomb, távozáskor sikerült is lemennem a -1-re. Legalább most már a parkolót is ismerem.
  • Helyszín:

    A lakás olyan, mint a Marinán bármelyik, majdnem vadiúj, minden szép, tiszta, és működik. Érkezéskor egy pár cipőt láttam az előszobában, de mozgást sem akkor, sem később nem hallottam, csendes és diszkrét a hely. A négy lány ügyesen megszervezi, hogy elég legyen a három szoba. A fürdőszoba nem nagy, de el lehet férni benne, a zuhanyfülkében van vagy tíz tusfürdő. A tethely egy átlagos méretű félszoba, berendezése praktikus, van benne masszágy, tatami, egy kis fotel, meg tán valami szekrényke.
  • Lány külseje:

    Érkezéskor nem tudtam rendesen megnézni, a kinti verőfény teljesen elvakított. Aztán a szobácskában már láttam valamit. Sok fotója van, amelyek nem csalnak, azt találod a helyszínen, akit a képeken láttál. Nadin az átlagnál kicsit alacsonyabb, a stratégiai helyeken igen szépen domborodó kis csajszi. Életkora, megadott adatai pontosak lehetnek. Arca kerek, mosolygós, bőre szolibarna. Haja barna, kb. a háta közepéig ér. Ami extrém szép rajta, az a melle és a popsija. Mindkettő bámulatosan kerekedik, fogásra is hibátlan. Ritkán lát az ember ennyire szép formájú melleket, apró, finom kis bimbókkal. Később volt alkalmam meg is kóstolgatni őket. A popsit meg hosszas simogatás után is alig hittem el, főleg, hogy állítólag nem sportolt, ez a genetika műve, kerek, kemény, igen jól mutat a kis vékony dereka alatt. Rendben van a lány.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit átrendeztük az órás programok szokásos koreográfiáját, de a szeánsz második részében volt masszázs is. Illetve, talán masszázs helyett azt mondanám, jó húsz perces simogatás krémmel. De nem sportmasszázsra vágytam, nekem ez a simogatós határozottan megfelelt.

    Az elején felajánlottam neki, hogy először én masszírozom meg őt, de ez elég gyorsan megváltozott, szóval inkább a következő fejezetbe tartozik.
  • Levezetés:

    Nadin mindjárt az elején megkérdezte, mik a terveim erre az egy órára, akkor mondtam neki, hogy először megmasszíroznám. Szerencsére nem ragaszkodik semmiféle előre kitalált koreográfiához, hanem hagyta, hogy úgy legyen, ahogy szeretném. (Szerintem ez lenne a normális, de sajnos néhány lány elég merev ilyen szempontból, azokból lesznek a nem túl jó randik.)

    Szóval először én aktivizáltam magam. Előbb segítettem neki kikapcsolni a meltartóját, aztán ha már kiszabadultak az ikrek, hátulról meg is fogtam őket. Elképesztően jó fogásúak, nem lehet betelni velük. Nadin egy ügyes mozdulattal kibújt a bugyijából is. Megint hozzám simult háttal, a mellei után végigsimiztem az egész felsőtetét, és a borotvált punci felé is elkalandoztam a kezemmel. Közben a kispajtásom hozzáért a kerek, kemény popsihoz. Na, a masszázs-projekt itt bukott meg. Az aktivitásról nem mondtam le, de rákérdeztem, mit szólna masszázs helyett egy kis nyalakodáshoz. Nem bánta. Így aztán hanyatt feküdt, megkóstolgattam a melleit (nyamm), és hamarosan megérkeztem a puncihoz. Az is szép látvány, átmenet a csík és a kicsi hambi között. Nem nagyon hiszek az oldal lelkes nyelvművelőinek a lányok hatalmas orgazmusaival kapcsolatban (bár tízból egy akár igaz lehet), így inkább a magam örömére vettem kóstolót, ami jólesett. Pár perc nyalakodás után megkérdeztem, volna-e kedve feltérdelni, és volt kedve.

    Én megálltam a tatami végében, Nadin pedig elém térdelve elkezdte kóstolgani a kisembert. Ezzel a látvánnyal egyszerűen nem lehet betelni. Először kézzel gyámolította, masszírozta, aztán szépen elkezdte nyalogatni a végét, majd, hamm, bekapta. Egyik keze folyamatosan simogatta a szájában ki-bejáró kis Canalettót, a másik pedig a zacsi és a környéke jólétéről gondoskodott. Néha megpihent, kicsi kézzel verte, aztán bekapta megint. Amikor ráékérdeztem, milyen mélyen bírja bevenni, tartott egy kis demonstrációt, de mélytorkos produkció nincs, nem is törekszik rá. Nagyon élveztem a műsort, amit magam előtt láttam, ráadásul a szemközti tükörben meg azt figyelhettem, ahogy a popsija gömbölyödik, miközben lelkesen bólogat.

    Erre még jobb ötletem támadt, átmentünk a tatami másik végébe, onnan már közelebbről néztem a tükörben futó pornóadást, oldalról, miközben előttem ugyanaz a fllm ment. Talán ha lett volna még egy tükör, hogy szemből, oldalról és hátulról is lássam egyszerre .... de ne legyünk telhetetlenek. Nagyon szép volt ez így is. Végül éreztem, hogy közeledik az ihlet, szóltam neki, Nadin pedig rágyorsított kézzel. Hatalmasat spricceltem, az utolsó cseppig a szájába, amit bent is tartott, míg ki nem húztam a pajtikámat. Szilvia neki, Szilvia nekem, ez már a szokásos. Kiment öblíteni egyet, és mivel sok időnk volt még, megkaptam azt a simogatós hidratálást, amit ez előbbl leírtam.
  • Elszámolás:

    Előre letettem a Lindt csoki alá, ez az egy hagyomány, amit már betartok. Tavasszal itt is elszabadult az infláció. Ami áprilisban még másfél órát ért, az most már csak egy órára elég. Plusz az extrák, én VSZ-t kértem.
  • Összkép:

    Nadin nagyon kedves és készséges, tökéletesen vendégcentrikus. A melle és a popsija világszám. Amit vállal, azt teljesíti. Az elején kicsit sajnáltam, hogy csak egy órára mehetek, de neki lett igaza, ez az egy óra nagyon jólesett, és elég is volt, nem hiányzott több.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2022-05-22 21:17:50
Happy Massage