• Reni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Reni reagálása

    Kedves!


    Tudod te is és mindenki, hogy gyűlölök közhelyeket puffogtatni, de ez esetben kénytelen leszek megtenni.

    Köszi, hogy megírtad ezt, mert láttam rajtad mennyire jól érezted magad és szerintem rajtam is látszott, hogy mennyire élvezem a társaságod. Meglepődtem, hogy írtál, nem számítottam rá. Ebből látszik, hogy én aztán nem a beszámoló miatt viselkedem “jól” vagy “nem megfelelően” másokkal.
    Nekem tényleg a vendég az első, ha itt van.. és bár sokaknak tűnhetek egy rideg és távolságtartó hülye arrogáns picsának, nem vagyok! Itt sajnos kénytelen vagyok az lenni, hogy ne jöjjön el minden hülye hozzám és ne kerüljek éles helyzetekbe, de aki eljut végül azzal tényleg a határ a csillagos ég.
    Nincs bennem küldetéstudat, én ezt az élvezeti érték miatt csinálom, így hát csak annak van értelme, ha mindketten jól érezzük magunkat.

    Egy picit gondolkoztam, hogy ki írhatta a beszámolót, nem volt teljesen egyértelmű, de aztán a kedvenc könyv/film topicnál világossá vált, ugyanis majdnem 1 óráig csak ezekről beszéltünk. Megmutattam a könyveimet is neked! Ez tényleg egy bimbózó kapcsolat kezdete. Ettől volt az egész olyan emberi és természetes. Ettől működik ez a dolog két ember között.
    Ez egy program nálam, ami kerek és egész. Ez az, amit nehéz nekem elmondani elsőre telefonban, hogy mire számíthat az aki eljön hozzàm. Nem a szex a lényeg, az egy fontos része az egésznek, a beteljesülés, csak hogy ez rengeteg tényezőből áll össze.

    Imádtam az egészet na. Nem kell a világ legjobb pasijának lenned, mint ahogyan én sem vagyok a világ legjobb nője. Nem ezért találkozunk egymással itt, hanem hogy pont ezeket az előítéleteket és felszínes emberi dolgokat levetkőzzük és kötetlenül tudjunk időt tölteni, kizárva a külvilágot és kint hagyva az összes problémát az ajtón.

    Ezekért érdemes ezt az egészet csinálni, mert értékes embereket megismerni igazi kincs számomra.

    Köszönöm, hogy jöttél és remélem még találkozunk mielőtt elmegyek a hosszabb szünetemre :)

    Csókollak ölellek meg minden ilyen nyálas őrület!


    U.i.: nem panel!!!!! Budai kispolgári lakás! 😄 ez az egyetlen hiba. amúgy hibátlan.

  • Egyeztetés:

    Az oldalon sokan írták, hogy nehéz elérni és bejutni hozzá, ezért elösször írtam neki Viberen, később jelezte, hogy hívhatom amit meg is tettem. Számomra rettentő gördülékenyen ment, ami köszönhető Reni személyiségének és rugalmasságának is.
  • Megközelítés:

    Vidéki királyi városból érkeztem autóval. Kicsit aggódtam a forgalom miatt és, hogy egyáltalán találok e megfelelő helyet. Meglepetésemre nagyon jól megközelíthető, és nem messze tőle több kevésbé forgalmas utca is található ahol leparkolhat az ember.
    Én konkrétan a sarkon találtam üres parkolót.
  • Helyszín:

    Szépen felújított tágas panel lakás. Láthatóan Reni nagyon készült a randinkra, a szoba rendezett volt és minden előre ki volt készítve annak rendje és módja szerint.

    A fürdő a célnak tökéletesen megfelel. Törülköző ki volt készítve. Több túlfürdőből is lehet válogatni a mosdónál pedig üvegpohár és mellette a szájvíz várakozott.

    A nappali közvetlen a fürdő mellett helyezkedik el. Fal mellett egy kisebb asztal és szék található amire kényelmesen eltudtam helyezni a ruháimat. Nem messze tőle található az ágy, ezen miután megfürödtem Reni várakozott oldalán fekve, keresztbe tett gyönyörű lábakkal, erőteljes szexuális kisugárzással.
  • Lány külseje:

    Reni képei frissek, viszont ennek ellenére valós önmagában számomra sokkal gyönyörűbbnek tűnt. Láthatóan nagyon sokat készült a találkozónkra.

    Mivel képei leginkább takarják mezítelen testét, így erről is ejtenék pár szól.
    Reni testét formában tartja, a csípője tökéletes arányban van feszes fenekével. Nem tudom pontosan milyen gyümölcshöz lehetne leginkább hasonlítani, de egész biztos beleharapnék. (homokóra?)
    Hosszú kecses combjai feszesek, jó érzés simogatni.
    Mellei kisebbek, de szép formásak és a mellbimbó/mell arány tökéletes. Nem vagyok feltétlen oda a nagy szilikon cicikért, jobban szeretem ha megvan a megfelelő csípő arány és Reni mellei tökéletesen összhangba vannak testével.
    Vagináját (pina, punci, nuni, suna…) egy bimbózó rózsához tudnám leginkább hasonlítani. Mármint nem azért mert tüskések, hanem mert tényleg nagyon szépek és ezen őszintén meglepődtem.(nem a hivatása, hanem más nőkkel való tapasztalataim miatt) Nagyon szépen karban van tartva, olyan amibe legszívesebben belenyalna az ember.

    Kiemelném gyönyörű igéző szemeit, ami látható egy-egy képen, de nem gondoltam volna, hogy élőben is így fognak szikrázni.
    Ehhez társul közvetlen személyisége és bámulatos kisugárzása. Személy szerint kicsit zárkózottabb típus vagyok, de olyan könnyű volt vele társalogni mint, amilyen könnyen belekap a szél a tollpihébe, vagy hogy legyen még egy szemet forgató példám, olyan simán csúszott, mint egy könnyedebb desszert a nehéz főételt követően.
    Tudom ez nem feltétlen a külsőhöz tartozik, de számomra ez egy hatalmas plusz és biztos vagyok benne, hogy ez másoknak is mérvadó lehet.
  • Action:

    Rajtam fekve szenvedélyesen és forrón megcsókolt, miközben farkam mereven a hasához simult. Rám nézett bódultan, majd vágyakozóan megkérdezte. - felhúzzuk a gumit?
    Ez volt az a pillanat amit nehezen tudok elfelejteni, vad volt és szenvedélyes, még is olyan érzés volt, mintha jó ideje a barátnőm lett volna.

    Nagyon izgatottan érkeztem hozzá, mivel Reni egy gyönyörű nő, de amint beléptem az ajtón a kedves stílusával levett a lábamról és szinte azonnal feloldódott a hangulat.
    Megkínált itallal, majd elkezdtünk beszélgetni, ami nagyon gördülékenyen ment, mivel Reni egy kifejezetten intelligens leányzó. Hatalmas pozitívum az oldalán feltüntetett kedvenc könyv/film, így 10 percet követően úgy éreztem minta már jó ideje ismernénk egymást.
    Az egész időt eltudtam volna beszélgetni, de pár gyenge viccem után(amin egyébként nevetett) elküldött a fürdőbe.

    Fürdést követően ágyon fekve várakozott. Kecses lábait keresztbe tette, szemei vágyakozóan tekintettek vissza rám.
    Lehuppantam mellé az ágyba és elkezdtem simogatni miközben váltottunk pár szót, de csakhamar eltévedt a keze a lábam közé.
    Elkezdtem csókolgatni a nyakát, a testét és végül meleg csókokat követően nekiláttunk kicsomagolni ruháiból.
    Miután lekerül a nadrágja kétrét lábai között megcsodálhattam gyönyörű punciját. Nem bírtam megállni azonnal elkezdtem csókolgatni és nyalogatni, közben Reni nagy sóhajok közepette, szenvedélyesen mozgatta csípőjét. Könnyed lábait időnként a vállamra időnként a nyakamba téve.
    Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.
    Utána átvette kezével az irányítást, felém hajolt és forró csókok közepette finoman odadörzsölte farkam a csiklójához.
    Gyönyörű teste rajtam táncolt miközben csókoltunk egymást ahol csak értük. Rám nézett bódultan, majd vágyakozóan megkérdezte. - felhúzzuk a gumit?
    Ezen a ponton már annyira a hatása alatt voltam, hogy szinte meg se bírtam szólalni, végül helyeslően bólogattam.
    Nem nagyon húztuk az időt. Annyira benne voltunk a pillanatba, hogy még pozíciót se váltottunk, rám ült azon nyomban. (pedig én személy szerint a *szuper magzat pózt kipróbáltam volna. - Akik nem tudják mi az a szuper magzat póz azok ezt ne vegyék komolyan).
    Gyönyörű testével elkezdett táncolni rajtam. Végig simítottam testén, végül finoman rámarkoltam szép melleire. Rám hajolt adott egy csókot. Kihasználva a pillanatot ráfogtam azokra a fantasztikus bársonyos feszes fenekekre, ezzel átvéve az irányítást és elkezdtem kicsit gyorsítani amire Reni hangos nyögésekkel reagált.
    Közelebb hajolt, hogy jobban tudjuk csókolgatni egymást, majd miután jobban belegyorsítottam teljesen rám feküdt, szinte ölelkeztünk.
    Kis idő múlva az aktust ebben a pózban fejeztük be.

    A szexet követően mellém feküdt és még beszélgettünk kicsit, gyönyörű lábait rajtam pihentette miközben simogattam őket. Nagyon boldog voltam ez miatt, mert szeretem ha van egy lazább lezárása az egésznek. Nem az az érzése van az embernek, hogy csak a szexről szólt az egész, még ha ez így is van.
    Ezt követően jöttünk rá, hogy a megbeszélt időintervallumon túlfutottunk. Kikísért az ajtóhoz adott még egy utolsó forró csókot és távoztam.
    Reni mellett végig az az érzésem volt mintha a barátnőm lenne. Nagyon könnyen ment vele minden és olyan érzésem volt, hogy ő is élvezte az egész randi idejét.
  • Elszámolás:

    Reni nagyon korrekt, láthatóan nem ekörül forog a randi. Míg ott van az ember addig csak ő számít. A rózsákat a randi végén helyeztem el neki a szekrényre.
  • Összkép:

    Kicsit elfogultnak tűnhet az írásom, pedig direkt vártam pár napot, hogy ülepedjen, de Reni felejthetetlen élményt nyújtott. Nem tartom magam kifejezetten jó pasinak, de míg ott voltam úgy éreztem mintha jó parti lennék számára.
    Napokkal később is eszembe jutnak részletek amik mosolyt csalnak az arcomra és merevedést a gatyámba.
    Renivel nem lehet mellé fogni. Kedves közvetlen, jó társaság, és a kisugárzásával egy szexistennő(ez túlzás lenne?). Ráadásul túlfutottunk az időn, de nem kérte számon, pedig megérdemelt volna minden centet. Minden esetre tanultam az esetből, amennyiben lesz rá lehetőségem, a következő alkalomnál egész biztos többet maradok.
Happy Massage