• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm a beszit! Remélem találkozunk máskor is! Puszi

  • Egyeztetés:

    Egy ideje már a kedvencek között szerepelt,néhány hete már próbáltam hívni,de nem sikerült elérnem,így írtam neki az oldalon ahol hamar válaszolt is,de akkor nem sikerült találni időpontot.
    Majd szombat reggel úgy alakult hogy este vagy délután rá fogok érni.Így küldtem egy vtr-t, de nemsokkal később írta hogy az nem jó helyette felajánlott másik kettő időpontot. Felhívtam ahol megegyeztünk az általa megjelölt egyik időpontban.Ezután küldtem egy új vtr-t amit hamar vissza is igazolt,benne a címmel.
  • Megközelítés:

    Autóval teljesen pontosan megtalálható a cím,én szinte a ház előtt találtam parkolót is.Szombat révén nem volt fizetős,de hétköznap viszont fizetős.
    Tömegközlekedés is van a közelben,de akkor számolni kell egy kis sétával
  • Helyszín:

    A lakás és fürdő állapota teljesen jól felszerelet. A fürdőben is minden megtalálható.Rengeteg tusfürdő választék.Illatos törölköző. .Szoba egyszerű, a célnak megfelel. Az ágy nagy, úgyhogy kényelmesen elfértünk rajta.
    Mosdónál szájvíz,és a hozzávaló pohárkák oda vannak készítve.
  • Lány külseje:

    A képek ez esetben a valóság tükrei, a kitakart arctól nem kell tartani, egy csinos, bájos arc fogad.
    Karcsú,arányos testalkatú,feszes, ruganyos keblek.
    Selymes bőre szolibarna,csípője,dereka formás. Popsija feszes ,karcsú lába,izmos combja kellemes tapintású.Formás combjai között rejtőző puncija illatos, szépen gondozott, egy kis keskeny csík kivételével simára borotvált.
    Van pár tetkója, aminek a történetét elmesélte,engem személy szerint nem zavarnak a tetoválások.
    Evelyn vonzó külseje mellett intelligens, kitűnő humorérzékkel megáldott gyönyörű fiatal nő.Randi alatt végig volt közös témánk igy kínos csendnek nyoma se volt.
  • Action:

    Időben érkeztem és hívtam a kódért,miután feljutottam az adott emeletre az ajtó résnyire már nyitva volt és ő mögötte várt.
    Rögtön puszival üdvözöltük egymást,átadtam neki egy kis ajándékot. Majd bementünk a szobába és az ágyon ülve egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk.
    Miután kicsit jobban megismertük egymást,megmutatta a fürdőt. Gyors elvégeztem a kötelező tisztasági protokolt. Miután végeztem Evelin az ágyon ülve várt ,én mellé ültem és kezdésként egy nagyon finom nyelves csókkal ismerkedtünk meg jobban.
    Majd javasolta mi lenne ha kényelembe helyezném magam.Hátamra feküdtem ő pedig mellém helyezkedett.Elsőnek a zsákos családot üdvözölte,amire rá érzett hogy az egyik kedvencem,majd a velem egykorút is kezelésbe vette vagyis inkább szájba hogy pontos legyek.Kaptam egy nagyon finom barátnős franciát,eleinte csak a makk hegyét kapta be és izgatta a nyelvével majd utána mélyebbre is vette.Közben én ciciket és popsit simogattam.Mivel nagyon élveztem a franciáját és hagytam hogy teljesen végig vigye. Végül a szájába sikerült élveznem egy nagyot.Hagyott végig lenyugodni a szájába ,majd a fürdőbe kiment rendbe tenni magát.
    Ezután jött egy újabb kicsit jobban megismerős beszélgetés.

    Majd ő kezdeményezte a második kört. Hamar harcra készre varázsolt. Gumit pattintot és lovagló pózzal kezdtünk.
    Először lassabban,majd kicsit tempósabban mozgott rajtam,közben igyekeztem előttem lévő szépséges ikreit csókolgatni és a popsiját simogatni.
    Majd mikor éreztem hogy közel a vég akkor rá fogtam a fenekére és én is elkezdtem alulról tempózni és végül egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Hagyott magában lenyugodni és miután leszállt rólam kaptam törlőkendőt.
    Még maradt egy kicsi időnk így azt egy kis beszélgetéssel töltöttük ki.
    Időm lejártakor pedig az ajtóban egy csókkal engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    A csokor mérete a régebbi átlagot képviseli , nagysága megtudható telefonon,bővebb infóból.Egy extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Első randim volt Evelinnel és szerintem jól sikerült,Nagyon jól éreztem magam vele,remélem kölcsönös volt.
    Evelin a randi elejétől a végéig nagyon gondoson figyelt arra hogy jól érezzem magam és ez sikerült is neki.
    Akik a barátnős randikat részesítik előnyben azoknak nagyon is ajánlom Evelint.
Happy Massage